Dokuś Opublikowano 30 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 ...i baruje się ze swoimi słabościami.Jak ja się barowałem, to żona się złościła, więc teraz od czasu do czasu u Franca na działce słabości reperujemy!... ;) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lajcik Opublikowano 12 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 Chociaż "chwilowo" imadełko zastąpiła mi deska kreślarska i rapidograf zaczynam widzieć światełko w tunelu.Mam nadzieję że efekt będzie tego wart 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 12 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 No nie wiem... Nie wiem... Taki porządek... Twórczy bałagan byłby lepszą wróżbą, ale ...trzymam kciuki! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
razor73 Opublikowano 16 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2017 (edytowane) Nie dawaj się poganiać.... zrób powoli i po swojemu, na pewno będzie dobrzei tak chłopakom będą falować gacie żeby mieć coś z Twojego imadła u siebie w pudełkach albo gablotach Edytowane 16 Listopada 2017 przez razor73 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 16 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2017 Nie dawaj się poganiać.... zrób powoli i po swojemu, na pewno będzie dobrzei tak chłopakom będą falować gacie żeby mieć coś z Twojego imadła u siebie w pudełkach albo gablotach Jużci! Akurat! ...Falować gacie... ;) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 17 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2017 Maciek, nawet moja stara tak długo nie buduje napięcia 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lajcik Opublikowano 17 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2017 (edytowane) Żeby nie było że zupełnie nic nie robię to przyznam się co tak ostatnio mnie absorbuje... i doprowadza do paranoi i kiedy wydaje się że już wiadomo jak, to do finalnej wersji jeszcze trochę brakuje Edytowane 17 Grudnia 2017 przez lajcik 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 17 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2017 Żeby nie było że zupełnie nic nie robię to przyznam się co tak ostatnio mnie absorbuje... i doprowadza do paranoi i kiedy wydaje się że już wiadomo jak, to do finalnej wersji jeszcze trochę brakujeNo co? ...No ładnie! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lajcik Opublikowano 2 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2018 Pozostało już tylko zrobić do skrzydełek muszkę... 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 20 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2018 Maciek , nie mów że jeszcze drugie skrzydełko robisz .Zrób z jednym skrzydełkiem . Że niby jak taka zabawa z dzieciństw , z tymi skrzydełkami 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 28 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2018 Co tu tak cicho? ;( 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi