Kaczuszka Opublikowano 3 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2022 Tak. Możesz poszukać jeszcze z niższym przełożeniem HL (lepiej do gum)Właśnie wiem, że lepiej do gum wolniejsze, problem jest taki, ze jednym kijem łowie i jerkiem i gumą. Nie wiem w jakim stosunku, ale pewnie trochę więcej jerkami, dlatego patrzę na szybsze przełożenie, chociaż sam się dalej nad tym zastanawiam, czy po prostu 6;3 nie wziąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 3 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2022 W takiej sytuacji ja bym wybrał 7:1 , ale to już kwestia indywidualna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczuszka Opublikowano 3 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2022 W takiej sytuacji ja bym wybrał 7:1 , ale to już kwestia indywidualnaTa daiwa to 7;3, chyba nie ma wersji 7;1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 3 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2022 Daiwa Z? Nie mogę tego znaleźć nigdzie.https://www.amazon.pl/Daiwa-kolowrotek-przynętę-2020-BLACK/dp/B01M1YEQ2O Najlepszy wybór, niestety - to jest top i kosztuje masakrycznie dużo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 3 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2022 Fakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczuszka Opublikowano 3 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2022 (edytowane) https://www.amazon.pl/Daiwa-kolowrotek-przynętę-2020-BLACK/dp/B01M1YEQ2O Najlepszy wybór, niestety - to jest top i kosztuje masakrycznie dużo.Wygląda naprawdę zajebiście. Nie mam niestety 4.5k na multiplikator, chciałbym się zamknąć w 1k, no może 1k z groszami Więc pewnie abu albo Daiwa, może skorzystam z tej promocji w fishingstore i zamówię tę daiwę, chociaż korci mnie, żeby poczekać na black friday. Edytowane 3 Listopada 2022 przez Kaczuszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczuszka Opublikowano 6 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2022 Wygląda naprawdę zajebiście. Nie mam niestety 4.5k na multiplikator, chciałbym się zamknąć w 1k, no może 1k z groszami Więc pewnie abu albo Daiwa, może skorzystam z tej promocji w fishingstore i zamówię tę daiwę, chociaż korci mnie, żeby poczekać na black friday. Skorzystałem z promocji w FS, wyszła daiwa tatula 200 hd hsl za 769 zł Dzięki panowie za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nurek28 Opublikowano 10 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2022 Daiwa Z? Nie mogę tego znaleźć nigdzie.Właśnie się pojawiła na jednym z portali aukcyjnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 10 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2022 Właśnie się pojawiła na jednym z portali aukcyjnych1350 to nie jest zła cena, wizualnie odrapana ale one tak mają.To jeszcze poprzednia wersja, nowsze Limited miały karbonową rączkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Dorado Opublikowano 10 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2022 W czerwcu były za 2500zł w Moritzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz1000 Opublikowano 10 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2022 (edytowane) Mam Daiwę Z i Tatulę 200 i po przeczytaniu jak wyżej tak sobie skonstatowałem, że w czasie łowienia to nie ma pomiędzy nimi jakiejś większej różnicy, oba robią robotę, przynajmniej dla mnie, a łowię różnymi multikami od prawie 10 lat. Edytowane 10 Listopada 2022 przez Mariusz1000 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nurek28 Opublikowano 11 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2022 To może chcesz sprzedć Zetke ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczuszka Opublikowano 11 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2022 Właśnie się pojawiła na jednym z portali aukcyjnychKupiłem tatulę tak jak napisałem wyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matteoo Opublikowano 18 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2022 Panowie, mam do wyboru jeden z dwóch: kastking spartakus plus 6.3:1 oraz johncoo ares. Multik na zastępstwo, mam sobie wybrać jeden z nich. Raczej pod cięższe przynęty, tzn w przedziale 60 do 100g. Co polecacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek_M Opublikowano 18 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2022 Ja polecam spartakusa, chociaż Johncoo też niczego sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 18 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2022 Miałem Spartacusa przy kiju do 90 g. Dawał radę. Teraz jest przy patyku 20 lb. Tyle, że stosunkowo niewielka pojemność szpuli. Ale lubię ten młynek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matteoo Opublikowano 18 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2022 A jakimi najciężej, obaj, przynętami miotaliście tym spartakusem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 18 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2022 (edytowane) Ja do 90g. Ale to nie jest jego żywioł. Edytowane 18 Listopada 2022 przez Novis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek_M Opublikowano 18 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2022 Ja spartakusa miałem na testy pół godziny, aresa posiadam i używam. Moje przynęty nie ważą więcej jak 60-70g.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 18 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2022 I to jest chyba optimum dla tych młynków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matteoo Opublikowano 19 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2022 Sprawdzałem na ali, to kastking kosztuje połowę ceny aresa, i tu jest dylemat, bo mam wybór z obu, a nie zawsze cena świadczy że droższy to lepszy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RBTS Opublikowano 19 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2022 Ares ma pojemniejszą szpulę, ramę oraz boczki ze stopu aluminium. Jeśli cena nie gra roli, to wybór będzie raczej oczywisty. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek_M Opublikowano 19 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2022 Sprawdzałem na ali, to kastking kosztuje połowę ceny aresa, i tu jest dylemat, bo mam wybór z obu, a nie zawsze cena świadczy że droższy to lepszy.Przepraszam, bo się pomyliłem. Nie łowiełem spartakusem tylko Piscifun Alijos 300. Solidny multik, który można porównać do Aresa. Mój Aresa po przesmarowaniu pracuje ok, ale przed tym zabiegiem odgłosy pracy świadczyły o tym, że brakuje mu smaru.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczuszka Opublikowano 27 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2022 To znowu powraca Daiwa Tatula 200HD Dzięki Bob, Kupiłem, sprawdziłem, elegancko się rzuca, zwija, nic się nie dzieje Dzięki za polecenie! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vastus Opublikowano 24 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2023 Daiwa Prorex 400 - 350 gLexa 400 hd - 480 gTranx 500 - 560 g Czy w Europie distępny jest tranx 500 w wersji 501czyli na lewą rękę? Czy tylko jebay? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi