HUNTER Opublikowano 5 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 Jak w tytule łowił ktoś w tych okolicach?bardzo proszę o info o łowiskach w okolicach i ew dokładniejsze wskazówki co do samego zalewu w Łosicach, zawitam nad tę wodę jeszcze nie raz... łowiłem ostatni na zalewie w Łosicach i powiem że było miło, okonie mnie zaskoczyły..., ale tylko okonie... interesuje mnie głównie połów szczupaków. W okolicach są ponoć jakieś rybne glinianki, czy torfowiska, ale z powodu ulewnych deszczy nie dane mi tam było dotrzeć. bardzo proszę o wszelkie info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasik Opublikowano 6 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 Słyszałem tylko opowiadanie o łosiu spod Łosic, który na niełoświetlonym łosiedlu łoślepił łosła w łośrodku dla łoświeconych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HUNTER Opublikowano 6 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 no nie do końca o to mi chodziło.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew Opublikowano 8 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 Jest wyrobisko pokredowe w Kornicy z b ladnym okoniem i pewnie tez szczupakiem ale tylko dla znajomych krolikaJest zwirownia w Miedzyrzecu Podlaskim okon, szczupak. Nie lowilem ale trafiaja sie ladne sztuki. Ja pojechalbym nad Bug do Mierzwic masz tam trzy starorzecza, dwa fajne zakrety, rafe, kilkunastometrowe doly, most drogowy w Kozkach i kolejowy troche blizej Mierzwic i kazdego drapieznika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi