David72 Opublikowano 18 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 (edytowane) Oj Panowie, macie sporo, ja kolekcjonerem nie jestem, jakoś nie chce mi się kupować, mam 3 obecnie: 1-11 g, 15-30 g, 30-60 g, tej ostatniej bardzo rzadko używam. Edytowane 18 Grudnia 2015 przez David72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostom63 Opublikowano 18 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 Cześć, może się przyznam , ale najpierw pytanie do założyciela Może nie daj Boże jakiś podatek nowy się szykuje,a kolega wie czego my nie wiemy ? A jeżeli wie, to dlaczego wie a my nie wiemy ????? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawello Opublikowano 18 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 Na chwilę obecną 5 kijów, na kolejne 2 już się rodzą pomysły w głowie. Gdybym miał tyle czasu wolnego co wędek byłoby pięknie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorz197503 Opublikowano 18 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 (edytowane) Posiadam kilka-naście i wciąż przybywa ;) i zawsze jest o tą jedna za mało :D ale kiedyś nadejdzie taki dzień ze zostawie sobie ..trzy a reszte posprzedaje i nie bede miał dylematu co nad wode zabrać he he przerzuce sie na kołowrotki i bede zbierał :D Edytowane 18 Grudnia 2015 przez grzegorz1975 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 18 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 KAŻDY KIJ MA DWA KOŃCE A proca ? 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1ns4n1ty Opublikowano 18 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 To chyba raczej jest tak ze im mniej czasu na wedkowanie tym wiecej wedek przybywa 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leny Opublikowano 18 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 Jedną 20-60g. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 18 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 Tyle ile potrzebuje.... tyle ile chce .... tyle na ile mnie stać ... tyle ile sobie zrobię .... Ps ilości niczym nie świadczy ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajtelek2 Opublikowano 18 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 Narazie mam 5 patyczków do 7g , 14g , 21g , 30g , 45g w długościach od 2.38m do 3.20m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 18 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 Jak i długość... Poza tym zgadzam się z Tobą Tomku. Jak będę chciał połamać swoje na własnym kolanie to je połamie i nikomu nic do tego. Wolność kur..., wolność. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 18 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 Z wedkami jest tak, przynajmniej moimi, ze jeść nie wolaja.Kiedys myslalem o ograniczaniu sie w imie...nie wiadomo czego.Arsenal mam podzielony na 3. Hiszpania. Odra. Mazowsze. Wedle liczby wedzisk piszę Podzial musi byc , lubie 1 czesciowki i staram sie ich nie wozić. Do tego zawsze dobrze miec jaki zapas. Pełnowartościowy. Sprzetu sumowego nie licze.bo to na sumy. A nie na ryby. Mysle ze mam z 15 wedek i Troche blankow na zapas do produkcji u Mistrza Yglo. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stafford Opublikowano 18 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 5 spinningów:- jaxon 10-35g, 2,7m- dragon 4-12g, 2,7m- shimano 20-60g 3,0m- batson 10-28g, 2,6m- cd 6-24g, 2,13m4 karpiówki shimano 3,5lb, 3,9m3 sumówki mikado Kurde, nie wiedziałem, że tyle tego... gupi wątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 18 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 ...modeli nie podaje. Ale wszystkie wyszly spod reki @yglo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 18 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 A proca ? Proca to nie kij, to head and shoulders 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 18 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 A proca ? A proca bez zmian - od kilku lat w tym samym koncernie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 18 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 Proca to nie kij, to head and shoulders A Ty ? Ilu masz ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
etherni Opublikowano 18 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 (edytowane) U mnie 6, w regularnym użyciu 3.Raczej jak myslę o nowym kiju to jako 'upgrade' ,niż kolejnych do kolekcji. Dobrze że to nie żona - już widzę minę ślubnej :- "kochanie, potrzebuję jakiejś lekkiej panienki, do subtelnych zabaw z moim, hmmm... białorybem?" Edytowane 18 Grudnia 2015 przez etherni 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawta Opublikowano 18 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 Właśnie zakupiłem kolejne dwa kijki, kolekcja rosnie. Zima to taki niebezpieczny okres kiedy próbuje odreagować brak spędzonego czasu nad wodą. Siadam przed kompem czytam, czytam i się nakręcam na kolejny nowy sprzęt. ;P i pewnie jeszcze jakiś kij się przyda. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prze-m Opublikowano 18 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 O k.... właśnie naliczyłem 23 z tego 21 z pracowni to straszne bo używam w zasadzie tylko 7-8. Mam pomysła w styczniu dział sprzedam zarzucę patykami 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomason Opublikowano 18 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 (edytowane) O k.... właśnie naliczyłem 23 z tego 21 z pracowni to straszne bo używam w zasadzie tylko 7-8. Mam pomysła w styczniu dział sprzedam zarzucę patykami No to niezły arsenał. A młynków do tego ile? Jeszcze raz tyle co wedek? Edytowane 18 Grudnia 2015 przez Tom@son Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 18 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 1)MHX S871-2 2)ST.CROIX AXS70MLF23)Od kilku dni ST.CROIX AVS86MF2 Kilka pomysłów mam na co spożytkować odłożone złotówki w planowanym budżecie noworocznym ... To choroba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomason Opublikowano 18 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 (edytowane) Wędziskowych zbieraczy widać też jest wielu.Gablotowym młynkiem to chociaż pod kołdrą można pokręcić i sprawdzać ile masła w maśle, a takim patykiem, to tylko można muchy latem poodganiać. Edytowane 18 Grudnia 2015 przez Tom@son Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŁYSY0312 Opublikowano 18 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 Mam 10 szt i staram się tej liczby nie przekraczać. Jak dokupię coś to inny kijek idzie do ludzi choć czasem z bólem serca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 18 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 (edytowane) Dużo. Dużo za dużo. W większości są to pozostałości po nieudanych eksperymentach, wygrane , etapy pośrednie pozostałe po dochodzeniu do osiągnięcia wędkarskiej nirwany, ale także wędki kupione "okazyjnie", "awaryjnie", "na zapas" etc...Ponieważ jak ktoś już zauważył "jeść nie wołają" to stoją sobie w szafie, obrastają kurzem za regałem, leżakują w kanapie, a sprzedać szkoda bo może a nuż będzie akurat taka przydatna ...A w ciągu roku używam 3-4 wędek.edit.Aha, jakby się kto pytał to kołowrotków pewnie mendel.. Edytowane 18 Grudnia 2015 przez slawek_2348 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prze-m Opublikowano 18 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 No to niezły arsenał. A młynków do tego ile? Jeszcze raz tyle co wedek? nie betoniarek tylko 8 i 4 muchowe, 3 multiki. i więcej nie będzie. obiecałem żonie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi