CrazyQ Opublikowano 19 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2015 Witam,Jakiś czas temu napisałem posta (który został słusznie usunięty), w którym wyraziłem podejrzenie, że Sprzedawcy ze sklepu Fishing 24 mogą podkradać przynęty. Opisałem dwie sytuacje, w których dwukrotnie jedna z zakupionych przynęt w tym sklepie w zagadkowy sposób zginęła.Udało mi się rozwikłać jak zaginęła jedna z nich... po prostu przykleiła się do jednej z większych przynęt i spokojnie leżała sobie w moim pudełku...Drugą z zaginionych przynęt zapewnie spotkał podobny los...Nie pozostaje mi nic innego jak przyznać się do swojej GŁUPOTY i przeprosić sklep Fishing 24 za bezpodstawne i niedorzeczne podejrzenia.Przepraszam, też Użytkowników i Osoby, które zajmują się forum Jerkbait za zaśmiecanie go takimi wątkami. 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 19 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 19 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2015 Cuda jednak się zdarzają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coloumb Opublikowano 19 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2015 ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur43 Opublikowano 19 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2015 Super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 20 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 Brawo za przyznanie się do błędu, to niezbyt powszechne w naszej rzeczywistości, chwała Ci za to. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croock Opublikowano 21 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 Brawo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo208 Opublikowano 23 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 Masz jaja! Bardzo ładnie postąpiłeś ! Brawo Ty! Wesołych świąt !! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 23 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 Popierając zachowanie @Quby, taka chwila zastanowienia:- jak bardzo zszedł na psy ten świat, że zwykłe porządne, przyzwoite zachowanie jest odbierane jako coś niezwykłego ? 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PETEREK Opublikowano 23 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 Szacun !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
count_martin3z Opublikowano 24 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2015 Popierając zachowanie @Quby, taka chwila zastanowienia:- jak bardzo zszedł na psy ten świat, że zwykłe porządne, przyzwoite zachowanie jest odbierane jako coś niezwykłego ? Bo w internetach można napisać wszystko i każdego, "bezkarnie " zmieszać z błotem. Poza tym dziwiłem się koledze, który zaczął to wszystko, że nie dostał wezwania do sądu, bo po kilku głośnych wyrokach, takie rzeczy już nie przechodzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 25 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 25 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2015 Każdy człowiek postępuje czasami niemądrze To jest zupełnie normalne... błądzić ludzka rzecz Ważne żeby umieć wyciągać wnioski z zaistniałej sytuacji i umieć przyznać się do własnego błędu...Niestety nie wszyscy to umieją i robią. Tym bardziej należy Ci się dobre słowo...i 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 26 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2015 Inna twarz reklamy.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 26 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2015 Inna twarz reklamy..Nieufny? Jeśli, to na mnie jakoś nie działa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stone Opublikowano 26 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2015 Inna twarz reklamy..Wszędzie wietrzysz podstęp... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darogryf Opublikowano 26 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2015 SOB brawo Ty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 26 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2015 (edytowane) Reklamy oraz reklamożercy..brawo Wy ..Grubo - a zarazem cienko szyte..Nawet w święta nie kupuję takich sentymentalnych kitów Edytowane 26 Grudnia 2015 przez Sławek Oppeln Bronikowski 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi