godski Opublikowano 17 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2019 Może BoB weźmie go na GS to zbadam sprawę.Najchętniej przytuliłbym z2020, ale cały czas się zastanawiam, czy chcę aż tyle wydać na multik Na ten sezon będzie tatula 2019, w sumie niczego jej nie brakuje i nieźle leży w łapie. W zimę zobaczę co się zalęgnie w głowie Kup, nie będziesz się rozglądał za innym - już nic wyżej nie ma Z tym że jak dla mnie to komfort do 100-150 gramów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adasio Opublikowano 17 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2019 Kup, nie będziesz się rozglądał za innym - już nic wyżej nie ma Z tym że jak dla mnie to komfort do 100-150 gramów.Więcej mi nie potrzeba ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bambus Opublikowano 19 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2019 Nie znalazłem nic w wątku o Abu Max Toro 51, miał ktoś z nim styczność? Wydaje się ciekawą budżetową opcją. Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rothen Opublikowano 19 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2019 (edytowane) Z praktyki Beast 41 śmiga z M1 35lb aż miło od 20 do 145 gramów .Niski profil ale ciepły w zimne jesienno-zimowe dni .Ale cóż niski nie mój typ .To samo Revo Toro 51 świetny ,ciepły ale bardzo duży i szeroki , bez problemu ogarnie , podejrzewam i 200 gramów u mnie grał do 145 gramów Osobiście z praktyki wybrałem CC Conquest 301 zimny ,round i zdecydowanie polecam .Ale co kto lubi . Edytowane 19 Marca 2019 przez rothen 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 27 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2019 Zapytam użytkowników Tranx-a 301 ... czy tam jest taki mały zakres regulacji gwiazdą hamulca ??? - dość króciutki zakres moim zdaniem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 27 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2019 Tzn. od luzu do przykręcenia na max masz mały zakres regulacji pośrednich? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 27 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2019 Tzn. od luzu do przykręcenia na max masz mały zakres regulacji pośrednich?tak dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 27 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2019 To u mnie tak nie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 27 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2019 U mnie jeden pełny obrót gwiazdą i mam max lub min .... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 27 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2019 Jeszcze raz sprawdzą w domu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 27 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2019 No i tak.U mnie jest prawie trzy przekręcenia gwiazdy. Na początku nie wyczuwam zwiększenia mocy hamowania. Od momentu wyczucia oporu na szpulce do ustawienia max mam 23 kliknięcia.(mam nadzieję, że jasno to opisałem) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Wolf Opublikowano 27 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2019 rok szukania i czytania i sie skonczyło toro beast. I chyba dobrze. Stwierdziłem, że nie ma co oszczędzać i lepiej wydac raz a dobrze :-) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 28 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2019 (edytowane) Dla mnie do 200 gramów Toro Beast to przesada. Waga i wielkość sporo i można tylko po co zwiększać wagę zestawu? Edytowane 28 Marca 2019 przez godski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kejkosz Opublikowano 28 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2019 Odnośnie tranxa to tak samo jest u mnie na początku hamulec jakby nie działał, potem kilka klików i jest duża różnica, byłem zaniepokojony, dopóki na którymś z filmów nie usłyszałem, że tak ma być, pozwala to na lepszą regulację hamulca podczas walki z dużą rybą, tzn nie trzeba niewiadomo jak mocno kręcic żeby zwiększyć moc hamulca 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kejkosz Opublikowano 28 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2019 Może źle się wyslowilem, chodziło mi o to że nie trzeba nie wiadomo ile obrotów gwiazdy hamulca, żeby zwiększyć jego moc 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin1991 Opublikowano 28 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2019 Mam tranxa i jednym ruchem reki zakrecisz go na maksa i odwrotnie. Mam Conquesta to tam jest bardziej precyzyjny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupak1 Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Daiwa 14 Spartans Tw 150h Left A takim ktoś łowi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krupski Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Revo toro s 51 panowie do gum 30/100 gr ktoś może używa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Mam Revo Toro 51 HS do gum 30-100 (i nie tylko) spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin1991 Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Też posiadam do gum 51 HS używam go od 100g+ do w sumie 300. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin186 Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Mam używam i sobie chwalę. (revo Toro 51) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkoszek Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2019 ja wczoraj takiego dostałem. Taki kloc, że 100 wciągnie nosem. Kup coś mniejszego, np Revo Beast, bez toro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam 13 Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Tu masz te dwa Abu Beast, jest to wersja juz nie produkowana,nie wiem jak sie ma do nowej wersjiMysle za tez jest tej wielkosci, do 100g, spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Ja mówiłem o tym TORO 51 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam 13 Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2019 No, to sie nie doczytalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi