krystiano1981r Opublikowano 20 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 Witam.Może się ktoś orientuje czy T-knob od TP 09 SW4000XG pasuje do TP 15 SW4000XG?Chciałbym zamienić tą "kulkę" w 15 na normalnego T-knoba ale nie wiem czy podejdzie od 09.Z góry dziękuję za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leśniak Opublikowano 20 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 (edytowane) Witam.Może się ktoś orientuje czy T-knob od TP 09 SW4000XG pasuje do TP 15 SW4000XG?Chciałbym zamienić tą "kulkę" w 15 na normalnego T-knoba ale nie wiem czy podejdzie od 09.Z góry dziękuję za pomoc.Witam.Panie Krystianie wszystko będzie pasować.Są to kompatybilne knoby.Zamawia pan tylko knoba i niklowaną pokrywkę i ew.śrubki do jej zamocowania,łożyska są takie same. Edytowane 20 Grudnia 2015 przez Józef Lesniak 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 20 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 Witam.Panie Krystianie wszystko będzie pasować.Są to kompatybilne knoby.Zamawia pan tylko knoba i niklowaną pokrywkę i ew.śrubki do jej zamocowania,łożyska są takie same.Bardzo dziękuję za pomoc (jak zawsze) P.Józefie.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 20 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 raczej pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leśniak Opublikowano 20 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 raczej pasuje Hey Artur,ty wiesz najlepiej,ale na 100% pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 25 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2015 Pasuje na pewno Na 1000 procent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 25 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2015 Pasuje na pewnoNa 1000 procent Moja okropna "gała" już wymieniona na zwykłego T-knoba,także mogę tylko potwierdzić.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytec Opublikowano 26 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2015 Moja okropna "gała" już wymieniona na zwykłego T-knoba,także mogę tylko potwierdzić.... Krystian miałeś uchwyt czy kupowałeś - a jeżeli tak to gdzie ? Wiesz może czy T-knoby z innych modeli Shimano są kompatybilne z TP SW ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 27 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 (edytowane) Krystian miałeś uchwyt czy kupowałeś - a jeżeli tak to gdzie ? Wiesz może czy T-knoby z innych modeli Shimano są kompatybilne z TP SW ?Tylko wersje SW można wymieniać między sobą Od zwykłych shimaniaków do SW pasować nie będzie. Juz ten temat przerabiałem Edytowane 27 Grudnia 2015 przez tony1983 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 27 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 Krystian miałeś uchwyt czy kupowałeś - a jeżeli tak to gdzie ? Wiesz może czy T-knoby z innych modeli Shimano są kompatybilne z TP SW ? Swojego knoba kupiłem od jednego kolegi z forum,pisałem także w tej sprawie do Mefisto i też nie było by problemu z kupnem.A reszta Wojtek to tak jak pisze tony1983Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shavt Opublikowano 9 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 Podepnę się pod temat. Czy ktoś posiada aluminiowy knob yumeya z tego linku http://www.plat.co.jp/shop/catalog/popup_image/pID/19624/ Interesowałyby mnie dokładne wymiary, nie mogę znaleźć w sieci. Z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi