joker Opublikowano 24 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2016 Ciekawy kolor główki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 24 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2016 Maciej brązka i cegeiełka połowiły . Sanowe rybki się poznały na muszkach . 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lajcik Opublikowano 24 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2016 (edytowane) Ot jak niewiele rybkom potrzeba - "mięska" niewiele, prawie sam hak... Mięska niewiele, haczyk malutki, mucha dedykowana dla tych wszystkich rybek na diecie Maciej brązka i cegeiełka połowiły . Sanowe rybki się poznały na muszkach . Franc bardzo się cieszę i czekam na dalsze wieści z wyjazdu. Edytowane 24 Lipca 2016 przez lajcik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lajcik Opublikowano 24 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2016 Zauważyłem dzisiaj, że wątek doczekał się setnych wpisów... Bardzo mi miło koledzy, że śledzicie moje poczynania, aktywnie wspieracie mnie w mojej pasji i zdajecie relacje z połowów.Ten okrągły 100 wpis pragnę wyróżnić skromnym podarunkiem w postaci dziesięciu muszek z kolejnego projektu który pokażę wkrótce. Postaram się wdrożyć taki element na stałe, a tym czasem kolega Dokuś proszony jest o podanie danych do wysyłki. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 24 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2016 Same drobne rybki , do 25 cm , na 18 hakach muszki najlepiej się sprawdzają , czym większe tym miej brań Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 24 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2016 Zauważyłem dzisiaj, że wątek doczekał się setnych wpisów... Olabogarety! ...I na dodatek to był mój wpis Maćku! - Stawiam kolejkę! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 24 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2016 (edytowane) Olabogarety! ...I na dodatek to był mój wpis Maćku! - Stawiam kolejkę! Ja się z chęcią podepne do tej kolejki I stawiam druga Edytowane 24 Lipca 2016 przez Tomasz eS 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 24 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2016 To zapraszam w środę na ognisko w Postolowie 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lajcik Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Wet Fly Spider 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2016 U la la , szyszunia Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Muszki u Maćka latają, to i pająk wylazł... ...Ale korpus chyba niestandardowy (druciany?)... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Co chwila nowy gatunek łakomi się na Twoje cukierki Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lajcik Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Muszki u Maćka latają, to i pająk wylazł... ...Ale korpus chyba niestandardowy (druciany?)... Zgadza się Wiesiu, korpus wykonany z druciku będzie fajnie wyglądać w wodzie, niedługo powinieneś się o tym sam przekonać... paczuszka już wysłana Co chwila nowy gatunek łakomi się na Twoje cukierki Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Jacek kiełbik przepiękny, dzięki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Tułowik super. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavko Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2016 "Druciane" spiderki wymiatają! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 (edytowane) MAM i JA!... DZIĘKUJĘ Maciek !!! ...Jak otworzyłem Maćkową przesyłkę, to żona w krzyk i Muchozolu szuka! Spanikowałem i jako dżentelmen - kobietę szarmancko przodem puszczam, ale też - (nuże!) pomagam szukać! Takeśmy się w tym szukaniu zatracili, że zapomnieliśmy czego szukamy... ...W końcu jednak odnaleźliśmy się! ...I tak już dwadzieścia lat trwamy!... Muszki senne brzęczą, ciśnienie spada, małe pajączki przed oczami latają... Ech... "Babie lato" - myślę......O czym to ja chciałem?... Edytowane 3 Sierpnia 2016 przez Dokuś 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lajcik Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Wiesiu cieszę się że doszły i gratuluję dwudziestki 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Maciej dzięki , juz po przygodzie z Sanowymi potworami [emoji3]Po dwa siadały https://vimeo.com/177532783 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 No i jeszcze taki się z nami zabrał bieszczadzki koleś Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lajcik Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Kolejny pajączek #12 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Maciej jakiej firmy przy pajączku hak dałeś , jakiś mały mi się wydaje , jak na 12 ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lajcik Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Jacek to jest haczyk Akita 200BL bardzo przyjemny model do mokrej muszki, a rozmiar taki że powinny się zaciekawić lipki. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lajcik Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Kiełżyki 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Dla mnie Maciej kosmos .A i dla innych widzę też , grad pytań i pochwał . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lajcik Opublikowano 1 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 Dziękuję Jacku, z tymi pochwałami to bez przesady a mała ilość pytań pewnie wynika z tego że i muszki są proste i wszystko widać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi