Skocz do zawartości

Sklep Fishing24 Wrocław - PRZEPROSINY

CrazyQ

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Jakiś czas temu napisałem posta (który został słusznie usunięty), w którym wyraziłem podejrzenie, że Sprzedawcy ze sklepu Fishing 24 mogą podkradać przynęty. Opisałem dwie sytuacje, w których dwukrotnie jedna z zakupionych przynęt w tym sklepie w zagadkowy sposób zginęła.

Udało mi się rozwikłać jak zaginęła jedna z nich... po prostu przykleiła się do jednej z większych przynęt i spokojnie leżała sobie w moim pudełku...

Drugą z zaginionych przynęt zapewnie spotkał podobny los...

Nie pozostaje mi nic innego jak przyznać się do swojej GŁUPOTY i przeprosić sklep Fishing 24 za bezpodstawne i niedorzeczne podejrzenia.

Przepraszam, też Użytkowników i Osoby, które zajmują się forum Jerkbait za zaśmiecanie go takimi wątkami.

• Like 21

Popierając zachowanie @Quby, taka chwila zastanowienia:

- jak bardzo zszedł na psy ten świat, że zwykłe porządne, przyzwoite zachowanie jest odbierane jako coś niezwykłego ? :huh:

Bo w internetach można napisać wszystko i każdego, "bezkarnie " zmieszać z błotem.

Poza tym dziwiłem się koledze, który zaczął to wszystko, że nie dostał wezwania do sądu, bo po kilku głośnych wyrokach, takie rzeczy już nie przechodzą.

Każdy człowiek postępuje czasami niemądrze  ;) To jest zupełnie normalne... błądzić ludzka rzecz 

Ważne żeby umieć wyciągać wnioski z zaistniałej sytuacji i umieć przyznać się do własnego błędu...

Niestety nie wszyscy to umieją i robią.

Tym bardziej należy Ci się dobre słowo...i  :highfive:

• Like 2

Reklamy oraz reklamożercy..brawo Wy ..Grubo - a zarazem cienko szyte..Nawet w święta nie kupuję takich sentymentalnych kitów :)

Edytowane przez Sławek Oppeln Bronikowski
  • Like 1