Skocz do zawartości

Poszukuję multiplikatora do ciężkiej roboty

Maciek1

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...

Jednak mam jeszcze jedno pytanie odnośnie multika (okrąglaczka). Byłem już zdecydowany na Shimano Cardiff 301 ale jak go obejrzałem wodzik czy jak to się nazywam jest plastikowy i jakoś mnie to nie przekonuje. Podpowiedźcie proszę czy jak mój budżet podniosę do 500 zł mam szanse kupić coś sensownego, a jeśli tak to co? Na razie łowię przynętami do 100 g ale chcę mieć zapas żebym w razie czego multik obsłużył cięższe przynęty.

Dzięki za odpowiedź i przyznam, że nie wiedziałem. Patrzyłem na zdjęcia np. Abu c4 i tam chyba jest metalowy.To tak krótko wziąć Cardiffa czy np. poszukać używanej c4? Może macie jeszcze inną propozycję?

W tym wątku (i w innych podobnych) temat omówiony był dokładnie i za każdym razem pytanie wraca jak bumerang. Masz podane na tacy kilka modeli z rozmiaru 200 i 300. Podejdź do sklepu, zakręć multikiem i wybierz ten, który pasuje Ci najbardziej.

Nie czepiam się, ale włóż trochę w to własnego wysiłku. Koledzy polecają tatule 200, lexy 300, tranxy 300, teraz wyszedł 200, beast 300, sa doskonałe okrąglaki 300.

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

Edytowane przez MarCinFin
  • Like 3

W tym wątku (i w innych podobnych) temat omówiony był dokładnie i za każdym razem pytanie wraca jak bumerang. Masz podane na tacy kilka modeli z rozmiaru 200 i 300. Podejdź do sklepu, zakręć multikiem i wybierz ten, który pasuje Ci najbardziej.

Nie czepiam się, ale włóż trochę w to własnego wysiłku. Koledzy polecają tatule 200, lexy 300, tranxy 300, teraz wyszedł 200, beast 300, sa doskonałe okrąglaki 300.

No to proszę się nie czepiać bo akurat ten wątek mam przeczytany od A do Z. Twoje propozycje to chyba nie ten budżet no i czy to są okrąglaki?

Edytowane przez Marcinnow

endriu24 sprzedawał ostatnio calcutte 201d za 500 zł. Zapytaj go czy jeszcze ma.

Odnalazłem wątek, sprzedał.

Napisz na giełdzie wątek w dziale kupię, na pewno ktoś coś sensownego ma. Ostanio był nowy C4 za 480 pln. Albo trafisz używkę za 300-350 zł. Też od niego zaczynałem :)

Edytowane przez karkoszek

Na jednym z portali aukcyjnuch na 3 litery (nie wiem czy mogę cytować) jest abu record 41 za 500zl żadna reklama bo sam robiłem do niego podchody ale zabrakło $$ w budżecie. O tym młynku jest też temat można popytac kolegów z forum.

endriu24 sprzedawał ostatnio calcutte 201d za 500 zł. Zapytaj go czy jeszcze ma.

Odnalazłem wątek, sprzedał.

Napisz na giełdzie wątek w dziale kupię, na pewno ktoś coś sensownego ma. Ostanio był nowy C4 za 480 pln. Albo trafisz używkę za 300-350 zł. Też od niego zaczynałem :)

Ta Calcutta a Abu C4 to niebo a ziemia. C4 bym nie brał.

A tak w ogóle do 100 gramów to niski profil bym wziął typu Orra.

Na jednym z portali aukcyjnuch na 3 litery (nie wiem czy mogę cytować) jest abu record 41 za 500zl żadna reklama bo sam robiłem do niego podchody ale zabrakło $$ w budżecie. O tym młynku jest też temat można popytac kolegów z forum.

Jest tam też Luna 253 za 500 zł a to już kawał sprzętu.

Jest tam też Luna 253 za 500 zł a to już kawał sprzętu.

Ta luna ma korbę po prawej stronie.

Ta Calcutta a Abu C4 to niebo a ziemia. C4 bym nie brał.

A tak w ogóle do 100 gramów to niski profil bym wziął typu Orra.

Kolega wyraźnie chce okrąglaka.

• 1 miesiąc temu...

Kołowrotek Dragon Team Dragon Big Bait MF250i mam i jestem mega zadowolony. Szukam czegoś na jednorazowy wypad na zapas. Uzywke niskoprofilową wytrymującą przynęty do max 90-100g.  Chodzi mi o to że nie może to być za drogie ( max 300 zł) bo mam nadzieje nie bedzie w ogóle w uzytkowaniu. Może coś komuś zalega. W tym dragonie podoba  mi się że on jest tak jakby wydłużony. Ktos coś?

A miał ktoś może styczność z tym młynkiem ?? https://www.kanalgratis.se/en/bft-instinct-x7-reel 

Chłopaki z kanału kanalgratis łowią tym przynętami 120+ ( filmiki na youtube ) 

Cena wydaje mi się atrakcyjna  :huh:

Teraz nie mam funduszy ale myślę , że na jesień będę chciał kupić jakiś zestaw do większych przynęt i stąd moje pytanie .

https://www.kanalgratis.se/en/bft-instinct-x7-reel 

Chłopaki z kanału kanalgratis łowią tym przynętami 120+ ( filmiki na youtube ) 

Cena wydaje mi się atrakcyjna  :huh:

Teraz nie mam funduszy ale myślę , że na jesień będę chciał kupić jakiś zestaw do większych przynęt i stąd moje pytanie .

Page not found.

Ja chciałbym go używać do przynęt powyżej 100g 

Cena +- 800 zł za multik do przynęt 100+ wydaje mi się dobra , choć nie jestem aż tak zaawansowany jak inni koledzy z forum i mogę się mylić  ;)

Kolego Michale a miałeś może doczynienia z tą wędką??  https://www.kanalgratis.se/en/gator-gumbait-explorer ( mam nadzieję że teraz dobrze skopiowałem  :D  ) 

W zestawie jeszcze taniej wychodzi  :D

Hej .Nie znak tego kija ,nawet w sklepie nie "macałem" - nic nie doradzę .Natomiast sam wziąłem właśnie zestaw : multiplikator Instinkt X7 + Kij BFT Roots G2 do 80gram ,do 150 mam Svartzonkera . W tej cenie +/- 800 zł masz całkiem spory wybór multiplikatorów wymienionych w TYM wątku .