razor73 Opublikowano 12 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 Maciek, złap ją, nakarm, dobrze traktuj (nie pokazuj żonie!) i ...zobaczymy co z niej wyrośnie! witajciei umyj ją to wtedy będzie coś widac 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 12 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 (edytowane) witajciei umyj ją to wtedy będzie coś widac A TEN tu skąd?... Witaj @razor73 !!! Aby zostać rasowym "włatcą móch" nie wystarczy subskrybować i dodać do obserwowanych wątku Kolegi @lajcik'a, ale trzeba i w rzece pogrzebać, pod kamienie zaglądać, robali poznać gatunki i smaki i zonkery zbierać a i ochotkę w alkoholu czasami ...utopić!... Piszesz się na to? Edytowane 12 Maja 2016 przez Dokuś 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
razor73 Opublikowano 13 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2016 (edytowane) A TEN tu skąd?... Witaj @razor73 !!! Aby zostać rasowym "włatcą móch" nie wystarczy subskrybować i dodać do obserwowanych wątku Kolegi @lajcik'a, ale trzeba i w rzece pogrzebać, pod kamienie zaglądać, robali poznać gatunki i smaki i zonkery zbierać a i ochotkę w alkoholu czasami ...utopić!... Piszesz się na to?pewnie, że się na to piszęzawsze chętnie i w gotowości do "topienia" a robaki? ja znam wszystkie gatunki Edytowane 13 Maja 2016 przez razor73 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 15 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 Czaderski maluch 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lajcik Opublikowano 17 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 (edytowane) Ostatnio rozmiar #18 jest u mnie w modzie Edytowane 17 Maja 2016 przez lajcik 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 17 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 To są bardzo zwiewne muszki te RH Amadou... https://vimeo.com/118515664 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lajcik Opublikowano 18 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 Faktycznie zwiewne, super 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lajcik Opublikowano 17 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2016 Caddis Pupa 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 17 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2016 Piękna robota, Maćku Pamiętam Twoje początki i muszę przyznać, że dokonałeś ogromny postęp w bardzo krótkim czasie. Znaczy, masz talent i jesteś pracowity. Tylko tak dalej! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 17 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2016 Caddis Pupa Przepiękna "Pupa"!... Pracochłonna, to pewnie i kosztowna! Dużo ich zrobiłeś Maćku? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lajcik Opublikowano 17 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2016 Dziękuję Janusz, jak zawsze potrafisz zmobilizować do dalszej pracy Dokuś również dzięki, zgadza się trochę pracochłonna ale czego się nie robi żeby zobaczyć zadowoloną minę posiadacza takowej Ta ze zdjęcia jest dopiero drugą sztuką ale ponieważ jest zapotrzebowanie to zrobię ich sporo. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 22 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2016 Jak ją wpiąłem do pudełka , to reszta muszek od razu ją wybrała na królową Maciej zaskakujesz coraz bardziej . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 22 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2016 Jak ją wpiąłem do pudełka , to reszta muszek od razu ją wybrała na królową Maciej zaskakujesz coraz bardziej . TO TY JUŻ JĄ MASZ? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 9 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2016 Coś tam podupadł ten wątek Nic Maciej nie udydłałeś nowego ? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 9 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2016 Perfekcjoniści potrzebują więcej czasu. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lajcik Opublikowano 9 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2016 Coś tam podupadł ten wątek Nic Maciej nie udydłałeś nowego ? Perfekcjoniści potrzebują więcej czasu. Ej zaraz tam podupadł a tak na serio to czasu jak na lekarstwo i staram się ukręcić trochę z/n-ów na twój wyjazd więc z nowościami jeszcze chwilka Dzięki Robercie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 9 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2016 Coś tam podupadł ten wątek Nic Maciej nie udydłałeś nowego ?Nie podupadł. Jak Maciek coś ukręci, to się nie pozbieramy... Myślałem, że ostatni popłoch w kurniku był przez lisa, bo następnego dnia kogut wstydliwie dupsko chował, ale już wiem, że potrzebne były Coq de Loen na ogonki do suchych muszek na wyjazd... Udydlany, to ja będę jak dla mnie nie ukręci, bo choć "nimfę" jakąś chętnie bym przytulił... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lajcik Opublikowano 10 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2016 Nie podupadł. Jak Maciek coś ukręci, to się nie pozbieramy... Myślałem, że ostatni popłoch w kurniku był przez lisa, bo następnego dnia kogut wstydliwie dupsko chował, ale już wiem, że potrzebne były Coq de Loen na ogonki do suchych muszek na wyjazd... Udydlany, to ja będę jak dla mnie nie ukręci, bo choć "nimfę" jakąś chętnie bym przytulił... Dzięki aż się zarumieniłem Wiesiu traktuję to jako deklarację rozpoczęcia muszkarskiej przygody a o muszki.... no cóż na pewno nie będziesz musiał się martwić 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lajcik Opublikowano 10 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2016 (edytowane) Jacku lekkie uzupełnienie zapasów dla Ciebie ma się ku końcowi, kilka sztuk maluszków na hakach #18 i kilka much prowadzących Edytowane 10 Lipca 2016 przez lajcik 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 10 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2016 Coś mi chyba podebrałeś z pudełka lewa strona przed ostatnia pianka zdaje się że coś tam miałem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lajcik Opublikowano 10 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2016 Coś mi chyba podebrałeś z pudełka lewa strona przed ostatnia pianka zdaje się że coś tam miałem Zrobiłem delikatny remanent do zjdęcia 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
razor73 Opublikowano 11 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 Nie podupadł. Jak Maciek coś ukręci, to się nie pozbieramy... Myślałem, że ostatni popłoch w kurniku był przez lisa, bo następnego dnia kogut wstydliwie dupsko chował, ale już wiem, że potrzebne były Coq de Loen na ogonki do suchych muszek na wyjazd... Udydlany, to ja będę jak dla mnie nie ukręci, bo choć "nimfę" jakąś chętnie bym przytulił... nooooooooojak Maciek ukręci to nie można się pozbierać....... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 11 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 nooooooooojak Maciek ukręci to nie można się pozbierać......."JEST LAJCIK - JEST FAN!" 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lajcik Opublikowano 23 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2016 quill nymph rozmiar #16 na życzenie przyjaciela 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 24 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2016 quill nymph rozmiar #16 na życzenie przyjaciela Ot jak niewiele rybkom potrzeba - "mięska" niewiele, prawie sam hak... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi