jacob1993 Opublikowano 14 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2016 tulow to flexi floss ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 14 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2016 Gumowy parachute #16Perfekcyjna robota Maćku! Dbałość o szczegóły mnie rozłożyła na łopatki! (Te odnóża!... Mhmmm...) Ręce mi drżą od samego patrzenia a co dopiero, gdybym miał robić takie muszki!... Nie ma szans. Zacząłbym od zjedzenia tego ananasa, co na grzbieciku ta "parachuta" dźwiga... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymanek69 Opublikowano 14 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2016 Gumowy parachute #16 Jak żesz robaczywie smakowity !! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lajcik Opublikowano 14 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2016 Dziękuję wszystkim na grzbiecie osadziłem serowego cheetosa, a na tułowiu wykorzystałem bardzo lubiany przeze mnie latex Veniard.W zasadzie w tym miesiącu mija drugi rok jak rozpocząłem przygodę z kręceniem muszek, tym bardziej miło mi że mogę się z wami dzielić tymi stworkami 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 14 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2016 Latex Veniard?A podkładem pod nim było? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lajcik Opublikowano 15 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2016 Latex Veniard?A podkładem pod nim było?Pod latexem jest tylko nić uni 17/0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 15 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2016 I hak nie prześwituje? Dobry materiał jak na latex. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lajcik Opublikowano 15 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2016 Zgadza się jet to materiał chyba bezkonkurencyjny z innymi latexami, podobno jeszcze super jest VN nymph skin ale nie miałem przyjemności go używać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lajcik Opublikowano 18 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2016 Mokra #10 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 18 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2016 Ładna [emoji106]Maciej co za pióra dałeś ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lajcik Opublikowano 18 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2016 Dzięki  piórka są z kaczuszki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lajcik Opublikowano 31 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Wet flies #10 Życzę wszystkim w nowym roku dużo zdrowia, szczęścia i .......... "tu zostawiam wolne pole według własnych potrzeb" 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 31 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Oglądałem pod lupą , szok jak precyzja Macieju. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lajcik Opublikowano 31 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Oglądałem pod lupą , szok jak precyzja Macieju. Faktycznie była akcja z lupą dzięki Jacku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 5 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 Ja bez lupy widzę, że to CUDO! Gdyby przyszło mi łowić na takiego eleganckiego Wet flies'a, to będę zakładał dwa przypony stalowe, żeby mi nic go nie zjadło! Duża rójka była Mistrzu? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lajcik Opublikowano 6 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Wiesiu potrafisz zawstydzić roi się cały czas i jeszcze przez chwilę zostanę przy mokrych 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lajcik Opublikowano 15 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 Nowy projekt pod większe muszki w trakcie testów 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 16 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 Maciej co to za pająki tworzysz ? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lajcik Opublikowano 16 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 Szperając trochę w internecie, szukając ciekawych pomysłów na nowe muszki natknąłem się na wyplatane korpusy much łososiowych. Pomyślałem że może być to fajna alternatywa dla oblatanego już mylaru. Wzór którego kawałek pokazałem na zdjęciu składa się z 16 nici. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 16 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 Zgadza się 16 policzyłem , czuwaj 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hi tower Opublikowano 18 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 ale to maja być muchy do łowienia czy w gablotę? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lajcik Opublikowano 19 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 (edytowane) Wyplatanie faktycznie zajmuje trochę czasu, ale chciałbym żeby były w użyciu. Na gablotowe przyjdzie jeszcze czas Edytowane 19 Stycznia 2017 przez lajcik 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lajcik Opublikowano 25 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 Steelhead Flies 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 25 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 Narrrrreszcie ...wróciłeś Maćku! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 26 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 Nie kapną się pstrągi że to wyplatanka Masz Maciej cierpliwość . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi