BOB1 Opublikowano 22 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2023 ...tak jest. Bierz Tranxa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koza11 Opublikowano 25 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2023 Panowie, czy jest gdzieś opcja na dodatkową szpulę do beast 40 ? bo nie chce mi się przewijać plecionek w razie innych potrzeb grubości tejże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacob1993 Opublikowano 25 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2023 Spytaj w fishing store mi ogarniali części wodzika do małej bestii .Podejrzewam że będzie droga lepiej w castie przy takich cięższych przynętach grubość pletki raczej nie przeszkadza 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech_B Opublikowano 28 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2023 Szukam opinii na temat Concept A3 Gen II na papierze wygląda dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrado Opublikowano 26 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2023 (edytowane) Multiplikator Abu Garcia Revo5 X-HS da radę do 90g czasami zazwyczaj 60-70g. Lub shimano slx 151? Czy lepiej zacisnąć pasa i dołożyć do cyrado 201 Edytowane 26 Września 2023 przez konrado Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 26 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2023 Rozmawiamy tu o multikach do ciężkiej roboty. 70-90g to zdecydowanie średnia liga wagowa. Ale abyś nie pozostał bez odpowiedzi , bież Curado Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrado Opublikowano 26 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2023 (edytowane) Pisząc pos miałem kupić multik do innego kija 130g lub 200 ale tam już wybrałem tranx 301 tylko muszę chwilę się wstrzymać z zakupem z racji ceny. I po prostu podmienię go z curado więc szukam czegoś do jerków ???? Edytowane 26 Września 2023 przez konrado Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 26 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2023 To już się całkiem pogubiłem o czym piszesz no może poza interesem z gojem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrado Opublikowano 26 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2023 (edytowane) To już się całkiem pogubiłem o czym piszesz no może poza interesem z gojem Sorki mam nie sprawną rękę ???????? Edytowane 26 Września 2023 przez konrado 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczuszka Opublikowano 27 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2023 Hejo Panowie, Multik do jerków od 100g do około 300g. Tranx 401? Calcuta 401? Zastanawiam się czy brac z szybszym przełożeniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19john92 Opublikowano 1 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2023 Hejo Panowie, Multik do jerków od 100g do około 300g. Tranx 401? Calcuta 401? Zastanawiam się czy brac z szybszym przełożeniem?Jeżeli tylko do jerków brałbym tranxa Hg 301 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczuszka Opublikowano 3 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2023 Jeżeli tylko do jerków brałbym tranxa Hg 301Czasem pewnie jakas gume wyrzuce, ale to powiedzmy 90% czasu jerki a 10% gumy - te gumy to juz w ostatecznosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi