Gość Opublikowano 3 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 Brda w Bydgoszczy, czyli wędkarstwo w sercu miasta Piękna rzeka i jej otoczenie sprzyjają wędkarzom, chętnie poznam Wasze doświadczenia, pomysły i uwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Frogerset Opublikowano 20 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2016 Tiaaaa Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 podlasiak Opublikowano 20 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2016 Wyników brak w sobotę było ciut za zimno i przelotki marzły szybciej niż je palcami oczyszczałem . W niedziele sie nie wybrałem , dopiero w poniedziałek pojawiłem sie pod operą z bojowym nastawieniem , niestety nic to nie dało bo znów wyszedłem na zero , a szybszy niż sie spodziewałem powrót dziewczyny z zajęć ukrócił moje łowy. Mimo tego ze ryby nawet w wodzie nie widziałem to wrażenia na wielki plus , taka rzeka w samym centrum miasta , zazdraszczam . Następnym razem do Bydgoszczy zawitam jakoś na wiosnę , wiec może wtedy udałoby sie nam ustawić nad wodą , a i repertuar ryb sie do tego czasu rozszerzy . Teraz czas wrócić na swoje śmieci i zacząć szykować sie na pstragowanie na moich ciurkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Marcin1 Opublikowano 20 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2016 Wiosną dni dłuższe, to pod wieczór na pewno nam się uda jakoś zgadać. Najlepiej koniec kwietnia lub początek maja, wtedy najłatwiej o fajne rybki z brzegu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Marcin1 Opublikowano 15 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 Koledzy ktoś chodził w tym roku za kropkiem po naszej Brdziance? Jakieś wyniki? Ja się z kumplem wybieram i wybieram i coś się wybrać nie możemy z braku czasu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 nick Opublikowano 15 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 Koledzy ktoś chodził w tym roku za kropkiem po naszej Brdziance? Jakieś wyniki? Ja się z kumplem wybieram i wybieram i coś się wybrać nie możemy z braku czasu.Na noł kill? [emoji4] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rav_id Opublikowano 15 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 Chodził, chodził po noł kilu;) Coś się nawet dzieje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Frogerset Opublikowano 15 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 Ciiii Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 nick Opublikowano 15 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 Ale konspiraca 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Marcin1 Opublikowano 15 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 Co Ciii? No kill to no kill. Im więcej wędkarzy tam będzie się kręcić, tym mniej mięsiarzy zawita. A że się zaczyna dziać to tylko i wyłącznie świadectwo skutecznego wprowadzenia zakazu zabierania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rav_id Opublikowano 15 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 SSR z Potoka stara się regularnie kontrolować. Nasz obecność pewnie też trochę pomoże, a poza tym warto nad wodą być choćby dla widoku świetnych miejscówek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DamianD Opublikowano 15 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 (edytowane) Witam, planuję połowic na odcinku no kill. Podpowiedzcie gdzie najbezpieczniej blisko wody można legalnie zostawić samochód. Edytowane 15 Stycznia 2017 przez DamianD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rav_id Opublikowano 16 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 Witam, planuję połowic na odcinku no kill. Podpowiedzcie gdzie najbezpieczniej blisko wody można legalnie zostawić samochód.Jedyny "normalny" parking jaki mi przychodzi do głowy to przy kładce po stronie Opławca (przedłużenie ul. Baranowskiego). Poza tym bez problemów (do tej pory) parkowałem w kilku miejscach wzdłuż ul. Opławiec (nawet na poczatku tej ulicy od strony ul. Koronowskiej jest ubity placyk z którego widać zakręt rzeki na wysokości Stajni Victoria). Na lewym brzegu da się stanąć np. Przy ul.: Drzycimska, Gościeradzka, Błotna lub gdzieś przy Sanktuarium skąd blisko do rzeki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sandaczo Opublikowano 16 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 Też chcę w tym roku zacząć łowić na Brdzie. Jakie koło pzw polecacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Marcin1 Opublikowano 16 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 Raczej nie ma większego znaczenia jak chcesz tylko łowić Z tego co mi wiadomo, to członkom różnych kół biorą tak samo na Brdzie. Ja należę do koła nr 1, bo mam blisko po zezwolenia. Przy okazji zawsze trochę można z Przemkiem porozmawiać na spinningowe tematy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kieroz Opublikowano 25 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 Koledzy a podpowiedzcie gdzie mozna wykupic jedno- dniowe zezwolenie na Brde? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Marcin1 Opublikowano 25 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 W wielu sklepach wędkarskich jest taka możliwość. Na pewno można na kapach, dokładniej na Planu 6-letniego, na glinkach przy ul. Glinki, na leśnym koło 11 listopada i oczywiście przy ul. Toruńskiej w siedzibie PZW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kieroz Opublikowano 25 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 Yhm Bo ja ogólnie z okolic Żnina jestem , a czy np. Przez internet tez można ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 lukastrance Opublikowano 25 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 E-okoń. Na stronie OPZW Bydgoszcz masz odnośnik. Nie próbowałem w ten sposób więc nie wiem jak i czy działa ale opcja jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kieroz Opublikowano 25 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 Ok dzięki kolego Spróbuje i się okaże [emoji3] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pavel Opublikowano 4 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 Coś się koledzy dzieje teraz na Brdzie? Pierwszy raz w tym roku wykupiłem składki i chciałem spróbować zarówno na odcinku miejskim jak i na górskim. Jest teraz szansa na jakąś trotkę albo pstrąga na górskim czy wyprawę z wędką nad wodę potraktować raczej w ramach spaceru ? ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Marcin1 Opublikowano 4 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 Szansa zawsze jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pavel Opublikowano 4 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 optymizmem nie zawiało:) ale popróbuje od przyszłego tyg na urlopie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Frogerset Opublikowano 4 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 Jest urokliwie ale z rybami licho. Aha SSR się kręci. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pavel Opublikowano 4 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 co to za okolica jeśli można wiedzieć? Piaski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bartek2301 Opublikowano 4 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 Urokliwe jest ale stan wody bardzo niski a i z rybami ciężko ostatnio ???? Wysłane z mojego SM-G389F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Gość
Brda w Bydgoszczy, czyli wędkarstwo w sercu miasta
Piękna rzeka i jej otoczenie sprzyjają wędkarzom, chętnie poznam Wasze doświadczenia, pomysły i uwagi.
Top użytkownicy dla tego pytania
110
65
64
52
Popularne dni
21 Kwi
28
30 Maj
17
5 Lis
16
20 Maj
14
Top użytkownicy dla tego pytania
Marcin1 110 odpowiedzi
Taps 65 odpowiedzi
Cwaniak 64 odpowiedzi
rav_id 52 odpowiedzi
Popularne dni
21 Kwi 2016
28 odpowiedzi
30 Maj 2018
17 odpowiedzi
5 Lis 2015
16 odpowiedzi
20 Maj 2018
14 odpowiedzi
Popularne posty
spinn76
Serce Borów Tucholskich. Woda podwyższona mocno. Praktycznie brzegi , zakręty rzeki gdzie są łąki wszystko pozalewane. A wiatr taki że chce mi łeb urwać. Ale miłość do pstrągów przezwyciężą wszystko.
Cwaniak
W końcu wybrałem się nad nasza Brdę.Głównym celem były klenie toteż zacząłem od smużaków. W trzeciej miejscówce po przeciwległym brzegu mam ładne branie i od razu widać że nie jest to mała ryba.Przy p
Taps
Odwiedziłem dziś kilka miejscówek.Woda niska,mętna,ryby aktywne.Były dwa klenie i sporo okoni.Największy na foto.
Opublikowane grafiki
884 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi