Marcin1991 Opublikowano 13 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Pod gumy mam Toro Beast 51. i Idealnie spisuje się.Może zostanie mi na Bałtyk bądz jakiś wypad na Norwegie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinnow Opublikowano 23 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 Jednak mam jeszcze jedno pytanie odnośnie multika (okrąglaczka). Byłem już zdecydowany na Shimano Cardiff 301 ale jak go obejrzałem wodzik czy jak to się nazywam jest plastikowy i jakoś mnie to nie przekonuje. Podpowiedźcie proszę czy jak mój budżet podniosę do 500 zł mam szanse kupić coś sensownego, a jeśli tak to co? Na razie łowię przynętami do 100 g ale chcę mieć zapas żebym w razie czego multik obsłużył cięższe przynęty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin1991 Opublikowano 23 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 Multiki po 1000zl też mają z tworzywa cały wodzik. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinnow Opublikowano 24 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 Dzięki za odpowiedź i przyznam, że nie wiedziałem. Patrzyłem na zdjęcia np. Abu c4 i tam chyba jest metalowy.To tak krótko wziąć Cardiffa czy np. poszukać używanej c4? Może macie jeszcze inną propozycję? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinnow Opublikowano 24 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 Dzięki za odpowiedź i przyznam, że nie wiedziałem. Patrzyłem na zdjęcia np. Abu c4 i tam chyba jest metalowy.To tak krótko wziąć Cardiffa czy np. poszukać używanej c4? Może macie jeszcze inną propozycję? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarCinFin Opublikowano 24 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 (edytowane) Dzięki za odpowiedź i przyznam, że nie wiedziałem. Patrzyłem na zdjęcia np. Abu c4 i tam chyba jest metalowy.To tak krótko wziąć Cardiffa czy np. poszukać używanej c4? Może macie jeszcze inną propozycję?W tym wątku (i w innych podobnych) temat omówiony był dokładnie i za każdym razem pytanie wraca jak bumerang. Masz podane na tacy kilka modeli z rozmiaru 200 i 300. Podejdź do sklepu, zakręć multikiem i wybierz ten, który pasuje Ci najbardziej.Nie czepiam się, ale włóż trochę w to własnego wysiłku. Koledzy polecają tatule 200, lexy 300, tranxy 300, teraz wyszedł 200, beast 300, sa doskonałe okrąglaki 300. Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka Edytowane 24 Stycznia 2019 przez MarCinFin 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinnow Opublikowano 24 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 (edytowane) W tym wątku (i w innych podobnych) temat omówiony był dokładnie i za każdym razem pytanie wraca jak bumerang. Masz podane na tacy kilka modeli z rozmiaru 200 i 300. Podejdź do sklepu, zakręć multikiem i wybierz ten, który pasuje Ci najbardziej.Nie czepiam się, ale włóż trochę w to własnego wysiłku. Koledzy polecają tatule 200, lexy 300, tranxy 300, teraz wyszedł 200, beast 300, sa doskonałe okrąglaki 300. Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu TapatalkaNo to proszę się nie czepiać bo akurat ten wątek mam przeczytany od A do Z. Twoje propozycje to chyba nie ten budżet no i czy to są okrąglaki? Edytowane 24 Stycznia 2019 przez Marcinnow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkoszek Opublikowano 24 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 (edytowane) endriu24 sprzedawał ostatnio calcutte 201d za 500 zł. Zapytaj go czy jeszcze ma. Odnalazłem wątek, sprzedał. Napisz na giełdzie wątek w dziale kupię, na pewno ktoś coś sensownego ma. Ostanio był nowy C4 za 480 pln. Albo trafisz używkę za 300-350 zł. Też od niego zaczynałem Edytowane 24 Stycznia 2019 przez karkoszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monk87 Opublikowano 24 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 Na jednym z portali aukcyjnuch na 3 litery (nie wiem czy mogę cytować) jest abu record 41 za 500zl żadna reklama bo sam robiłem do niego podchody ale zabrakło $$ w budżecie. O tym młynku jest też temat można popytac kolegów z forum. Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 24 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 endriu24 sprzedawał ostatnio calcutte 201d za 500 zł. Zapytaj go czy jeszcze ma.Odnalazłem wątek, sprzedał.Napisz na giełdzie wątek w dziale kupię, na pewno ktoś coś sensownego ma. Ostanio był nowy C4 za 480 pln. Albo trafisz używkę za 300-350 zł. Też od niego zaczynałem Ta Calcutta a Abu C4 to niebo a ziemia. C4 bym nie brał.A tak w ogóle do 100 gramów to niski profil bym wziął typu Orra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 24 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 Na jednym z portali aukcyjnuch na 3 litery (nie wiem czy mogę cytować) jest abu record 41 za 500zl żadna reklama bo sam robiłem do niego podchody ale zabrakło $$ w budżecie. O tym młynku jest też temat można popytac kolegów z forum. Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu TapatalkaJest tam też Luna 253 za 500 zł a to już kawał sprzętu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinnow Opublikowano 24 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 Dziękuję bardzo za podpowiedzi tą lunę widziałem bo codziennie przeglądam ten portal Dowiem się co i jak, jeszcze raz dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erqgth Opublikowano 24 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 (edytowane) Mam Calcutta 301D na sprzedaż gdybys był zainteresowany. Wizualnie do ideału jej brakuje ale mechanicznie super. Edytowane 24 Stycznia 2019 przez erqgth Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkoszek Opublikowano 24 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 Jest tam też Luna 253 za 500 zł a to już kawał sprzętu.Ta luna ma korbę po prawej stronie. Ta Calcutta a Abu C4 to niebo a ziemia. C4 bym nie brał. A tak w ogóle do 100 gramów to niski profil bym wziął typu Orra.Kolega wyraźnie chce okrąglaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 24 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 Luna wisi, ponieważ jest na prawą rękę ☺ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Wolf Opublikowano 5 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2019 Kołowrotek Dragon Team Dragon Big Bait MF250i mam i jestem mega zadowolony. Szukam czegoś na jednorazowy wypad na zapas. Uzywke niskoprofilową wytrymującą przynęty do max 90-100g. Chodzi mi o to że nie może to być za drogie ( max 300 zł) bo mam nadzieje nie bedzie w ogóle w uzytkowaniu. Może coś komuś zalega. W tym dragonie podoba mi się że on jest tak jakby wydłużony. Ktos coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateo55 Opublikowano 6 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2019 A miał ktoś może styczność z tym młynkiem ?? https://www.kanalgratis.se/en/bft-instinct-x7-reel Chłopaki z kanału kanalgratis łowią tym przynętami 120+ ( filmiki na youtube ) Cena wydaje mi się atrakcyjna Teraz nie mam funduszy ale myślę , że na jesień będę chciał kupić jakiś zestaw do większych przynęt i stąd moje pytanie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 6 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2019 https://www.kanalgratis.se/en/bft-instinct-x7-reel Chłopaki z kanału kanalgratis łowią tym przynętami 120+ ( filmiki na youtube ) Cena wydaje mi się atrakcyjna Teraz nie mam funduszy ale myślę , że na jesień będę chciał kupić jakiś zestaw do większych przynęt i stąd moje pytanie .Page not found. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leeso Opublikowano 6 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2019 Page not found. Chodziło mu zapewne o https://www.kanalgratis.se/en/bft-instinct-x7-reel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateo55 Opublikowano 6 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2019 Dokładnie musiałem coś źle zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golsyl1980 Opublikowano 6 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2019 Mam ten multiplikator, używałem cały sezon 2018 z przynętami do 100 gram . Jeśli cena jest atrakcyjna, to można kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateo55 Opublikowano 6 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2019 Ja chciałbym go używać do przynęt powyżej 100g Cena +- 800 zł za multik do przynęt 100+ wydaje mi się dobra , choć nie jestem aż tak zaawansowany jak inni koledzy z forum i mogę się mylić Kolego Michale a miałeś może doczynienia z tą wędką?? https://www.kanalgratis.se/en/gator-gumbait-explorer ( mam nadzieję że teraz dobrze skopiowałem ) W zestawie jeszcze taniej wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golsyl1980 Opublikowano 6 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2019 Hej .Nie znak tego kija ,nawet w sklepie nie "macałem" - nic nie doradzę .Natomiast sam wziąłem właśnie zestaw : multiplikator Instinkt X7 + Kij BFT Roots G2 do 80gram ,do 150 mam Svartzonkera . W tej cenie +/- 800 zł masz całkiem spory wybór multiplikatorów wymienionych w TYM wątku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepka87 Opublikowano 13 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2019 siema ma może ktoś może AG toro beast 51 i 61 ? potrzebowałbym ich zdjęcie porównawcze z zwenątrz zastanawiam się czy nie kupić 61 do 300 gr troutów od SG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkoszek Opublikowano 13 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2019 51 i 61 różni się tylko wielkością szpuli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi