Skocz do zawartości

Muszki MR

lajcik

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...

Dziękuję Marku  :) bardzo miło cię tu widzieć na Jb, a z tymi talentami to bez przesady 

prawda jest taka, że kładę sobie haczyk pod poduszkę i rano muszka jest już gotowa  :whistling:

Tak zupełnie serio również masz swój wkład w zarażenie mnie tą pasją, pierwszy otrzymany od ciebie zonkerek leży w zapasach nienaruszalnych  :)

Edytowane przez lajcik
  • Like 1

• 2 tygodnie później...

wyplatanie potrafi wciągnąć  :) 

Aaa!... ...A to że niby tak z okazji urodzin tak pleciesz... ;) Hmmm... To i my będziemy "pleść": WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO MAĆKU !!! :)

(Ludziska - HUZIA NA NIEGO !!! ;) )

Edytowane przez Dokuś
  • Like 3

Jeden promień podniósł się za wysoko , mówimy o pierwszym zdjęciu :D

Oczywiście żart , to poniektóre łososie mogą już nie dożyć następnego tarła :lol:

Jak zawsze miło popatrzeć u Ciebie Macieju .

Podrzuć inne zestawienia kolorystyczne wyplatanek . 

Taką wyplatanką warto wędzisko ubrać - każde, nawet najbardziej markowe, zyska na urodzie :)

Promień został już spacyfikowany  :) a z wyplatanek w niedługim czasie coś jeszcze wrzucę 

Januszu dziękuję :) , mam kolegę który robi bajeczne wyplatanki na wędkach, jedna z topowych firm na naszym rynku stwierdziła że jest to nie możliwe i że to są naklejki.... więc lepszej reklamy nie potrzeba.

W razie czego służę danymi kontaktowymi, niestety temat dla cierpliwych bo terminy powalające. 

Januszu dziękuję :) , mam kolegę który robi bajeczne wyplatanki na wędkach, jedna z topowych firm na naszym rynku stwierdziła że jest to nie możliwe i że to są naklejki.... więc lepszej reklamy nie potrzeba.

...Ale skąd TY o tym wiesz Maćku?!... O tych "naklejkach" wiedziałem tylko ja i jeszcze jedna osoba... ...Ooo!... Już ja tej "papli" nos utrę!... :)

• Like 3

• 3 tygodnie później...