Skocz do zawartości

Muszki MR

lajcik

Rekomendowane odpowiedzi

Ot jak niewiele rybkom potrzeba - "mięska" niewiele, prawie sam hak...  ;)

Mięska niewiele, haczyk malutki, mucha dedykowana dla tych wszystkich rybek na diecie   :highfive:

Maciej brązka i cegeiełka połowiły . Sanowe rybki się poznały na muszkach .

Franc bardzo się cieszę i czekam na dalsze wieści z wyjazdu.
Edytowane przez lajcik

Zauważyłem dzisiaj, że wątek doczekał się setnych wpisów...  :)

Bardzo mi miło koledzy, że śledzicie moje poczynania, aktywnie wspieracie mnie w mojej pasji i zdajecie relacje z połowów.

Ten okrągły 100 wpis pragnę wyróżnić skromnym podarunkiem w postaci dziesięciu muszek z kolejnego projektu który pokażę wkrótce. 

Postaram się wdrożyć taki element na stałe, a tym czasem kolega Dokuś proszony jest o podanie danych do wysyłki.  :)

• Like 3

Muszki u Maćka latają, to i pająk wylazł... :) ...Ale korpus chyba niestandardowy (druciany?)... 

Zgadza się Wiesiu, korpus wykonany z druciku  :) będzie fajnie wyglądać w wodzie, niedługo powinieneś się o tym  sam przekonać... paczuszka już wysłana  ;)

Co chwila nowy gatunek łakomi się na Twoje cukierki 3c2b95eae1a548676f1a0dafd62398cc.jpg

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Jacek kiełbik przepiękny, dzięki  :)

• Like 1

MAM i JA!... :) DZIĘKUJĘ Maciek !!! :)

post-59071-0-11486800-1470212923_thumb.jpg

...Jak otworzyłem Maćkową przesyłkę, to żona w krzyk i Muchozolu szuka! Spanikowałem i jako dżentelmen - kobietę szarmancko przodem puszczam, ale też - (nuże!) pomagam szukać! Takeśmy się w tym szukaniu zatracili, że zapomnieliśmy czego szukamy... ...W końcu jednak odnaleźliśmy się! ...I tak już dwadzieścia lat trwamy!... Muszki senne brzęczą, ciśnienie spada, małe pajączki przed oczami latają... Ech... "Babie lato" - myślę...

...O czym to ja chciałem?... ;)

Edytowane przez Dokuś
  • Like 6

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...