Franc Opublikowano 29 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 Za ładna do łowienia 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lajcik Opublikowano 29 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 Jak zwykle ....apetycznie! Dość wyraziście zaakcentowałeś zielony kolorek... :} Łowiłeś już na tę wersję Maćku? Za ładna do łowienia Dzięki nie łowiłem jeszcze na ten wzór, w zasadzie jest u mnie świeża a to jest druga ukręcona sztuka więc dopiero zapełniam nią pudełeczko Jacek łowić łowić i jeszcze raz łowić i na pewno z niecierpliwością będę czekał na twoją opinię łowności tej muszki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 29 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 Ładna zieleń, jednak ten kremowy, którego mi pokazałeś nie mniej apetyczny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Maćku, świetne muszki. Całkowicie zasłużyłeś sobie na nowy status. Gratuluję 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lajcik Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Januszu bardzo dziękuję za pochwałę jak i wyróżnienie, wiem że tekst jest oblatany ale zupełnie się nie spodziewałem i to na poważnie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 co mogę jeszcze dodać , cieszę się bardzo że znam tak zacnego krętacza. Brawo Maciej ! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 (edytowane) To i ja się dołączę... BRAWO Maćku "Włatco Móch", Krętaczu larw zacnych i robali pysznych!... Edytowane 11 Kwietnia 2016 przez Dokuś 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lajcik Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 (edytowane) Nie ma to jak przyjaciele Dziękuję Edytowane 11 Kwietnia 2016 przez lajcik 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Nie ma to jak przyjaciele Dziękuję Poprzeczka jest już wyżej Maćku! Teraz gotuj się do nowych wyzwań! - Bądź Magdą Gessler pstrągowych restauracji i wirtuozem rusztów bezzadziorowych! Czekamy!!! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Straszna cichosza 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lajcik Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Jacek właśnie zacząłem kręcić mikro muszki dla Ciebie, niedługo coś wstawię 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lajcik Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Szybkie sprawdzenie stanów magazynowych i wreszcie jutro na ryby... 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2016 a ja z drewnem jeszcze pojadę 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2016 a ja z drewnem jeszcze pojadę Podobno Twoje "drewniane Tygrysy są odważne oraz łowią i ratują klenie przed patelnią!"... Robert! NIE ZAWAHAJ SIĘ ICH UŻYĆ!! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lajcik Opublikowano 1 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 (edytowane) Właśnie wróciłem w wędkarskiej przygody Na rybach byłem tak dawno, że dzisiaj wędka została w samochodzie za to okoliczności i towarzystwa przyjaciółnie zamieniłbym nawet na 1000 najbardziej efektownych brań.Chociaż łowienie odeszło na dalszy plan to rzeczne menu sprawdzone zostało skrupulatnie,robaczki standardowo widelnice, kiełżyki i małe pijawki ale jednej nie potrafię zweryfikować i będę wdzięczny za pomoc Edytowane 1 Maja 2016 przez lajcik 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 1 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 Maćku, co prawda mogę się mocno mylić, ale wygląda to na larwę jakiejś ważki. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lajcik Opublikowano 2 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 Robert to nie jest larwa ważki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 2 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 (edytowane) Mnie to również wygląda na ubłoconą larwę ważki (np. świtezianki błyszczącej) z posklejanymi skrzelotchawkami, ale też mogę się mylić... Tak wygląda larwa świtezianki błyszczącej "na sucho"... Edytowane 2 Maja 2016 przez Dokuś 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 2 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 Może też być równoskrzydłej, a może coś innego... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lajcik Opublikowano 2 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 Joker i Dokuś wygląda na to że macie rację Dzięki za pomoc faktycznie nad tą rzeczką kiedy zrobi się już ciepło lata sporo ważek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 2 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 Maciek, złap ją, nakarm, dobrze traktuj (nie pokazuj żonie!) i ...zobaczymy co z niej wyrośnie! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lajcik Opublikowano 6 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 Brązka rozmiar #18 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 6 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 Ale malenstwo... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 6 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 Jejku!... Ale giez! Ja bym tego nie dojrzał, ale pstrągi lubią takie przekąski!... Precyzja - pierwsza liga - natura by się zawstydziła! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 10 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 O kurczaczki, ale mikrusik 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi