sero1975 Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Dozbieraj trochę kasy i kup coś sprawdzonego.... Z tego co pamiętam kilka osób tutaj próbowało i dali sobie z nim spokój ....Wyszukiwarka nie boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Wolf Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2018 wyszukiwarka pokazuje 2 nic nie wnoszace wpisy. Kupilem go z plecionka PP 0.25 za 180 zl plus jerk salmo tak ze zal bylo nie brac. Zobaczymy. pierwsze wrazenia ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin1991 Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Za taką kasę dobrze i sezon połowic, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
francisco scaramanga Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Podepnę się do pytania czy Daiwa Tatula HLC 8.1 L-TW pod jerki do 100 gram da radę połowić jeden sezon lub więcej. Nabyłem ostatnio Shimano Conquest Calcuta 201 DC, zamówiłem nową Ryogę z szybszym przełożeniem, a jako trzeciej maszynki szukam czegoś co będzie przy jednym obrocie korbką zbierało około 80-90 cm. Ten multik zbiera chyba ok 86 cm. Czy ktoś może coś podpowiedzieć na temat tej maszynki.Dzięki za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ultraast Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Witam.Jakie są różnice między multikami Daiwy Prorex XR Baitcast 300L, a Lexa 300hl? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koval75 Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2018 (edytowane) Witam.Jakie są różnice między multikami Daiwy Prorex XR Baitcast 300L, a Lexa 300hl?Pojemność szpuli i przełożenie. Mam Prorexa w rozmiarze 300 jeden sezon i nic mu nie dolega. Waga przynęt jakie obsługiwał 80-150gram. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 22 Kwietnia 2018 przez koval75 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ultraast Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Czyli bebechy te same?Szukałem Lexy, ale niestety nie mogę znaleść, więc pomyślŁem o Prorexie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rimi Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2018 (edytowane) Pleciona ma Lexe 300 Edytowane 22 Kwietnia 2018 przez rimi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mahi66 Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Czy ktoś miał do czynienia z Abu Garcia MaxToro 51 lub na niektórych stronach ToroMax 51L?Wygląda na sprzęt pod duże przynęty, przy tym cena atrakcyjna - około 105EUR. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ultraast Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Pleciona ma Lexe 300Dziękuję dobry człowieku, nie wiem jak mogłem przeoczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Czy ktoś miał do czynienia z Abu Garcia MaxToro 51 lub na niektórych stronach ToroMax 51L?Wygląda na sprzęt pod duże przynęty, przy tym cena atrakcyjna - około 105EUR.Jak dla mnie plastikowa rama go dyskwalifikuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Wolf Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2018 ABU MULTIPLIKATOR SILVER MAX LP LEFT HAND co za opinia. jest w dobrej cenia na red pike. czy to da rade do 100g? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2018 (edytowane) Pytanie powinno brzmieć nie czy da radę do 100 gram tylko jak długo wytrzyma takie ciężarki. Bo radę da i to jest pewne, tylko jest kwestia czy po sezonie się nie skończy. Pozostaje jeszcze sprawdzić czy pojemność szpulki jest wystarczająca do nawinięcia odpowiedniej ilości dość grubej linki. Tylko po co pchać się w takie konstrukcje jak jest wiele sprawdzonych i wypróbowanych przez userów forum multiplikatorów . Wątek parę stron ma ale przeczytać warto. Edytowane 25 Kwietnia 2018 przez Paweł J 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Abba ma w swoim repertuarze taki utwór: Money, money. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sucks_one Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Flojdzi też 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darnok Opublikowano 21 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2018 Szukam multiplikatora do ciężkiego castingu przeważnie duże gumy i jerky budżet 1,5 tyś co byście poradzili szukam sprawdzonej solidnej konstrukcji . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 21 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2018 (edytowane) Jak duże? 100 gramów, 200 czy 300 ? http://jerkbait.pl/topic/66997-poszukuję-multiplikatora-do-ciężkiej-roboty/ Edytowane 21 Czerwca 2018 przez godski 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darnok Opublikowano 21 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2018 max 120gr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbik_FSL Opublikowano 21 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2018 Ja polece ze swojej skromnej strony bestie od ABU.Przelozenie kwestia indywidualna ale moc jest na miejscu. Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 21 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2018 max 120grDołóż trochę i kup Daiwę Z . To już jest top. Ja polece ze swojej skromnej strony bestie od ABU.Przelozenie kwestia indywidualna ale moc jest na miejscu. PozdrawiamDla mnie to przesada . 350 gramów wagi to przesada do przynęt max 120 gramów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darnok Opublikowano 21 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2018 Dołóż trochę i kup Daiwę Z . To już jest top. Dla mnie to przesada . 350 gramów wagi to przesada do przynęt max 120 gramów.Konkretnie jaki model? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 21 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2018 ... z okrąglaków w tej kasie , to chyba najlepiej kupić : Calcuta Conqest , Ryoga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin1991 Opublikowano 21 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2018 Ja do 120g pod jerki daje szybkiego tranxa pod obrotowki do 120 calcutta conquest 201. A pod duże gumy od 100g toro beast z każdego jestem zadowolony jak narazie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 21 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2018 Konkretnie jaki model?Był jeden. Z2020. Ciężko kupić.Ale są inne. Besti wcale bym nie wykluczał. W tej wadze przynęt możesz pokusić się o inne konstrukcje. Daiwa Lexa, Shimano Tranxs 301, Okuma Komodo 364, Quantum Exo 301. Dodatkowe pytanie. Ile linki i jakiej chcesz, aby weszło Ci na multik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 21 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2018 Był jeden. Z2020. Ciężko kupić.Ale są inne. Besti wcale bym nie wykluczał. W tej wadze przynęt możesz pokusić się o inne konstrukcje. Daiwa Lexa, Shimano Tranxs 301, Okuma Komodo 364, Quantum Exo 301. Dodatkowe pytanie. Ile linki i jakiej chcesz, aby weszło Ci na multik?Jest aktualnie Daiwa Z dostępna. Wersja Limited HSL. Cena zależnie od źródła powinna się pewnie zamknąć w 1800-1900 złotych. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi