s4mo Opublikowano 18 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 Panie i Panowie : potrzebuję filmik z woblerem boleniowym w akcji. Konkretnie chodzi mi o skaczącego woblera boleniowego coś ala poper. szybkie prowadzenie pozwala by wobler skakał po tafli wody. Pomoże ktoś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 18 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 A na YouTube nie patrzyłeś? Wpisz jakąś znana ci przynętę w wyszukiwarkę z praca jaka cie interesuje i musi coś być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s4mo Opublikowano 18 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 Tomku patrzyłem ....Wiem że jakaś znana firma robi takiego woblera ale nie wiem / nie pamiętam jaka ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
śruba Opublikowano 18 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 Cześć, może megabass flying-x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s4mo Opublikowano 18 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 Cześć, może megabass flying-x możesz go podlinkować bo google mnie nie lubi chyba :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 18 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 możesz go podlinkować bo google mnie nie lubi chyba :/ Lewym przyciskiem myszki naciśniętym, przesuwasz kursorem po słowach megabass flyyng-x.Jest zaznaczone na niebiesko. Teraz naciskasz prawy przycisk myszki i otwiera się okienko. Wyszukujesz w nim komendy rozpoczynającej się od słowa "wyszukaj". Po naciśnięciu prawym przyciskiem otwierają się właściwe strony. Z całym mnóstwem filmów. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
śruba Opublikowano 18 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 Ok, niestety z tego co szkałem ciężko u nas dostać. Trzeba szukać daleko w świecie:) ale myślę że pod bolki by się sprawdził. Trochę lekkawy no ale skakać musi:)Tego nie widziałem nigdzie, chyba nowość: Ten dostępny gdzieś na ebayach itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s4mo Opublikowano 19 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2015 O to mi chodziło dzięki wielkie...Woblery z bielska darował byś sobie ... Wysłane z mojego HTC Desire 626 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 19 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2015 O to mi chodziło dzięki wielkie...Woblery z bielska darował byś sobie ... Wysłane z mojego HTC Desire 626 przy użyciu TapatalkaHa Ha Ha 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 19 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2015 A Ołówek RH nie spełnia wymagań? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s4mo Opublikowano 20 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 Ołówek RH posiadałem. Nigdy nie pracował mi tak jak na tym filmie. Może złe prowadzenie?! Zawsze mi szedł pod wodą jak szczur, nigdy nie chlapał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lotse Opublikowano 21 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 Ten megabass zachowuje sie strasznie realistycznie. Jakby tuz za nim pedzil jakis drapieznik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 21 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 Wyszukaj sobie na YT Uklejka Taps 9cm.Jest taki filmik sprzed lat.Tam jest pokazana tylko jedna z wielu technik prowadzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gryga Opublikowano 21 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 A ja takie woblery sobie strugam zaje....brania ,film może w przyszłym sezonie nagram. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 22 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 Przy takim tempie prowadzenia i z tak wypionowanym kijem jak gość na tym filmiku, poprowadzisz w ten sposób 90 % Boleniówek rodzimej produkcji włącznie z ołówkiem RH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milijon Opublikowano 22 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 na filmiku widać jeszcze od 0:30 do 0:40 jak pracuje kij, więc można założyć, że przynęta jest dodatkowo podszarpywana i stąd to chlapanie. Ukleja bez steru Tapsa prowadzona w poprzek nurtu lub pod prąd smuży i wydaje mi się, że podszarpując ją można by troche pochlapać, a jest dużo tańsza od Megabassów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi