lajcik Opublikowano 13 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 Rozumiem że przesyłka dotarła 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 13 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 Rozumiem że przesyłka dotarła Cooooooooooooo?!... Już poszły w świat? ...Myślałem, że to prototyp... ;/ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 13 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 Jeszcze nie, ale na fotkach wyglądają świetnie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lajcik Opublikowano 13 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 Cooooooooooooo?!... Już poszły w świat? ...Myślałem, że to prototyp... ;/Wiesiu na pewno cię ta muszka nie ominie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sicu Opublikowano 14 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 To jest ujęcie z boku. Półprofil Przeczysz sobie:D Półprofil to półprofil;p Chciałem zobaczyć muchę całkowicie od boku (zaczynam motanie i takie foty są najbardziej pomocne). Jest bardzo wstydliwa i nie daje się podejść z innej pozycji a tak na poważnie to robię te zdjęcia telefonem i ciężko mi było złapać ostrość z innego kąta Fakt, moim telefonem też ciężko złapać ostrość na muszkach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 14 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 Przeczysz sobie:D Półprofil to półprofil;p(...).Semantyka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lajcik Opublikowano 25 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2016 Mrówka #16 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 25 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2016 Mrówka #16...."Ale dla kogo?!"... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lajcik Opublikowano 25 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2016 ...."Ale dla kogo?!"... Główne zapotrzebowanie zgłosiło pobliskie mrowisko 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lajcik Opublikowano 6 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 Kolejna sucha w rozmiarze #15 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 6 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 Mrówka zawitała do mnie i w realu szok myślałem że całe mrowisko przyprowadzi ,ale nie przyprowadziła .Na 15 taka delikatna się wydaje i chyba spore powiększenie ? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lajcik Opublikowano 6 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 Cieszę się że mrówki przypadły do gustu , zgadza się ta 15-ka jest w sporym powiększeniu.Do zdjęcia zamocowałem ją na czubku tradycyjnej nawijarki więc można sobie mniej więcej wyobrazić rozmiar 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 6 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 Hah!... Dotarła do mnie fantastyczna parka! ...Żal używać...Dziękuję Maćku! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 7 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 Ciekawe czy stworzysz im warunki żeby rujkę odbył Dokusiu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 7 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 Ciekawe czy stworzysz im warunki żeby rujkę odbył Dokusiu Powieszę im moją fotkę z muchozolem, to może będzie rójka!... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavko Opublikowano 7 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 Ta sucha na #15 - jakie pióro dajesz i czy natłuszczasz czymś? Wygląda zjawiskowo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lajcik Opublikowano 7 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 Ta sucha na #15 - jakie pióro dajesz i czy natłuszczasz czymś? Wygląda zjawiskowo Dzięki użyte są dwa materiały, piórko cdc i z kuropatwy.Niczym nie natłuszczałem i tak naprawdę nie ma potrzeby bo pływalność jest ok. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lajcik Opublikowano 8 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 Siostra poprzedniczki, młodsza... bo na haczyku #20 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 8 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 Siostra poprzedniczki, młodsza... bo na haczyku #20Piękne! ...Łowiłem już na takiego "jeżozwierza"! ...Brały! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Epidares Opublikowano 10 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 Minimum środków, maksimum ekspresji 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 12 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 Przeglądałem portfel z muszkami a tu takie coś lata... Maciek, to też Twoja robota? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 12 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 Przeglądałem portfel z muszkami a tu takie coś lata... Maciek, to też Twoja robota? Mucha.jpgNie wiem czyja to robota , na pewno nie Maćka .Mnóstwo niedoróbek widzę . 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lajcik Opublikowano 12 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 Oj chłopaki pewnie że nie moja ta ma za dużą... główkę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lajcik Opublikowano 23 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 Stonefly #8 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 23 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 Mega moc! Tylko coś tam za nazwę wykaligrafował, to nie wiem... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi