Skocz do zawartości

Muszki MR

lajcik

Rekomendowane odpowiedzi

witajcie

i umyj ją to wtedy będzie coś widac :)

A TEN tu skąd?... ;)

Witaj @razor73 !!! ;) Aby zostać rasowym "włatcą móch" nie wystarczy subskrybować i dodać do obserwowanych wątku Kolegi @lajcik'a, ale trzeba i w rzece pogrzebać, pod kamienie zaglądać, robali poznać gatunki i smaki i zonkery zbierać a i ochotkę w alkoholu czasami ...utopić!... ;) Piszesz się na to?

Edytowane przez Dokuś
  • Like 2

A TEN tu skąd?... ;)

Witaj @razor73 !!! ;) Aby zostać rasowym "włatcą móch" nie wystarczy subskrybować i dodać do obserwowanych wątku Kolegi @lajcik'a, ale trzeba i w rzece pogrzebać, pod kamienie zaglądać, robali poznać gatunki i smaki i zonkery zbierać a i ochotkę w alkoholu czasami ...utopić!... ;) Piszesz się na to?

pewnie, że się na to piszę

zawsze chętnie i w gotowości do "topienia"  :)

a robaki? ja znam wszystkie gatunki

Edytowane przez razor73
  • Like 4

• 5 tygodni później...

Dziękuję Janusz, jak zawsze potrafisz zmobilizować do dalszej pracy  :)

Dokuś również dzięki, zgadza się trochę pracochłonna ale czego się nie robi żeby zobaczyć zadowoloną minę posiadacza takowej  :)

Ta ze zdjęcia jest dopiero drugą sztuką ale ponieważ jest zapotrzebowanie to zrobię ich sporo.

• Like 3

• 3 tygodnie później...

Coś tam podupadł ten wątek  ;)

Nic Maciej nie udydłałeś nowego ?

Perfekcjoniści potrzebują więcej czasu. :)

Ej zaraz tam podupadł  -_- a tak na serio to czasu jak na lekarstwo i staram się ukręcić trochę z/n-ów na twój wyjazd  :) więc z nowościami jeszcze chwilka

Dzięki Robercie  :)

• Like 2

Coś tam podupadł ten wątek  ;)

Nic Maciej nie udydłałeś nowego ?

Nie podupadł. Jak Maciek coś ukręci, to się nie pozbieramy... Myślałem, że ostatni popłoch w kurniku był przez lisa, bo następnego dnia kogut wstydliwie dupsko chował, ale już wiem, że potrzebne były Coq de Loen na ogonki do suchych muszek na wyjazd... Udydlany, to ja będę jak dla mnie nie ukręci, bo choć "nimfę" jakąś chętnie bym przytulił... ;)

• Like 2

Nie podupadł. Jak Maciek coś ukręci, to się nie pozbieramy... Myślałem, że ostatni popłoch w kurniku był przez lisa, bo następnego dnia kogut wstydliwie dupsko chował, ale już wiem, że potrzebne były Coq de Loen na ogonki do suchych muszek na wyjazd... Udydlany, to ja będę jak dla mnie nie ukręci, bo choć "nimfę" jakąś chętnie bym przytulił... ;)

Dzięki aż się zarumieniłem  :rolleyes: Wiesiu traktuję to jako deklarację rozpoczęcia muszkarskiej przygody a o muszki.... no cóż na pewno nie będziesz musiał się martwić  :)

• Like 2

nooooooooo

jak Maciek ukręci to nie można się pozbierać.......

• Like 3

• 2 tygodnie później...