Guzu Opublikowano 8 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 Witam, Czy ktos z Was stosuje te woblery ? Na filmikach zalaczonych na stronie rapali pokazane jest, ze prace maja zblizona do balsowych Shad Rap-ow. Jak jest w praktyce ? Chetnie poznam opinie z pola walki zarowno odnosnie 6tki jak i 8ki. Dzieki Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darsio Opublikowano 8 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 mam obie wielkości. U mnie się nie sprawdzają.Ale za to ładnie wyglądają w pudełku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 8 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 mam obie wielkości. U mnie się nie sprawdzają.Ale za to ładnie wyglądają w pudełku a co im dolega ? albo czego im brakuje ? Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darsio Opublikowano 8 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 ryb.Po prostu inne są bardziej łowne.Oczywiście może to być kwestią wiary w prznętę, splotu innych niesprzyjających okoliczności.Głównie pływały w dorożcePraca wobków jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 8 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 Mnie tez raczej ich zastosowanie w trollingu interesuje... Moze jednak ktos kiedys polowil na te plastikowce ? Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 8 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 Ja bardzo sobie je chwalę ale głownie 6cm. Łowiłem nimi wszystko co pływa na nizinach oprócz jazi chyba stosuje je głownie na opaskach ,głębszych napływach i kamienistych rafkach,na tych ostatnich wobek świetnie myszkuje odbijając się od kamieni co sprawia że nie każdy rzut kończy się zaczepem. kolory jakie mi najbardziej pasują,a raczej rybom z Warty to OliveGreen i YellowPerch zdecydowanie mój faworyt na rzeczne okonie +30, tylko należy pamiętać że szczupaki równie dobrze na nie reagują i nigdy nie zakładam tego wabika bez przyponu .dobrze pracuje na zatrzymanego ,a jeszcze lepsza zabawa jest gdy zacznie się nim podszarpywać w nurcie ....wtedy wobek naprawdę pokazuje na co go stać.Trafiłem na niego np bolka 72, kilka szczupłych pow.70cm i pare sztuk popłynęło wraz z kijankami w stronę mifkowo-szpiegowych rejonów Dla mnie przynęta naprawdę dobra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulus Opublikowano 8 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 Potwierdzam slowa tofika, podlapalem ten wobek od niego po majowce, zwlaszcza kolor OG Swietny na wieksze okonie i bolki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darsio Opublikowano 8 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 moje doświadczenia wynikają z zaporówki i jezior Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 8 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 czyli moze sie okazac ze to przyneta raczej na wody plynace wszechstronnosc nie jest zaskakujaca, shad rap to shad rap Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi