szpiegu Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2006 witam ogladalem ostatnio u kolegi woblerki z bialej gory czy ma ktos moze namiary na producenta tych woblerkow ewentualnie jakies www, gadu zeby mozna bylo sie z producentem skontaktowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 11 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2006 @Szpiegu masz jakieś zdjęcie? Bo szczerze mówiąc to ja jestem wzrokowcem i nazw oraz pochodzenia nie pamiętam ... tylko wzrokowo. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 11 Maja 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2006 nie niestety nie mam :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adiz1 Opublikowano 11 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2006 witam ogladalem ostatnio u kolegi woblerki z bialej gory ...na pewno z Białej Góry? (przyznam, że nie słyszałem) Bo jak z Kamiennej Góry to chyba woblery Bóbr i tu problemu z dotarciem do producenta nie powinno być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 12 Maja 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2006 no dokladnie hahaha pytalem sie kolegi czy to woblery z bialej gory a on ze tak wlasnie to te chodzi mi o woblerki boleniowe ile kosztuja i jakies foto chcialbym zobaczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafek Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Odgrzebię mega starocia, ale może szpiegu masz już fotki tych woblerków i kontakt ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi