Gość Opublikowano 3 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 Brda w Bydgoszczy, czyli wędkarstwo w sercu miasta Piękna rzeka i jej otoczenie sprzyjają wędkarzom, chętnie poznam Wasze doświadczenia, pomysły i uwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gutekjelonki Opublikowano 19 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 Jeszcze się na Bydgoszcz nie zapisałem, a już zarezerwowałem nocleg. To się nazywa ciśnienie 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Taps Opublikowano 19 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 Ja mam 300 metrów do starówki,do Wyspy Młyńskiej,ale nie wiem czy nie będę persona non grata,bo się ciskam na forum Jakby co zrobię zwiad w odpowiednim czasie i zrobię filmik dla przyjezdnych. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Taps Opublikowano 19 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 Remku, jak zapewne już wyczytałeś, o tej porze na Brdzie niestety panuje ogromny ruch na Brdzie, głównie spowodowany treningami kilku klubów wioślarskich oraz kajakarskich zlokalizowanych na tym odcinku rzeki. Jeśli dałoby radę nawiązać w tej sprawie kontakt urzędem miasta Bydgoszczy i grzecznie poprosić te kluby o zaniechanie treningów na wodzie chociaż na jeden dzień, to komfort łowienie na pewno znacznie wzrośnie, pływanie kilku łódek na raz, w tym trenera z megafonem na motorówce co 15 minut jest naprawdę uciążliwe Raczej nierealne.Ale od śluzy(most Focha)do wiaduktu kolejowego(za Astorię) i od Tesko w dół jest spokojniej.Da się połowić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 20 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 Ja mam 300 metrów do starówki,do Wyspy Młyńskiej,ale nie wiem czy nie będę persona non grata,bo się ciskam na forum Jakby co zrobię zwiad w odpowiednim czasie i zrobię filmik dla przyjezdnych.Michał większy luzik bo ... napięcia wywołują bóle kręgosłupa. Mówię całkiem serio. Luzik ... masz swoje zdanie i tyle. Wszyscy mają mówić jednym głosem? Daj luzik ... W Bydgoszczy Ciebie widzę. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tyczkasport1 Opublikowano 21 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 Jeśli chodzi o hotel Zawisza jest ciut dalej do wody ale od siebie mogę spytać o wolne pokoje w tym terminie i ewentualne opcje cenowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 23 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 Jutro, tj. 24.03.2016 ruszamy z rejestracją na pierwszą imprezę - Street Fishing extreme 2016 - Bydgoszcz! Dokładnie o godzinie 12:00. Przypominamy klika słów kluczowych - serce Bydgoszczy, Brda, dynamika, energia i dobra zabawa. W tym roku zadania ... wyznaczamy dynamicznie. Nikt do końca nie będzie wiedział co i kiedy trzeba zrobić by ... otrzymać dodatkowe punkty. Sytuacja może zmieniać się z sekundy na ... sekundę ... Jesteście na to gotowi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Frogerset Opublikowano 23 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 No w końcu. ....brawo. ...czekamy. Wysłane z mojego GT-I9305 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 lolo_STG Opublikowano 25 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 co do noclegow ja znalazlem cos takiego http://www.kamienicapoznanska7.pl/wlasnie zrobilem rezerwacje bo cena za niektore pokoje bardzo dobra no i bliziutko do wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 harbuz1989 Opublikowano 25 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 co do noclegow ja znalazlem cos takiegohttp://www.kamienicapoznanska7.pl/wlasnie zrobilem rezerwacje bo cena za niektore pokoje bardzo dobra no i bliziutko do wodyno cenny rewelacyjne jak dla kierowników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 K-Pon Opublikowano 25 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 (edytowane) no cenny rewelacyjne jak dla kierownikówPrzejrzałeś całą ofertę? Edytowane 25 Marca 2016 przez K-Pon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 lolo_STG Opublikowano 25 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 (edytowane) znalazlem pokoj za 79zl a sa tez tansze a w okolicy inne hotele po 150 zl wiec polowa taniej a pokoje naprawde niezle mysle ze nie tezeba byc kierownikiem ja jestem tylko wulkanizatorem i daje rade sie kimnac za 80 zeta znalazlem tez jakies pokoje dla robotnikow po 30 zeta ale...wole jednak dorzucic kilka groszy link wrzucilem bo może akurat ktos skorzysta pozdrówka Edytowane 25 Marca 2016 przez Adam L. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gutekjelonki Opublikowano 26 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 http://www.mostowa3.pl/info.html Do wyspy rzut beretem, pod nosem lokale gastronomiczne a w cenie komputer i wi-fi O jedynkę nie pytajcie, bo zajęta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Frogerset Opublikowano 26 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 Jak by trzeba bylo przyjezdnym cos pomóc, to ja jestem pod tel. Dla chętnych na pw. Wysłane z mojego GT-I9305 przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 boki Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Jak by trzeba bylo przyjezdnym cos pomóc, to ja jestem pod tel.Dla chętnych na pw. Wysłane z mojego GT-I9305 przy użyciu TapatalkaSuper nawet w dzisiejszych czasach można spotkać ludzi bezinteresownych budujące. Wiecie panowie że już od ponad roku działa pracownia wędkarska, Fishingpole.eusam byłem zaskoczony nie wiedziałem że w Bydgoszczy ktoś robi wędki na zamówienie.Plotka głosi że są solidni, zastanawiam nad wędką na szczupaka rzecznego podobno w blankachistnieje środkowa półka wiec z ceną nie powinno być aż tak strasznie.Może ktoś kto ma doświadczenie mógł by mi wstępnie doradził jakiego blanku szukać długość 3.0mcw30g ,może do zawodów by się udało zrobić. Bardzo był bym wdzięczny za poradę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Co się dzieje na Brdzie? Panie i Panowie .... poprosimy o raport .... Jak byłem 2 tygodnie temu to niski stan ... ale woda ładnie sunęła po mieście. Ktoś coś łowi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 register Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Jakieś drobne okoneczki skubia na Brdzie. Kilku napotkanych wedkarzy z podobnym efektem jak dotąd - małe okoneczki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 lukastrance Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Ja dzisiaj zrobilem szybki 2h wypad i niestety znów na zero, coś raz zaatakowało woblerka jakieś 2m od brzegu i to był jedyny kontakt z rybą, nawet nie wie co to był za "potwór" :-P Tak z innej beczki, przechodzień-wędkarz który przystanął pogadać mówił że wczoraj po miejskim odcinku Brdy grasował patrol PSR co jest raczej rzadkością :-) ale cieszy ;-) Wysłane z mojego Letv X500 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Wczoraj rozmawiałem z Rafałem Kowalskim (naszym lokalnym wsparciem imprez SFP) i mówił, że życie w wodzie wróci na końcówce maja dopiero. Liczę na zdjęcia w tym wątku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Marcin1 Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Pomyliło mu się raczej z końcówką kwietnia Niedługo zdjęcia zaczną się pojawiać, jeszcze przed majówką, masz moje słowo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Pomyliło mu się raczej z końcówką kwietnia Niedługo zdjęcia zaczną się pojawiać, jeszcze przed majówką, masz moje słowo Mnie się pomyliło jak to pisałem Oczywiście mówił o końcówce kwietnia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Expertfloat Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Klenie już pewnie są , trzeba szukać ich głęboko i tylko w kilku miejscach na miejskim odcinku. Najlepiej nocą i na duże woblery. Znam odcinek od opery do tesco jak własną kieszeń , z 6 sezonów łowiłem tylko i wyłącznie nocami i wyniki były. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Marcin1 Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Nocą to i płytko stoją w niejednym miejscu, ale fakt, można bez sensu biczować wodę całą noc nie znając odpowiedniego odcinka, a kawałek dalej można ładne kluski dorwać blisko siebie. Szkoda tylko, że większość leci w zielsko i tyle się widziało swoje PB 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Expertfloat Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 W nocy nad brdę trzeba chodzić z mocnym sprzętem a nie z pedalskimi kijkami i plecionkami 0,10. Warto też chodzić z kimś... i mówię to serio. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Jak połowicie wrzućcie jakieś foty. Na zachętę dla tych co się jeszcze wahają czy przyjechać. Dla mnie rzeka marzenie ale ... jak tu przekonać tych co mówią "może" przyjadę??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 register Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Remek: zdradzisz ilu chętnych się zapisało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Gość
Brda w Bydgoszczy, czyli wędkarstwo w sercu miasta
Piękna rzeka i jej otoczenie sprzyjają wędkarzom, chętnie poznam Wasze doświadczenia, pomysły i uwagi.
Top użytkownicy dla tego pytania
110
65
64
52
Popularne dni
21 Kwi
28
30 Maj
17
5 Lis
16
20 Maj
14
Top użytkownicy dla tego pytania
Marcin1 110 odpowiedzi
Taps 65 odpowiedzi
Cwaniak 64 odpowiedzi
rav_id 52 odpowiedzi
Popularne dni
21 Kwi 2016
28 odpowiedzi
30 Maj 2018
17 odpowiedzi
5 Lis 2015
16 odpowiedzi
20 Maj 2018
14 odpowiedzi
Popularne posty
spinn76
Serce Borów Tucholskich. Woda podwyższona mocno. Praktycznie brzegi , zakręty rzeki gdzie są łąki wszystko pozalewane. A wiatr taki że chce mi łeb urwać. Ale miłość do pstrągów przezwyciężą wszystko.
Cwaniak
W końcu wybrałem się nad nasza Brdę.Głównym celem były klenie toteż zacząłem od smużaków. W trzeciej miejscówce po przeciwległym brzegu mam ładne branie i od razu widać że nie jest to mała ryba.Przy p
Taps
Odwiedziłem dziś kilka miejscówek.Woda niska,mętna,ryby aktywne.Były dwa klenie i sporo okoni.Największy na foto.
Opublikowane grafiki
884 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi