Gość Opublikowano 3 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 Brda w Bydgoszczy, czyli wędkarstwo w sercu miasta Piękna rzeka i jej otoczenie sprzyjają wędkarzom, chętnie poznam Wasze doświadczenia, pomysły i uwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kaczor Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Dobrze,że się zapisałem ale bowiem będzie mi dane oglądać piękno tej rzeki na żywo...bajecznie 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Taps Opublikowano 2 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 Dziś zwiad 1 godzinny. Ryby są,biorą. 65-70cm 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Expertfloat Opublikowano 3 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 Wczoraj w nocy 3 brania, jedna trotka, jeden kleń i jedna ryba odpłynęła z woblerem. Zawiodła agrafka. W nocy nie spotkałem nikogo . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tomibdg Opublikowano 3 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 Dziś koło nr 1 miało zawody na miejskim odcinku. Ogólnie tragedia zwycięzca miał chyba 5 okonków a najwieksza ryba zawodów okoń 31 cm.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Frogerset Opublikowano 3 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 (edytowane) Płynolem dziś ..Slonecznikiem..mam kilka fotek odcinka od Wyspy Mlynskiej do przystanku Astoria. Jeżeli chcecie mogę wstawić. Widziałem kleniki zbierające z powierzchni poza tym cicho nie licząc masy ludzi. Wysłane z mojego GT-I9515 przy użyciu Tapatalka Edytowane 3 Maja 2016 przez Frogerset Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 4 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 Tomku pozwolisz, że wezmę zdjęcia? Dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Cwaniak Opublikowano 4 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 Podczas dzisiejszego spaceru nad Brda,natknąłem się na hol ładnego okonia-jak się poźniej okazało 39 cm,w okolicach mostowej. Niestety łowca oddał rybę lokalnemu mięsiażowi -gość bez skrępowania zberetował rybę na oczach kilku gapiów. Żałośnie się na to patrzyło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Expertfloat Opublikowano 4 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 Niestety... pływam po brdzie kajakiem, co drugi dzień. Dodam tylko, że nie wchodzę łowiącym w paradę. Od 3 dni pojawiły się na brdzie skutery wodne, to zmora od kilku lat dla trenujących i trenerów. Jak się trafi pogoda w czasie zawodów , na które się szykujecie to może być problem. Sternicy tych skuterów nie liczą się z nikim na wodzie, jako klub wioślarski pisaliśmy petycję i pisma do władz i żeglugi, niestety bez echa. Wypadek jest kwestią czasu a Wam zatrują łowienie skutecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Marcin1 Opublikowano 4 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 (edytowane) Chyba dziś okonie dopisywały nie tylko przy mostowej, bo kolega wyjął 35 cm na innym odcinku Brdy, oczywiście wrócił do wody. Nie pytałem o zgodę na wstawienie zdjęcia więc nie wrzucę. Edytowane 4 Maja 2016 przez Marcin1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tomibdg Opublikowano 4 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 Dziś widziałem około metrówkę wyjętą poniżej ronda fordońskiego. Niestety już nie pływa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Marcin1 Opublikowano 6 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 (edytowane) Dzisiejszy 40 cm Edytowane 6 Maja 2016 przez Marcin1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 register Opublikowano 6 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 Dzisiejszy 40 cm szedł autor zdjęcia i się chwalił że ci zdjęcie robił 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Marcin1 Opublikowano 6 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 To zdjęcie akurat sam zrobiłem, a ten co się chwalił, to namawiał mnie, żebym dał mu na patelnię 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 register Opublikowano 6 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 żalił się właśnie, że mu nie dałeś tylko wypuściłes:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tomibdg Opublikowano 6 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 Piękny okoń Marcin:) ja właśnie wróciłem całe popołudnie w okolicy mostów kolejowych niestety bez efektów. Wieczorem kilka razy zebrał ładny kleń. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Frogerset Opublikowano 6 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 (edytowane) Tych co zabierają na patelnie to sporo ostatnio. Pakowanie żywej ryby do reklamówki to norma.???? Wysłane z mojego GT-I9515 przy użyciu Tapatalka Edytowane 6 Maja 2016 przez Frogerset Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Marcin1 Opublikowano 6 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 Generalnie szału dziś nie było, kilka okonków mikrusów, poza tym jeden kolegi 34 cm. Pod wieczór brania ustały, ta czterdziestka to wieczorny rodzynek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Frogerset Opublikowano 6 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 Rodzynki są najlepsze. Wysłane z mojego GT-I9515 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Expertfloat Opublikowano 13 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2016 Na Brdzie boleń wali aż miło. https://www.facebook.com/fphexpert/photos/a.1457161781169934.1073741827.1457153917837387/1777865195766256/?type=3&theater Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 qmichalq Opublikowano 13 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2016 A na jakie przynety lapiecie bolenie na Brdzie? Sprawdza się jak na Wiśle szybko i pod powierzchnią ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Expertfloat Opublikowano 13 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2016 Duży wobler , o dość wątłej akcji. Prowadzenie raczej wolne. Bolenie na Brdzie miałem nawet na kleniowe przynęty, które chodzą głęboko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Cwaniak Opublikowano 13 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2016 Po trochu gryzą,ale trzeba się nagimnastykować 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 qmichalq Opublikowano 13 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2016 Dzieki za info czyli zupelnie inaczej niz lowie na Wisle w moich okolicach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wepster Opublikowano 13 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2016 (edytowane) Po trochu gryzą,ale trzeba się nagimnastykować Cieszę się, że Bydgoskiego ryby polubiły moje wobki, będę wiedział czym łowić na SF Edytowane 13 Maja 2016 przez wepster Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Cwaniak Opublikowano 13 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2016 Cieszę się, że Bydgoskiego ryby polubiły moje wobki, będę wiedział czym łowić na SF Żarły je aż miło. W niektórych miejscach mogą okazać się killerami. Zwłaszcza jak zielsko pójdzie w górę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Gość
Brda w Bydgoszczy, czyli wędkarstwo w sercu miasta
Piękna rzeka i jej otoczenie sprzyjają wędkarzom, chętnie poznam Wasze doświadczenia, pomysły i uwagi.
Top użytkownicy dla tego pytania
110
65
64
52
Popularne dni
21 Kwi
28
30 Maj
17
5 Lis
16
20 Maj
14
Top użytkownicy dla tego pytania
Marcin1 110 odpowiedzi
Taps 65 odpowiedzi
Cwaniak 64 odpowiedzi
rav_id 52 odpowiedzi
Popularne dni
21 Kwi 2016
28 odpowiedzi
30 Maj 2018
17 odpowiedzi
5 Lis 2015
16 odpowiedzi
20 Maj 2018
14 odpowiedzi
Popularne posty
spinn76
Serce Borów Tucholskich. Woda podwyższona mocno. Praktycznie brzegi , zakręty rzeki gdzie są łąki wszystko pozalewane. A wiatr taki że chce mi łeb urwać. Ale miłość do pstrągów przezwyciężą wszystko.
Cwaniak
W końcu wybrałem się nad nasza Brdę.Głównym celem były klenie toteż zacząłem od smużaków. W trzeciej miejscówce po przeciwległym brzegu mam ładne branie i od razu widać że nie jest to mała ryba.Przy p
Taps
Odwiedziłem dziś kilka miejscówek.Woda niska,mętna,ryby aktywne.Były dwa klenie i sporo okoni.Największy na foto.
Opublikowane grafiki
884 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi