Skocz do zawartości

Poszukuję multiplikatora do ciężkiej roboty

Maciek1

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...

To nie kupuj Bestii do tego, z linką prawie 400 gramów, jak dla mnie bez sensu. Nadgarstek sobie wykończysz.

Jerki nie stawiają dużego oporu w wodzie tak więc nie potrzebny taki kloc. Po co go zakładać przy stosunkowo lekkim kijku ???

O długości to już lepiej nic nie napiszę ... .

Edytowane przez godski
  • Like 1

To nie kupuj Bestii do tego, z linką prawie 400 gramów, jak dla mnie bez sensu. Nadgarstek sobie wykończysz.

Jerki nie stawiają dużego oporu w wodzie tak więc nie potrzebny taki kloc. Po co go zakładać przy stosunkowo lekkim kijku ???

O długości to już lepiej nic nie napiszę ... .

I to jest odpowiedz na jaka liczyłem ,długość może jeszcze będzie większa ,już nie lubię 6.8[emoji2958][emoji51][emoji12]

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Zbyt duże kloce pod jerki, mam bestię i nie wyobrażam sobie dac go do jerkowki. Jest po prostu zbyt gabarytowe nie wspominając już o wadze. Ja mam tranxa 301 pod jerkami ale.on jest mniejszy i idealnie wywaza mi kij. Kolega teraz beast 41 i ten kręciol jest strzałem w 10ke pod jerki.

• Like 3

Ja mam tranxa ze względu na przełożenie ale zmieniam go na calcutte conquesta 201 bo tryby mi przyjdą na dniach.

Można jerkowac i 8 stopowym kijem czemu nie. Ja preferuję jerkowanie pod siebie A nie w bok, tyle że jak dla mnie lepiej zaprezentujesz i poprowadzisz przynęte

• Like 1

Zbyt duże kloce pod jerki, mam bestię i nie wyobrażam sobie dac go do jerkowki. Jest po prostu zbyt gabarytowe nie wspominając już o wadze. Ja mam tranxa 301 pod jerkami ale.on jest mniejszy i idealnie wywaza mi kij. Kolega teraz beast 41 i ten kręciol jest strzałem w 10ke pod jerki.

Pełna zgoda.

Mam Tranx 301 5,8:1 (zgarnia ok 75cm linki za obrotem korby) Przetestowany pod gumy i jest super. Beast 41 za kilka dni przejdzie test w Finlandii. Z SG Skinny Water 231 do 180 gr musi ogarnąć jerki i duuuuże gumy.Jestem pewien, że da radę ;)  :)