lajcik Opublikowano 25 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2017 Dry Fly #12 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułka Opublikowano 25 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2017 Wow! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 26 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2017 Jeżyna Ci wyszła że ho ho 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lajcik Opublikowano 2 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2017 CDC Sedge #14 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 3 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2017 Sanowe lipienie już się nie mogą doczekać Sedge 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 3 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2017 CDC Sedge #14 Ale przemyślana konstrukcja Maćku! - Będzie się unosić jak kula wodna! Megaaaaa!... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lajcik Opublikowano 3 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2017 Sanowe lipienie już się nie mogą doczekać Sedge Ale przemyślana konstrukcja Maćku! - Będzie się unosić jak kula wodna! Megaaaaa!... Dzięki mam cichą nadzieję na Sanową foto relację 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułka Opublikowano 3 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2017 Twoje kręcenie to już sztuka ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lajcik Opublikowano 4 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 Bardzo mi miło że Ci się podoba chociaż do tych od sztuki dużo mi brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lajcik Opublikowano 4 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 (edytowane) Quilled Caddis #15 Edytowane 4 Lipca 2017 przez lajcik 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lajcik Opublikowano 5 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 takie to ptaszysko przyleciało dziś do mnie i uwiło sobie gniazdo w sekretarzyku, chyba jakieś zagraniczne 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 5 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 takie to ptaszysko przyleciało dziś do mnie i uwiło sobie gniazdo w sekretarzyku, chyba jakieś zagraniczne Na rosołek z tym!... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 6 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 Ptaszysko na żywo o niebo lepiej , niezła inwestycja . Musisz teraz miejscowe mole zaprosić na taką ucztę . Będą w zimę opowiadały jedząc babciną pierzynę na jakim to obiedzie były u Macieja 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 6 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 O to ja poproszę na San mokrych przy okazji przybycia ptaszyska . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 6 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 O to ja poproszę na San mokrych przy okazji przybycia ptaszyska .Przecież to tylko "oczy". 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 23 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2017 Piękne muchy!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lajcik Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Piękne muchy!! Dziękuję, bardzo mi miło że się podobają 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Co tu się nic nie dzieje ?Ptaszysko nowe i cisza 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarnawoda68 Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2017 No właśnie, może już pora na full dressa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lajcik Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2017 (edytowane) Co tu się nic nie dzieje ?Ptaszysko nowe i cisza No właśnie, może już pora na full dressa. Proza życia codziennego nie pozwala mi spokojnie usiąść do imadełka, ale przygotowuję się powoli do full dress i tu raczej trochę potrwa zanim ośmielę się wstawić pierwsze zdjęcie Edytowane 26 Sierpnia 2017 przez lajcik 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułka Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Nie znęcaj się nad nami i wrzuć fotki nowych muszek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 29 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2017 Tyle czasu nic , coś grubego musi iść [emoji3] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułka Opublikowano 29 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2017 Tyle czasu nic , coś grubego musi iść [emoji3] albo wyjątkowo cienkiego i przeplatanego 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 29 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2017 Maciek, to artysta!... ...Jego arcydzieła już teraz żal używać a kolejne, to chyba w sejfie trzeba będzie zamykać!... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lajcik Opublikowano 30 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 Dziękuję wszystkim za miłe słowa wsparcia.Wymarzyłem sobie, że wykonam coś wyjątkowego dla przyjaciół, a okazało się że dopadł mnie tzw. przerost formy nad treścią i baruje się ze swoimi słabościami.Mam nadzieję że nie potrwa to długo i za kilka tygodni będę mógł sfinalizować swój pomysł. Wtedy nieśmiało postaram się to udokumentować. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi