adi203 Opublikowano 4 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 Ma może ktoś taki młynek TEAM DRAGON FD1225iST ? myślę nad jego zakupem, ale nie podoba mi się rolka, wydaje mi się że może źle układać żyłkę, jeśli ktoś nim kręci niech wrzuci swoją opinie , z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 Ja mam FD 1230iST... Układanie żyłki nie odbiega u mnie od innych kołowrotków jakich używałem. Klasycznie robi się wgłębienie na środku szpuli ale linka spada dobrze. Nie mam go długo co prawda bo raptem miesiąc i nad wodą był jakieś 10 razy. Ponieważ od sprzętu nie oczekuję cudów niewidów to mi odpowiada. Jeśli obawiasz się tej rolki to w podobnej cenie powinieneś dostać Spro Red Arc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hamerhed Opublikowano 4 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 czescMam ten mlynek. Zylke uklada ok, ale ma dwie inne dosc istotne wady. Mala srednica szpuli powoduje, ze zylka dosc szybko zapamietuje jej ksztalt i sie skreca. Oprocz tego moj egzemplarz potrafi regularnie nawijac zylke pod szpule :/ Na kilkanascie wypadow jakies 5 - 6 razy. Ostatecznie krecial wyladowal w szufladzie zastapiony Emblemem 2000. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 5 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 ja męcze go od listopada, (główki 15-20g, spore woblery + plecionka), chodzi jak nowy. Plecionke układa ok, kilka razy mi nawinoł pod pokrętło hamulca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi203 Opublikowano 6 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 chyba kupie juz bardziej znany mi młynek - TEAM DRAGON FD 920iZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi