godski Opublikowano 13 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2018 Lexa HL (6.3) może być fajnym uniwersałem. Już w drodze do Ciebie.A dla mnie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 13 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2018 Widzę żę powstał taki mały Team Lexa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarCinFin Opublikowano 13 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2018 A dla mnie ?Jeszcze w sklepie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 13 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2018 (edytowane) Jest w jednym ze sklepów za 173 EUR ale wersja HSL. Szukam HL w podobnej cenie. Jest w Szwecji wersja HL w cenie 1650 koron. Czy może jeden z forumowiczów "emigrantów" wybiera się do Polski wkrótce ? http://www.intropris.se/default.asp?c=shop&supcat=16&cat=2695&id=58329&artID=43153 Edytowane 13 Marca 2018 przez godski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Team_Spinning_Inowrocław Opublikowano 13 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2018 Wielkie dzięki koledzy to mój pierwszy multi więc nie wiem jak ugryźć tematJeszcze raz wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin1991 Opublikowano 13 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2018 Dzisiaj dotarł do mnie Revo toro beast. Po pierwszym kreceniu myślałem ze bedzie jednak lepiej chodził. Porównując do Calcutty conquesta to roznica jest mega jak dla mnie. Calcutta cichutko chodzi jak maslo a ten chodzi bo chodzi. MIał ktoś porownanie Tranxa z Toro beast ? oczekiwalem czegos wiecej i moze bym sprzedal Revo i wział Tranxa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 13 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2018 Dzisiaj dotarł do mnie Revo toro beast. Po pierwszym kreceniu myślałem ze bedzie jednak lepiej chodził. Porównując do Calcutty conquesta to roznica jest mega jak dla mnie. Calcutta cichutko chodzi jak maslo a ten chodzi bo chodzi. MIał ktoś porownanie Tranxa z Toro beast ? oczekiwalem czegos wiecej i moze bym sprzedal Revo i wział Tranxa Ciekawe doznanie.Miałem 201 DC i mam Toro Beasta.Oba w bardzo dobrym stanie.Słowa nie powiem złego na Toro. PozdrawiamDaniel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin1991 Opublikowano 13 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2018 Chodzi mi o samą prace. CC chodzi jak masełko. A toro bardziej jakby szumi itd. ale nie wiem pewnie zostawie go sobie a za jaksi czas uderze i w Tranxa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 13 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2018 (edytowane) Może cierpi na suchości , poleżał w sklepie,kurzem zaszedł Lexa na to cierpiała Edytowane 13 Marca 2018 przez Sebalos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nurek28 Opublikowano 14 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2018 Mój antares też miał tą przypadłość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszannopol13 Opublikowano 14 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2018 Jeszcze w sklepie Ciekawe w jakim? Ktoś wykupił wszystkie 300? [emoji6] Wysłane z mojego H60-L04 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 14 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2018 Lexe coraz ciężej kupić, jeszcze nie dawno było ich od groma, ale Jerkbait zrobił swoje i nie ma [emoji24] proponuje potargowac się z kolegą i zabierać tą z giełdy [emoji106] Wysłane z mojego HTC One M9 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarCinFin Opublikowano 14 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2018 Tak jak Andrzej (@godski) napisał trzeba próbować w Szwecji, jest sporo chłopaków na JB ze Szwecji, może pomogą. Inna opcja od germanów W FIN temat się wyczerpał w dobrej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 14 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2018 Zróbmy zakup grupowy z tej Szwecji. Niewiele ponad 7 setek za poszukiwaną wersję HL wyjdzie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erqgth Opublikowano 14 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2018 Musiałbym się jeszcze zastanowić ale chyba byłbym chętny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sero1975 Opublikowano 14 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2018 W Polsce nie uświadczysz na chwilę obecną . W tamtym tygodniu sondowałem rynek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gladki Opublikowano 14 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2018 Ciekawe doznanie.Miałem 201 DC i mam Toro Beasta.Oba w bardzo dobrym stanie.Słowa nie powiem złego na Toro. PozdrawiamDaniel Przyłączam się do powyższego. Mam Revo Toro Beast 61 jak i Conquesta 401, Calcutta ma sztywniejszą konstrukcję (wiadomo - full metal) i tzw feeling jest super ale Abu również pięknie kręci i jest w nim moc, która pozwoliła mi wyjąć kilkadziesiąt tajmieni, w tym rybę powyżej 150cm. Łowię już 3 sezony i śladów zużycia brak. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2018 (edytowane) Ktoś coś wie o tej maszynce:Shimano Bay Game 301 HG Edytowane 6 Kwietnia 2018 przez Novis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikeft Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Ktoś coś wie o tej maszynce:Shimano Bay Game 301 HGJednak nie Spartacus?? Ps nabyłem za psie pieniądze Shimano Bantam Curado CU-201 właśnie do cięższego zastosowania,jednak brak w nim pokrętła docisku szpuli może ktoś z szanownych forumowiczów ma taką nakreęteczkę lub jest w stanie pomóc w jego zdobyciu ? [emoji6] Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Zastukaj do @Mefisto, może Ci zamówi w Japonii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikeft Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Zastukaj do @Mefisto, może Ci zamówi w Japonii.Pisałem ale aktualnie nie ma [emoji45] Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hose4ras Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Jednak nie Spartacus?? Ps nabyłem za psie pieniądze Shimano Bantam Curado CU-201 właśnie do cięższego zastosowania,jednak brak w nim pokrętła docisku szpuli może ktoś z szanownych forumowiczów ma taką nakreęteczkę lub jest w stanie pomóc w jego zdobyciu ? [emoji6] Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu TapatalkaSprawdz na plathttp://www.plat.co.jp/shop/catalog/partsorder/language/en/products_id/1618/%20' Co prawda to link dla curado 201 type j ale wygladaja podobnie.Napisz do nich maila z zapytaniem.Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikeft Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Sprawdz na plathttp://www.plat.co.jp/shop/catalog/partsorder/language/en/products_id/1618/%20' Co prawda to link dla curado 201 type j ale wygladaja podobnie.Napisz do nich maila z zapytaniem.Pozdro!Dzięki, spróbuję. Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Wolf Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Team Dragon Big Bait MF250iL - czy to sie sprawdzi do 90g - gumy? mam okazje baaardzo tanio zakupic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WalterW Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Teoretycznie tak, jak długo, musisz wypróbować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi