Skocz do zawartości
  • 0

Brda w Bydgoszczy

Gość

Pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

witam was wszystkich,chciałbym was prosić o drobne rady w kwestii sprzętu itp bo zawitam nad tą piękną rzekę jednak bardzo mi obcą. Będe gościł u was na zawodach fishing street extreeme, będe wdzięczny za każdą rade, dzięki pozdrawiam

• 0

Jeżeli chodzi o mnie to nie przecieniam zestawu.Używam kija do 20 gramów wyrzutu,żyłki 0,18 i kręcioła wielkości 2000.Pomimo tego i tak straciłem kilka ładnych ryb,które nurkowały w zielsko.Najwięcej łowię woblerami 3-6 cm,ale i taki ok 10 cm okazuje się skuteczny na tutejsze okonie.Po za tym warto zabrać obrotówki,jakieś cykady itp.Gum raczej używam rzadko. Boczny trok radzę olać,chociaż mnóstwo ludzi tutaj tak łowi i ilościowo wyniki mają,ale jakościowo.....ich sprawa.

• 0

ja ogólnie łowie na mojej kochanej Wiśle, i jestem przygotowany mniej więcej na rzeczne łowienie, a powiedzcie mi chłopaki jak tam z tą podwodną roślinością bo czytałem że brda bardzo obficie porośnięta

Edytowane przez MatiSpin88

• 0

Jeszcze konkretnie nie zarosła, ale do 29.05 z pewnością zdąży. Nie będzie wtedy już specjalnie miejsc do opadu, czy prowadzenia głębiej wobków. Trzeba szukać dziur w zaroślach i sprawnie operować w nich przynętą, wtedy jest szansa, że strzeli coś fajnego. Poza tym to raczej łowienie bliżej powierzchni

• Like 2

• 0

wiem jedno będzie ciekawie i napewno w przyjemnej koleżeńskiej atmosferze, a czy jak będzie mi towarzyszyć żona która jest moim nierozłącznym kompanem wędkarskim to nie będzie żadnego problemu

W żadnym wypadku :)  Obecność pań  wskazana. Im nas więcej tym lepiej .

• 0

Kilka fotek z Bydgoszczy :)

Bydgoski streetfishing, pozdrawiam łowiących ;)

Chyba coś nie tak, nie widzę żadnych zdjęć :/

Edit. Teraz wszystko gra, widocznie coś telefon przymulił.

Super foty ;-) jakieś wyniki?

Edytowane przez lukastrance

• 0

Nic w tym dziwnego, skoro 99% zawodników wali na paproszki na bocznym troku ;) Nie rozumiem tego ewenementu, ale o gustach się nie dyskutuje. Niedawno lowiąc mijałem się z takim właśnie zawodnikiem, który twierdził, że często wygrywa, oczywiście łaził z bocznym trokiem i wyjmował non stop okonki 10-15 cm.

Edytowane przez Marcin1

• 0

Dziś godzina nad wodą.Kolega dwa klenie na XL-kę,ja okonia.Zdjęcie wieczorne,telefonem zrobione,przesłane mms-em,malutkie,oryginał 17kb, podkręciłem by cokolwiek było widać.Ryby oczkowały,zaganiały ukleję,bolek też 2 razy się pojawił.Tylko wieczór jest inny niż środek dnia.

post-45930-0-54958500-1463950689_thumb.jpg

• Like 2