zielan Opublikowano 27 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 (edytowane) Dragon Millenium HD Pike, Robinson Cortez Pike Spin x2 - stara i nowa wersja nano core, Robinson Tritium Perch Jig, Robinson Diplomat Perch. Dojedzie jeszcze jeden diaflex . Edytowane 27 Lutego 2016 przez zielan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Locutus85 Opublikowano 27 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 1 WRS90MF22 PFS90LMF23 Daiwa Infinity Q 1 seria 270 8-354 Daiwa R Nessa 240 2-155 SG bushwhacker xlnt 258 cm 20-60 6 Konger WC Classic zielony 240 10-35 w planach jeszcze jakis krótki UL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek1 Opublikowano 27 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 Solidnie okroiłem swój arsenał stawiając na jakość nie na ilość, teraz mam:Pacific bay rainforest II do 10lb do łapania na lekko,Batsona XST 1025F długo niedoceniany uniwersałBlaas F Nano do 22lb do ciężkiego łapaniaXzoga Ja-S do trollaw planach zamiana xzogi na coś krótszego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HIFI Opublikowano 29 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 Ja mam:1. Stary z lat 80-tych z włókna szklanego,2. JAXON Tele spin3. JAXON XT-PRO Traveller4. SPRO PRECISION HOT SPIN TFX4 - 2 szt.5. CORMORAN BLACK STAR CM - 4 szt.6. ROBINSON Diaflex Classic7. DRADON Moderate8. ROBINSON Diaflex Pro Cast9. JAXON XT-PRO NG Cast Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z Olsztyna Opublikowano 1 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 Jedną uniwersalną, na ryby znaczy się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 1 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 Jedną uniwersalną, na ryby znaczy się W zyciu nie uwierze Zdjecia z lodki kiedys wstawiales Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbynio63 Opublikowano 1 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 W zyciu nie uwierze Zdjecia z lodki kiedys wstawiales No tak.Naprawdę ciężko uwierzyć.Ale czasami tak myślę,że gdybym na łódkę zabierał tylko patyk na blanku lxs610lmxf,to chyba bym sobie radził w każdej sytuacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 1 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 No tak.Naprawdę ciężko uwierzyć.Ale czasami tak myślę,że gdybym na łódkę zabierał tylko patyk na blanku lxs610lmxf,to chyba bym sobie radził w każdej sytuacji. Cale szczescie ze nie musze sie ograniczac tylko do lodki i jednego lowiska Nudno by bylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbynio63 Opublikowano 1 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 Trafiają się w czepku rodzeni!>urodzony by łowić-zmuszony do pracy> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapiq99 Opublikowano 1 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 (edytowane) 1, Konger World Champion Mikros 2.15m 0.2-5g2. Mikado Lexus Sapphire 2.6m 13g3.Daiwa Exceler Jigger 2.7m 3-18g4.Mikado Nihonto TT Zander 2.6m 22g5.Dragon Millenium Pike 2.7m 10-35g w rezerwie:6. Mikado Feeling 2.7m 13g7.Jaxon Eternum Travel 2.7m 30g Edytowane 1 Marca 2016 przez kapiq99 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
etherni Opublikowano 1 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 Może deczko offtop, ale jak kogoś uwiera za szafą travel mikado 2,70 albo jaxon xt traveller 2,40/5-25 to chętnie przytulę w rozsądnej cenie, zwiekszając pryzmę chrustu w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobek Opublikowano 1 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 Daiwa Exceller 2,7m 10-40grDaiwa Megaforce 2,1m 3,5 - 21 grMikado Sapphire do 13 grDragon Fishmaker 2,4m 1-7grw planach Fenwick River Runner do 5gr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hvast Opublikowano 1 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 Aktualnie po wyprzedaży wszystkich St.Croixów zostały tylko badyle made in china ;]Daiwa Exceler 195 2-10Daiwa Lexa 210 3-15Daiwa Megaforce 220 1-9Savage Gear Parabellum CC 279 3-16Mikado Inazuma Flash Perch 260 do 18gTeam Konger Spin 9-28gTeam Konger Jig 6-28g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qmichalq Opublikowano 1 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 Ja uzywam 3 i szukam czegos pod sumaFx862-2 Hm 69 thrill Monster Boron 10-40 gr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z Olsztyna Opublikowano 4 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 W zyciu nie uwierze Zdjecia z lodki kiedys wstawiales Oj tam oj tam Tera takie mam 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 4 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 Nie sztuką jest mieć, sztuką jest się ograniczać, ostatnio sprzedałem pięć sztuk a jedną nie wiem po co chciałem przezbroić, osobiscie i też juz jej nie ma, nie ma wcale ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
etherni Opublikowano 4 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 Jak widzę typowu trend w czasie rozwoju spinningisty to najpierw kolekcjonowanie, potem selekcja, kije z wyższej półki, aż w końcu redukcja do 4-6szt. Osobiście jestem na etapie gromadzenia, ale bez złudzeń że wszystko bedzie super i w użyciu - kolejne chrusty dają mi coraz lepszy obraz czego w kwestii mocy, akcji i dlugości naprawdę potrzebuję i to już będzie ciut wyższa półka. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pixel Opublikowano 4 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 Ja mam dwa kijki dragon millenium perch cw 4-18g i pike cw 10-35g. Zastanawiam się trochę nad kijem sandaczowo boleniowym, ale nie wiem czy tak naprawdę jest mi on potrzebny czy bardziej chodzi o to aby posiadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hamerhed Opublikowano 4 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 pike calkiem sprawnie obsluguje bolenie i woblerowe sandacze wiec zostaje Ci co najwyzej poszukiwanie sandaczowki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pixel Opublikowano 4 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 (edytowane) Pod boleniem miałem go 2 razy, ale czepiały się takie średnie 45-50 cm. Tu sprawdził się dobrze, ale nie wiem jak by było przy 65+ Edytowane 4 Marca 2016 przez pixel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpinDoktor Opublikowano 4 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 Pod boleniem miałem go 2 razy, ale czepiały się takie średnie 45-50 cm. Tu sprawdził się dobrze, ale nie wiem jak by było przy 65+Kolego, boleni 60+ serdecznie Tobie życzę a o kij (Millenium cw.10-30) się nie martw, na pewno da radę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
etherni Opublikowano 4 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 @pixel, na travelku do 25g wyjąłem suma 120cm, wiec o bolki na mocnym dragonie się martw. Bardziej o ewentualne spady albo linkę, bo akurat dragony z serii millenium są bardzo mocne i mało finezyjne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prawie30 Opublikowano 4 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 Oczywiście że za dużo, czyli wiecznie przydałby się dodatkowy zestaw: a to na głowatkę, a to na wleczone okonie, a to na klenia, a to na pstrąga... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bootleg Opublikowano 5 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Miało się skończyć na 4 ale niestety stety... okoniówka na łódkę 215 cm z cw. 1-10 grama właśnie w drodze... 5sztuk. i na tym koniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 5 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 ja będę wymieniał swój chrust jak to piszą koledzy..... wędki seryjne na własno ręcznie ukręcone..wiem co potrzebuję i to jest to, im dłużej łowimy tym bardziej dobrany sprzęt jest jakościowo a nie ilościowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi