Skocz do zawartości

Poszukuję multiplikatora do ciężkiej roboty

Maciek1

Rekomendowane odpowiedzi

Jest w jednym ze sklepów za 173 EUR ale wersja HSL. Szukam HL w podobnej cenie.

Jest w Szwecji wersja HL w  cenie 1650 koron. Czy może jeden z forumowiczów "emigrantów" wybiera się do Polski wkrótce ?  :rolleyes:

http://www.intropris.se/default.asp?c=shop&supcat=16&cat=2695&id=58329&artID=43153

Edytowane przez godski

Dzisiaj dotarł do mnie Revo toro beast. Po pierwszym kreceniu myślałem ze bedzie jednak lepiej chodził. Porównując do Calcutty conquesta to roznica jest mega jak dla mnie. Calcutta cichutko chodzi jak maslo a ten chodzi bo chodzi.   MIał ktoś porownanie Tranxa z Toro beast ? oczekiwalem czegos wiecej i moze bym sprzedal Revo i wział Tranxa :D

Dzisiaj dotarł do mnie Revo toro beast. Po pierwszym kreceniu myślałem ze bedzie jednak lepiej chodził. Porównując do Calcutty conquesta to roznica jest mega jak dla mnie. Calcutta cichutko chodzi jak maslo a ten chodzi bo chodzi. MIał ktoś porownanie Tranxa z Toro beast ? oczekiwalem czegos wiecej i moze bym sprzedal Revo i wział Tranxa :D

Ciekawe doznanie.

Miałem 201 DC i mam Toro Beasta.

Oba w bardzo dobrym stanie.

Słowa nie powiem złego na Toro.

Pozdrawiam

Daniel

Lexe coraz ciężej kupić, jeszcze nie dawno było ich od groma, ale Jerkbait zrobił swoje i nie ma [emoji24] proponuje potargowac się z kolegą i zabierać tą z giełdy [emoji106]

Wysłane z mojego HTC One M9 przy użyciu Tapatalka

• Like 1

Ciekawe doznanie.

Miałem 201 DC i mam Toro Beasta.

Oba w bardzo dobrym stanie.

Słowa nie powiem złego na Toro.

Pozdrawiam

Daniel

Przyłączam się do powyższego. Mam Revo Toro Beast 61 jak i Conquesta 401, Calcutta ma sztywniejszą konstrukcję (wiadomo - full metal) i tzw feeling jest super ale Abu również pięknie kręci i jest w nim moc, która pozwoliła mi wyjąć kilkadziesiąt tajmieni, w tym rybę powyżej 150cm. Łowię już 3 sezony i śladów zużycia brak.

• Like 2

• 4 tygodnie później...

Ktoś coś wie o tej maszynce:

Shimano Bay Game 301 HG

Jednak nie Spartacus??

Ps nabyłem za psie pieniądze Shimano Bantam Curado CU-201 właśnie do cięższego zastosowania,

jednak brak w nim pokrętła docisku szpuli może ktoś z szanownych forumowiczów ma taką nakreęteczkę lub jest w stanie pomóc w jego zdobyciu ? [emoji6]0f3b55c211963b9e6959b7535116a95a.jpg

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

Jednak nie Spartacus??

Ps nabyłem za psie pieniądze Shimano Bantam Curado CU-201 właśnie do cięższego zastosowania,

jednak brak w nim pokrętła docisku szpuli może ktoś z szanownych forumowiczów ma taką nakreęteczkę lub jest w stanie pomóc w jego zdobyciu ? [emoji6]0f3b55c211963b9e6959b7535116a95a.jpg

Sprawdz na plat

http://www.plat.co.jp/shop/catalog/partsorder/language/en/products_id/1618/%20'

Co prawda to link dla curado 201 type j ale wygladaja podobnie.

Napisz do nich maila z zapytaniem.

Pozdro!

Sprawdz na plat

http://www.plat.co.jp/shop/catalog/partsorder/language/en/products_id/1618/%20'

Co prawda to link dla curado 201 type j ale wygladaja podobnie.

Napisz do nich maila z zapytaniem.

Pozdro!

Dzięki, spróbuję.