wobler129 Opublikowano 19 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2017 Macie może namiary na jakieś dobre farby do malowania główek? Wskazana również różnorodna kolorystyka Dzięki z góry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 22 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2017 Nikt nic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinraf Opublikowano 22 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2017 Osobiście polecam farbę proszkową plus dodatkową zanurzyć w lakierze do podłóg tak robiłem dla kolegi i było ok powstała dodatkowa powłoka ze by farba proszkowa nie odpryskała 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 22 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2017 Czasami jak mi zostanie wiecej lakieru do omotek, to mieszam z proszkiem fluo i lakieruje glowki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszwf Opublikowano 22 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2017 Ja używam takichTu jest promocja: https://www.sklep.brc.com.pl/pl/p/Farby-proszkowe-PRO-TEC%2C-do-glowek-jigowych-i-ciezarkow/534 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 22 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2017 (edytowane) Ja uzywam do malowania takich zaprawek samochodowych (w zestawie 2 buteleczki z pędzelkami, kolor i klar). Odtłuszczam główkę zmywaczem uniwersalnym, na to jedna warstwa lakieru w kolorze. Po 12h druga warstwa lakieru bezbarwnego. Mi się sprawdza Edytowane 22 Września 2017 przez Żbiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 22 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2017 Ja uzywam do malowania takich zaprawek samochodowych (w zestawie 2 buteleczki z pędzelkami, kolor i klar).Odtłuszczam główkę zmywaczem uniwersalnym, na to jedna warstwa lakieru w kolorze. Po 12h druga warstwa lakieru bezbarwnego. Mi się sprawdza Wstaw linka, jak mozesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 3 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 (edytowane) Pierwsze próby z malowaniem ... Edytowane 3 Listopada 2017 przez Robert Crocker 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiur Opublikowano 3 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 Lakier do paznokci czy coś innego?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 4 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2017 Profesjonalna hybryda że starterem finishem i odtluszczanie. Na koniec utwardzenie uv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 4 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2017 (edytowane) Da się to zrobić jeszcze dokładniej ... Edytowane 4 Listopada 2017 przez Robert Crocker Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiur Opublikowano 4 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2017 Próbowałem semilaciem i jeszcze jednym, którego nazwy nie pamiętam ale nic z tego nie wyszło. Nie chciały się za bardzo utwardzać. Wtedy używałem lamp do paznokci. Teraz mam latarki uv, może jeszcze spróbuję kiedyś 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian83 Opublikowano 4 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2017 Coś o chybrydach wiem dobrze że żonka ma duży arsenał. Dobre lakiery trzymaja super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian83 Opublikowano 4 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2017 (edytowane) Próbowałem semilaciem i jeszcze jednym, którego nazwy nie pamiętam ale nic z tego nie wyszło. Nie chciały się za bardzo utwardzać. Wtedy używałem lamp do paznokci. Teraz mam latarki uv, może jeszcze spróbuję kiedyśProponuje semilac ale pod lampy uv led dwa to podstawa dobrze przygotować powierzchnie jeśli tego nie zrobisz nic z tego nie bedzie a po trzecie warto dać podklad do którego lakier przylega lepiej pozdrawiam.A jeszcze jedno czasem są lakiery które trzeba przetszec odpowiednim srodkiem cliner bo się lepi. Edytowane 4 Listopada 2017 przez Damian83 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 4 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2017 Te są spreparowane tak: odtluszczanie, starter i utwardzenie uv dalej hybryda plus utwardzenie uv plus finish plus utwardzenie uv. Plus odtluszczanie na koniec. Są twarde, błyszczące i nie dzieje się nic na powierzchni. Zobaczymy jak po kontakcie z wodą i dnem.... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 5 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2017 Maluje profesjonalnymi hybrydami, które są niedostępne w sklepie detalicznie. Kosztują 45 zl za jeden kolor. Efekt jest bardzo fajny. Zawsze jednak będzie widać, że to ręczna robota. Jeśli okaże się, że powłoka jest trwała to raczej nie będzie to rybom przeszkadzało. Ręczne malowanie daje możliwość uzyskania nieskończona ilość wzorów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpojo Opublikowano 6 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2024 Miał ktoś sytuację by Hartzlack "pogryzł" się z gumą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi