godski Opublikowano 30 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2021 A do mnie właśnie jedzie z USA drugie białe Toro S T2S51. 7 setek na gotowo. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GroPerch Opublikowano 30 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2021 A do mnie właśnie jedzie z USA drugie białe Toro S T2S51. 7 setek na gotowo.Pod czym będzie podpięty ten potwór? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 30 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2021 Pod czym będzie podpięty ten potwór? Jeden jest podpięty do wędki do 700 g(docelowo zastąpi go Lexa 400 - waga 450 g - ale trudno złapać w dobrej cenie) . Drugi będzie do kijka do 200 g. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
12345 Opublikowano 3 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2021 Jest i on ... Teraz zobaczymy co z tego będzie i czy ogarnę taka maszynę Wysłane z mojego M2102J20SG przy użyciu Tapatalka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek_M Opublikowano 3 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2021 To najprostsze w obsłudze multiki, więc może ogarniesz powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz1000 Opublikowano 30 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2022 w grudniu łowiłem kilka dni pożyczonym multikiem Daiwa zillion HD crazy cranker z plecionką 40 lb i przynęty do 150 g latały aż miło, więcej nie rzucałem bo nie miałem cięższych, żadnej brody, a przynęty sciągało się bardzo lekko. Zbieram kasę na ten multik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitfish Opublikowano 3 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2022 Dzień Dobry.Szukam opinii o Abu Revo SX. Pasuje mi budżetowo. A chcę skomponować swój pierwszy castingowy zestaw do przynęt do 100g. Nada się? Pomożecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomuś Opublikowano 3 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2022 A którą generację Sx-a?Na Twoim miejscu szukałbym czegoś z 1-szej generacji. Najlepsze materiały użyte do budowy.Inna sprawa czy znajdziesz coś w dobrym stanie z drugiej ręki.Ja swojego używam do przynęt +/- 70 gram i tu jest pełen komfort. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 3 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2022 Konia z rzędem, jak dostaniesz pierwszy wypust. W całej serii Revo myślę, iż SX aż za bardzo się nie zmienił. Wszystkie generacje zbierają pochlebne opinie. Jednak zgodzę się z przedmówcą, iż I Gen. była najmocniejsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 3 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2022 Te nowe już mocno zminiaturyzowane . Pierwszy i drugi wypust śmiało ogarniał 60-80 gramów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 3 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2022 A na olx jest SX-L z pierwszej generacji w ładnym stanie i nienajgorszej cenie PS. nie, nie mój, ja też mam, ale nie chcę się z nim rozstać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 3 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2022 Taki jest trend, Andrzeju. Dzisiaj wszystko odchudzają. Zmniejszenie masy, kompaktowość, liczba łożysk itp. Postęp Panie, postęp technologiczny, mówią. Jednak doradziłem Piotrkowi ( znamy się wiele lat) by przy budżecie, jaki przeznaczył na swój zestaw wziął SX-a. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RBTS Opublikowano 3 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2022 ...Jednak zgodzę się z przedmówcą, iż I Gen. była najmocniejsza. I najbrzydsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 3 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2022 Bo stare przeważnie brzydkie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 3 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2022 Pociesza mnie to słowo "przeważnie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 3 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2022 Zawsze Robciu można użyć rzeczownika "wino". Ale co ja tam wiem. Młody jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 3 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2022 A na olx jest SX-L z pierwszej generacji w ładnym stanie i nienajgorszej cenie PS. nie, nie mój, ja też mam, ale nie chcę się z nim rozstać STX i S drugiej generacji widzę , tego SX-a nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 3 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2022 (edytowane) Godzinę temu był. I jest cały czas. Wbij ABU Revo SX i musi Ci wyskoczyć. Gościu w nazwie użył AMB, nie wiem dlaczego. Edytowane 3 Lutego 2022 przez Novis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 3 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2022 Godzinę temu był. I jest cały czas. Wbij ABU Revo SX i musi Ci wyskoczyć. Gościu w nazwie użył AMB, nie wiem dlaczego.Będzie lepszy od np. tatuli 200hd????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 3 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2022 STX i S drugiej generacji widzę , tego SX-a nie.https://www.olx.pl/d/oferta/kolowrotek-abu-multipliketor-amb-revo-sx-l-CID767-IDMPOP5.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 3 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2022 Będzie lepszy od np. tatuli 200hd?Raczej nie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RBTS Opublikowano 3 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2022 O ile pamiętam pierwszy wypust miał szpulę o stosunkowo dużej średnicy (37mm?) Jeśli komuś nie przeszkadza brzydota, to będzie dobry wybór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 3 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2022 Będzie lepszy od np. tatuli 200hd?Moim zdaniem nie, poza tym mniej grubszej linki pomieści. Przy 30 LB to nie ma znaczenia ale grubsza już pewnie gorzej. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebulba Opublikowano 3 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2022 Mam revo s pierwszy wypust stan nowy, kupiłem kiedyś i leży w szafie. Jedyny minus to że jest na prawą rękę. W razie zainteresowania priv poproszę:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 3 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2022 Mam revo s pierwszy wypust stan nowy, kupiłem kiedyś i leży w szafie. Jedyny minus to że jest na prawą rękę. W razie zainteresowania priv poproszę:-)Ten model nie miał magnetyka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi