Dokuś Opublikowano 2 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 Kiełżyki Mistrzostwo świata i ...galaktyki! Nie mam pytań... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 3 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 Polubiły w tej rzece Maciej Twoje muszki lipki [emoji106] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lajcik Opublikowano 3 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 Polubiły w tej rzece Maciej Twoje muszki lipki [emoji106] Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkNa tej rzeczce tylko spróbowałyby nie obraziłbym się na nie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 4 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 Twój nowy sposób prezentacji muszek, bardzo mi się podoba 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lajcik Opublikowano 4 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 Twój nowy sposób prezentacji muszek, bardzo mi się podoba Dziekuję tym bardziej, że każde zdjęcie to przygoda ponieważ nie mam aparatu i dysponuję tylko telefonem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lajcik Opublikowano 4 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 Rhyacophila Caddis 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 4 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 Rhyacophila Caddis Coś pięknego. Brawo, Maćku! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 6 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 Za krótki ogonek . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lajcik Opublikowano 6 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 Za krótki ogonek . Jacku dla ciebie ukręcę z takim ogonkiem żebyś nie musiał używać przyponu... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 6 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 Rhyacophila Caddis No i jak tu się mają ryby uchować?... Ni ma szans!... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muddler Opublikowano 7 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 (edytowane) Dziękuję Jacku, z tymi pochwałami to bez przesady a mała ilość pytań pewnie wynika z tego że i muszki są proste i wszystko widać No nie wszystko widać - kiełżyki są z ołowiem czy bez? Jeżeli z ołowiem, to czy jest to drut ołowiany owinięty wokół trzonka haczyka, czy też jakiś inny sposób? Edytowane 7 Września 2016 przez muddler 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysz Opublikowano 7 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 Muddler lameta ołowiana owijana wokół trzonka o ile się nie mylę widać ją na środku Rhyacophila Caddis Piękne nimfy robisz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lajcik Opublikowano 7 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 No nie wszystko widać - kiełżyki są z ołowiem czy bez? Jeżeli z ołowiem, to czy jest to drut ołowiany owinięty wokół trzonka haczyka, czy też jakiś inny sposób? Muddler lameta ołowiana owijana wokół trzonka o ile się nie mylę widać ją na środku Rhyacophila Caddis Piękne nimfy robisz Do kiełżyków użyłem lamety ołowianej płaskiej pokrytej po jednej stronie klejem.Lubię ten ołów ponieważ łatwo się z nim pracuje nadając kształt muszce.Najpierw owinąłem trzonek haczyka w pożądanej długości, następnie nakładałem lametę wzdłuż haczyka od górycoraz krótszymi kawałkami lamety tworząc kształt stożka i na koniec ostatnią warstwę położyłem na całą długość żebywygładzić kształt. W Rhyacophila Caddis użyłem tej samej lamety ale okręcając już tylko wokół trzonka. Dziękuję za miłe słowa 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
razor73 Opublikowano 8 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2016 Za krótki ogonek . nie przyzwyczajony do za krótkiego ogonka? ))))))))))))))) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lajcik Opublikowano 10 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2016 CDC Dry Fly #16 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 11 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2016 Super sucharek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 11 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2016 (edytowane) CDC Dry Fly #16Taaa... Akurat!... Tak wygląda kobieta rano przed pójściem do łazienki!... Edytowane 11 Września 2016 przez Dokuś 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lajcik Opublikowano 12 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 CDC Dry Fly White Lady #16 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 12 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 Piękne czupiradło! Nieśmiało ustawiam się po nie w kolejce Maćku!... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 13 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 Biała Dama piękno i szaleństwo .Widzę że skutecznie Twoja praca idzie w odrybianie rzek . Nie wyobrażam sobie żeby lipek przepuścił takiego sucharka . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sicu Opublikowano 13 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 Ja tam nic nie widzę poproszę o ujęcie z boku! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
razor73 Opublikowano 13 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 mhmmm, białe lubię najbardziej.......... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 13 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 Ja tam nic nie widzę poproszę o ujęcie z boku!To jest ujęcie z boku. Półprofil 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lajcik Opublikowano 13 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 Ja tam nic nie widzę poproszę o ujęcie z boku! Jest bardzo wstydliwa i nie daje się podejść z innej pozycji a tak na poważnie to robię te zdjęcia telefonem i ciężko mi było złapać ostrość z innego kąta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 13 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi