Franc Opublikowano 25 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2017 Super Maciej , na żywo dużo lepiej .Dziękuje za przepiękne prezenty .Myślałem że jutro pomoczę ale ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lajcik Opublikowano 26 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 27 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2017 Ale wystrojone!... Ozdóbki jak na wesele! Ciekawe czy dałoby radę troszkę ozdobić starą obrotówkę?... Może i ja bym się weselił!... ;) ...A nie!... To chyba wątek typowo o muszkarstwie!... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lajcik Opublikowano 27 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2017 Ale wystrojone!... Ozdóbki jak na wesele! Ciekawe czy dałoby radę troszkę ozdobić starą obrotówkę?... Może i ja bym się weselił!... ;) ...A nie!... To chyba wątek typowo o muszkarstwie!... Ależ skąd, wybierz sobie tylko co byś na takiej obrotówce chciał 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 27 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2017 Ależ skąd, wybierz sobie tylko co byś na takiej obrotówce chciał Najbardziej chciałbym na skrzydełko czerwoną folię odblaskową z napisem "HRT"... ...A piórka i weselne fioki radości przysparzać będą gdziekolwiek!... ...Nawet na kotwiczce... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Macieju jak my mamy żyć ?Kwiecień już , chyba sobie kalendarz wydrukuję z muszkami Twoimi oczywiście 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Macieju jak my mamy żyć ?Przez życie należy iść z głową podniesioną, mocno stąpając po ziemi!... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lajcik Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Witam kolegów dla tych którzy jeszcze nie wiedzą podaję poniżej link, dotyczy on naszego forumowego kolegi dla którego zorganizowana jest akcja zbiórki pieniędzy na protezę po amputacji nogi.Więcej można dowiedzieć się w wątku.http://jerkbait.pl/topic/89525-na-pomoc-kubie-zbi%C3%B3rka-funduszy-na-proteze-po-amputacji-nogi/ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lajcik Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 cdn. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marckus Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Co się za tym kryje? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułka Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 i już wiem, że warto czekać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lajcik Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Olive Mayfly #8 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułka Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Cudo! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lajcik Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Cudo! Dziękuję Wojtku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Maciek co ja mogę powiedzieć na temat tej muszki , expert ze mnie żaden .Ale myślę że kroki pierwsze masz już za sobą a ten kolejny . Nawet pokusił bym się że doskonały .Myślę że jeszcze parę muszek i Świat się upomni o Ciebie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lajcik Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Tak... już się nie mogę doczekać wywiady, telewizja,bankiety Dziękuję Jacku 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Piekna ta muszka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lajcik Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Piekna ta muszka Dziękuję bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułka Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Gdyby miała zamiast korka kwiatek to mógłbym uznać ją za żywą 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarnawoda68 Opublikowano 5 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2017 Chrusty Maćku rzeczkę okupują , może taki deseń? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lajcik Opublikowano 8 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2017 Zdecydowanie masz rację ale plany które sobie ułożyłem pewnie trochę mnie opóźnią i jak zwykle nie wstrzelę się w czasie, a chrusty wylecą do pudełek na jesień 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lajcik Opublikowano 16 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2017 Stonefly 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 16 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2017 Maciej Muszka jest w stosunku 1:1 ?Obiekt westchnień , ostatni raz tak wzdychałem prawie 30 lat temu ale nie do muszki 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułka Opublikowano 16 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2017 Stonefly przepiękny, miło ogląda się Twoje muszki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lajcik Opublikowano 16 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2017 Maciej Muszka jest w stosunku 1:1 ?Obiekt westchnień , ostatni raz tak wzdychałem prawie 30 lat temu ale nie do muszki Stonefly przepiękny, miło ogląda się Twoje muszki Dziękuję za bardzo miłe słowa , muszka ma 3 cm będzie też mniejsza koło 2,5 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi