hi tower Opublikowano 26 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 Narrrrreszcie ...wróciłeś Maćku! No wyplatał chłopak, to go nie było... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lajcik Opublikowano 29 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 Woven Gold Flies 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 29 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 Włos się jeży! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lajcik Opublikowano 31 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 31 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 Ostro w warkocze poszedłeś ???? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarnawoda68 Opublikowano 11 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2017 (edytowane) Jacku to ja, to są moje pierwsze szlify na jerkbaitsie Wracam na strony Maćka Rozumka Edytowane 11 Lutego 2017 przez czarnawoda68 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarnawoda68 Opublikowano 11 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2017 Kiedy go poznałem to był wirtuoz na gitarę, a teraz okazuję się że i na imadło, ma Jacku jakieś jeszcze ukryte talenty? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lajcik Opublikowano 11 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2017 (edytowane) Dziękuję Marku bardzo miło cię tu widzieć na Jb, a z tymi talentami to bez przesady prawda jest taka, że kładę sobie haczyk pod poduszkę i rano muszka jest już gotowa Tak zupełnie serio również masz swój wkład w zarażenie mnie tą pasją, pierwszy otrzymany od ciebie zonkerek leży w zapasach nienaruszalnych Edytowane 11 Lutego 2017 przez lajcik 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 12 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2017 Kiedy go poznałem to był wirtuoz na gitarę, a teraz okazuję się że i na imadło, ma Jacku jakieś jeszcze ukryte talenty?Ma ma , z tymi talentami u Macieja to jak z workiem niespodzianek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lajcik Opublikowano 22 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 wyplatanie potrafi wciągnąć 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 22 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 (edytowane) wyplatanie potrafi wciągnąć Aaa!... ...A to że niby tak z okazji urodzin tak pleciesz... Hmmm... To i my będziemy "pleść": WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO MAĆKU !!! (Ludziska - HUZIA NA NIEGO !!! ) Edytowane 22 Lutego 2017 przez Dokuś 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 22 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 (edytowane) Wszystkiego dobrego stary pryku i żeby Cie stara nie zdradzała Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 22 Lutego 2017 przez Franc 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lajcik Opublikowano 22 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Wszystkiego dobrego stary pryku i żeby Cie stara nie zdradzała Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk dzięki 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 22 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Wszystkiego dobrego stary pryku i żeby Cie stara nie zdradzała dziękiMaciek, to ja też Ci życzę, żeby Cię stara nie zdradzała, bo widzę, że Jackowi podziękowałeś a mnie nie, czyli to było BARDZO WAŻNE DLA CIEBIE!... Hej!... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lajcik Opublikowano 22 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 dziękuję Wiesiu ale zostańmy przy "wszystkiego najlepszego'', doświadczenie podpowiada mi że niebezpieczne są głupotki na tym forum 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 22 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lajcik Opublikowano 22 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Dziękuję Januszu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lajcik Opublikowano 26 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 (edytowane) Steelhead Weaves #2 Edytowane 26 Lutego 2017 przez lajcik 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 26 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Jeden promień podniósł się za wysoko , mówimy o pierwszym zdjęciu Oczywiście żart , to poniektóre łososie mogą już nie dożyć następnego tarła Jak zawsze miło popatrzeć u Ciebie Macieju .Podrzuć inne zestawienia kolorystyczne wyplatanek . 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 26 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Taką wyplatanką warto wędzisko ubrać - każde, nawet najbardziej markowe, zyska na urodzie 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lajcik Opublikowano 27 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 Jeden promień podniósł się za wysoko , mówimy o pierwszym zdjęciu Oczywiście żart , to poniektóre łososie mogą już nie dożyć następnego tarła Jak zawsze miło popatrzeć u Ciebie Macieju .Podrzuć inne zestawienia kolorystyczne wyplatanek . Taką wyplatanką warto wędzisko ubrać - każde, nawet najbardziej markowe, zyska na urodzie Promień został już spacyfikowany a z wyplatanek w niedługim czasie coś jeszcze wrzucę Januszu dziękuję , mam kolegę który robi bajeczne wyplatanki na wędkach, jedna z topowych firm na naszym rynku stwierdziła że jest to nie możliwe i że to są naklejki.... więc lepszej reklamy nie potrzeba.W razie czego służę danymi kontaktowymi, niestety temat dla cierpliwych bo terminy powalające. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 27 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 Januszu dziękuję , mam kolegę który robi bajeczne wyplatanki na wędkach, jedna z topowych firm na naszym rynku stwierdziła że jest to nie możliwe i że to są naklejki.... więc lepszej reklamy nie potrzeba. ...Ale skąd TY o tym wiesz Maćku?!... O tych "naklejkach" wiedziałem tylko ja i jeszcze jedna osoba... ...Ooo!... Już ja tej "papli" nos utrę!... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 5 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2017 ...Ale skąd TY o tym wiesz Maćku?!... O tych "naklejkach" wiedziałem tylko ja i jeszcze jedna osoba... ...Ooo!... Już ja tej "papli" nos utrę!... Chciałbym to zobaczyć chyba prędzej utrzesz kogiel mogiel 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 5 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2017 Chciałbym to zobaczyć chyba prędzej utrzesz kogiel mogiel He he heeeee!... Jacula, nic bez Ciebie!. ;) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lajcik Opublikowano 25 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2017 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi