RBTS Opublikowano 15 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2020 Jak to jest z Toro Bestią, wszystkie mają taki luz?https://m.youtube.com/watch?v=JMeWA2gkD40Objawy są w istocie niepokojące. Zazwyczaj występuje luz na sprzęgle pinion - pin, co jest normalne, ale nie powinien być wyczuwalny na korbie, bo ta przed cofaniem trzymana jest przez sprzęgło jednokierunkowe. Jeśli sprzęgło trzyma,to pozostaje sprawdzić luz na połączeniu korby z osią. Może po prostu jest zbyt słabo dokręcona. Swoją drogą, tolerancje wykonawcze w sprzęcie za taką kasę powinny być zdecydowanie ściślejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 16 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 Witam Mam nadzieje, ze to wlasciwy watek. Jestem szczesliwym posiadaczem Zilliona HD 1520 CC.Szczesliwym, bo bardzo mi sie ten kolowrotek podoba Pytanie do zorientowanych.Czy sa jakies slizgi do zastapienia lozyskami ? jesli tak to ktore, schemat ponizej. 1520CC zillion hd.jpgDziekuje za pomoc i wskazowki. Tak, korbke z knobami juz mam lozyskowana (RCS 100 mm). zillion hd.jpgJakie będzie przeznaczenie tego Ziliona u Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 17 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2020 (edytowane) Jakie będzie przeznaczenie tego Ziliona u Ciebie?Podstawowy do wypraw rzutowych za szczupakiem, ale tych od lat nie miałem. Więc to może na kiedyś.A na chwilę obecną rezerwowy trollingowy za szczupakiem. A już całkiem powiem, że po zapoznaniu optyczno fotelowym z trójki daiwyZ2020Ryoga (czarna)Zillion hd Ten ostatni mi się najbardziej podoba.Mimo że półka niżej od dwóch powyższych.I dlatego pozostałe dwa kupiłem / obejrzałam i sprzedałem. Na tyle co ja go będę "katował"... To mogę mieć nie najlepszy, a najładniejszy Edytowane 17 Marca 2020 przez Guzu 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarCinFin Opublikowano 17 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2020 Myślę, że trudno będzie Ci go "zakatować" bebechy ma naprawdę solidne. Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 17 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2020 (edytowane) LEW"S 300 dotarł Fajny patent. Otwierany zaczep na przynętę Hamulec odśrodkowy i magnetyk Wszystkie pokrętła ustawień klikają i co mnie przyjemnie zaskoczyło jest terkotka w szpuli Edytowane 17 Marca 2020 przez BOB 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 17 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2020 Terkotka,terkotka no tak konstruktorzy lewsa czytają jerkbait.pl i wiedzą że bez tego gadżetu to lipa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 17 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2020 (edytowane) Kupiłem nie wiedząc , że jest terkotka pisz co chcesz, ale mi się podoba i nie przeszkadza jak jest Edytowane 17 Marca 2020 przez BOB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz1000 Opublikowano 17 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2020 Niech Pan się nie przejmuje Panie Robercie, tylko lepiej napisze, czy ta terkotka jest głośniejsza niż w Daiwa Zet. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 17 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2020 Nie znam zetki. Ta jest dość głośna, ale w przyjemnych niskich rejestrach dźwięku (Pawłem zawsze się przejmuję ale nigdy nie denerwuję ) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 17 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2020 Jak ja bym chciał, żeby choć przy co 10-tej rybie uruchamiał się hamulec ! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 17 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2020 To nie dokręcaj na beton luzik Hubercik, luzik 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 17 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2020 Cenię sobie ciszę w multikach ,w stałoszpulowcach też demontowałem terkotki. Ale nie neguję jak ktoś chce mieć ten gadżet ,znam takich co za dźwięk terkotki dali by sobie jaja ogolić tępą brzytwą i musztardą piekielną.Robert fajny sprzęt i bardzo mało popularny poza USA, a szkoda bo to niedoceniany wytrzymały młynek . Taki młotek który niczego nie musi udawać i nie udaje. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 17 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2020 Kupiłem nie wiedząc , że jest terkotka pisz co chcesz, ale mi się podoba i nie przeszkadza jak jest Fajny ten patent z zaczepem przynęty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 17 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2020 LEW"S 300 dotarł IMG_20200317_124333a.jpg IMG_20200317_124410a.jpg IMG_20200317_124456a.jpg Fajny patent. Otwierany zaczep na przynętę IMG_20200317_124614a.jpg IMG_20200317_124602a.jpg Hamulec odśrodkowy i magnetyk IMG_20200317_124756a.jpg Wszystkie pokrętła ustawień klikają i co mnie przyjemnie zaskoczyło jest terkotka w szpuli Gdzie brałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 17 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2020 (edytowane) Przez chwilę wisiał u nas na giełdzie zanim poleciał (to sklep, nie wiedziałem ale dzięki temu mam normalną gwarancję 2 lata)) Edytowane 17 Marca 2020 przez BOB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 17 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2020 Kupiłem nie wiedząc , że jest terkotka pisz co chcesz, ale mi się podoba i nie przeszkadza jak jest Niech Pan się nie przejmuje Panie Robercie, tylko lepiej napisze, czy ta terkotka jest głośniejsza niż w Daiwa Zet. Nie znam zetki. Ta jest dość głośna, ale w przyjemnych niskich rejestrach dźwięku (Pawłem zawsze się przejmuję ale nigdy nie denerwuję )Ta terkotka to Line Out Alarm do trolla tak jak w Toro czy taka jak w Z-ce czy też stałoszpulowcach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 17 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2020 Podstawowy do wypraw rzutowych za szczupakiem, ale tych od lat nie miałem. Więc to może na kiedyś.A na chwilę obecną rezerwowy trollingowy za szczupakiem. A już całkiem powiem, że po zapoznaniu optyczno fotelowym z trójki daiwyZ2020Ryoga (czarna)Zillion hd Ten ostatni mi się najbardziej podoba.Mimo że półka niżej od dwóch powyższych.I dlatego pozostałe dwa kupiłem / obejrzałam i sprzedałem. Na tyle co ja go będę "katował"... To mogę mieć nie najlepszy, a najładniejszy U mnie odwrotnie. Miałem tego Zilliona ale poszedł do ludzi a Z-ka została ale to dlatego że ja łowię ciężej od 50-130 gramów .Ryoga nie była brana pod uwagę bo okrągłe mi nie leżą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 17 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2020 U mnie odwrotnie. Miałem tego Zilliona ale poszedł do ludzi a Z-ka została ale to dlatego że ja łowię ciężej od 50-130 gramów .Ryoga nie była brana pod uwagę bo okrągłe mi nie leżą.Dobrze że jest tyle sprzętu, że można coś wybrać dla siebie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 17 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2020 Ta terkotka to Line Out Alarm do trolla tak jak w Toro czy taka jak w Z-ce czy też stałoszpulowcach?jak w Z-ce czy też stałoszpulowcach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 17 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2020 Faktycznie, terkotka w większych multikach jest dość uciążliwa. Ale zawsze można zrobić tak, aby jej nie załączyć. Przy stałej szpuli się nie da. Jak ktoś lubi ciszę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 17 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2020 Ta terkotka jest zawsze jak wyciągasz linkę przy zamkniętym spuście ...czyli jak ryba ciągnie (oby jak najczęściej) I tego nie da się wyłączyć (no może zdemontować ja komuś przeszkadza) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 17 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2020 Faktycznie, terkotka w większych multikach jest dość uciążliwa. Ale zawsze można zrobić tak, aby jej nie załączyć. Przy stałej szpuli się nie da. Jak ktoś lubi ciszę.. Ta nie jest. Piszesz o Line Out Alarm. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiesiek2602 Opublikowano 18 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2020 Pan BOB kupił multik z terkotką i już musi wiedzieć o tym cały świat... bicie piany jak złoto. I tak jest po każdym jego wpisieWpis, podziękowania za miłe słowo, podziękowania za podziękowania i robi się z tego 5 stron. Bez jaj!Ja wiem, że jest zima, a tak naprawdę to już wiosna- idz BOB wkońcu nad wodę.Odsapnij od tego internetu, forum bo widzę, że jak przynajmniej raz nie udzielisz się dziennie na forum to choryNie samym forum człowiek żyje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 18 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2020 Pan BOB kupił multik z terkotką i już musi wiedzieć o tym cały świat... bicie piany jak złoto. I tak jest po każdym jego wpisieWpis, podziękowania za miłe słowo, podziękowania za podziękowania i robi się z tego 5 stron.Bez jaj!Ja wiem, że jest zima, a tak naprawdę to już wiosna- idz BOB wkońcu nad wodę.Odsapnij od tego internetu, forum bo widzę, że jak przynajmniej raz nie udzielisz się dziennie na forum to choryNie samym forum człowiek żyje!Bomba z rana .Pan Wiesiek z mega merytorycznym wpisem!!Jak dobrze że Pan Wiesiek jest,dziękuję w imieniu wszystkich którzy czują podobnie jak ja . 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 18 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2020 (edytowane) Szanowny Panie Wiesławie Jak się lęgną takie osobniki jak Pan? Może są jacyś lekarze, którzy zalecą lekarstwo na jad, który buzuje w organizmie? (czy to zaraża?)Osobiście chętnie zapoznałbym się z sensownymi Pana wisami (wśród tych 54), które tworzą i budują to forum.Dziękuję za skupienie się nad moją osobą i śledzenie mojej aktywność na forum (to mnie dopinguje do dalszych działań) ...ale szczerze mówiąc g...no Pana obchodzi co gdzie i kiedy robię.Dzisiaj wyskoczę nad wodę na testy tego multika i zamieszczę moje uwagi ... zadedykuję je specjalnie Panu Edytowane 18 Marca 2020 przez BOB 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi