lajcik Opublikowano 31 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Dzięki Łukasz ale jak by można było dokupić talent w sklepie z materiałami muchowymi to na pewno bym stanął w kolejce Jacku muszek nie dociążałem wcale będę je wiązał na skoczka, mają jedynie przez całą długość dwie warstwy drutu ale i tak są bardzo lekkie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lajcik Opublikowano 1 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Jest lekki zapas, teraz niech dojrzewają na jesienne lipienie... 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 2 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Do jesieni się "rozlezą".Jak to robactwo.Po cudzych pudełkach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lajcik Opublikowano 2 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Migracja robactwa do pudełek kolegów i przyjaciół to jedna z najprzyjemniejszych chwil tej pasji 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 8 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 Tak , ja też lubię jak się rozłażą zwłaszcza w moją stronę . 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lajcik Opublikowano 18 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 Taki co to nie chce w domu usiedzieć 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciavez Opublikowano 18 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 Imitacja jakiego owada wykręcił kolega na zdjęciach powyżej ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 18 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 Prawdziwy ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lajcik Opublikowano 18 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 (edytowane) Imitacja jakiego owada wykręcił kolega na zdjęciach powyżej ?Tam gdzie łowię kolego są takie domkiPozdrawiam entomologa na drugim planie Edytowane 18 Lutego 2016 przez lajcik 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 18 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 Masz rękę do kręcenia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 18 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 Imitacja bardzo realistyczna Maćku! Sam bym się pomylił! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 18 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 Co to za bambaryła z tym robakiem 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 18 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 Macku, jak patrzę na ten domek, to zrobiłbym go z termokurcza 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lajcik Opublikowano 18 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 (edytowane) Co to za bambaryła z tym robakiem To mój przyjaciel, dzięki któremu łowię na muchę i ślęczę kiedy tylko mogę nad imadełkiem Edytowane 18 Lutego 2016 przez lajcik 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lajcik Opublikowano 18 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 Macku, jak patrzę na ten domek, to zrobiłbym go z termokurcza Ciekawy pomysł Robert, trochę zbyt czysty bo nie ma to jak się oblepić sierścią po łokcie ale można spróbować 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 27 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 Jakis czas temu stalem sie posiadaczem zestawu zonkerow wykonanych przez Macka.Na haku rozmiar 2 tiemco.Sprawdzaja sie podczas lowienia spiningiem w poszukiwaniu pstrazkow. Kilka rybek udalo sie juz na nie skusic (dla dociekliwych - na fotce 50tak): 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lajcik Opublikowano 28 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 Dzięki Daniel, mega motywujący wpis Super, że się sprawdziły. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 20 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 Dawaj tą ostatnią 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lajcik Opublikowano 20 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 Robert jeszcze chwilka muszę trochę nad nią popracować, ta którą Ci wysłałem to była pierwsza próba.Jak będę z niej zadowolony to od razu wstawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 20 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 Ja tak na zachętę, bo za skromny jesteś 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lajcik Opublikowano 20 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 Dzięki Robert miło słyszeć tak dużo pozytywnych słów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 21 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 Czy ja o czymś nie wiem? Wstawiaj te foty Maćku! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lajcik Opublikowano 21 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 Cześć Wiesiu wstawię wstawię, teraz przez kilka dni mnie nie będzie ale jak wrócę to siadam do imadełka i robię zdjęcia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lajcik Opublikowano 29 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 (edytowane) Hydropsyche latex Edytowane 29 Marca 2016 przez lajcik 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 29 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 Jak zwykle ....apetycznie! Dość wyraziście zaakcentowałeś zielony kolorek... :} Łowiłeś już na tę wersję Maćku? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi