nitror1 Opublikowano 21 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 Nowość na wiosnę 2016 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 21 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 i wielkość 2000S poszła w pizdu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo208 Opublikowano 21 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 Nowości , nowości wszędzie nowości - trzeba worek z kasą mieć , żeby ciągle za nimi nadążać ...ehhhh.Wizualnie podobnie do stelli 2015....jeśli będzie pracował jak jego poprzednik to raczej się nie skuszę ....Kto wie ,może nie będzie aż tak suchy ... Pzdr 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawello Opublikowano 21 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 Widać że japonce na trwałe zrezygnowali ze standardowego przełożenia 5,2. Szkoda. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 21 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 Coraz brzydsze te młynki Shimano. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.synowiec-83 Opublikowano 21 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 Taka brzydka wersja Twinka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo208 Opublikowano 21 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 Coraz brzydsze te młynki Shimano.Heh mam takie samo wrażenie - strach brać tych brzydali. Co nowsze to gorsze - marketing i nabijanie kabzy . Stare twinki , daiwy - to były młynki . Ciężkie ale nie do zajeba..a. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 21 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 (edytowane) Nawet nie te stare, w 2011 Twinek wyglądał fantastycznie , Rarenium FA,FB - kolejne bardzo ładne młynki . To co dzisiaj wypuszcza Shimano przynajmniej mnie odstrasza i jak widzę nie jestem osamotniony w swoich odczuciach. Edytowane 21 Grudnia 2015 przez Szymon82 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 21 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 No cóż ...Wygląda na to ze trzeba będzie trzymać starocie bo im starsze tym więcej wartości nabiera Nowe nie koniecznie się musi podobać Może kulturą pracy nadrobi Czas pokaże 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Extraspiner Opublikowano 21 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 Kozak ten Vanquish,szczególnie przypasował by mi rozmiar 4000,ale trzeba troche kasy na niego wydać. ,oraz wypadało by go szanować tak,żeby nigdy nie leżał w błocie,czy piasku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Extraspiner Opublikowano 21 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 Nawet nie te stare, w 2011 Twinek wyglądał fantastycznie , Rarenium FA,FB - kolejne bardzo ładne młynki . To co dzisiaj wypuszcza Shimano przynajmniej mnie odstrasza i jak widzę nie jestem osamotniony w swoich odczuciach. Coś na zasadzie jak ludziom się nowe modele aut nie podobają a po paru latach ``niektórzy ludzie`` twierdzą,że są rewelacyjne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 21 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 (edytowane) Coś na zasadzie jak ludziom się nowe modele aut nie podobają a po paru latach ``niektórzy ludzie`` twierdzą,że są rewelacyjne. Dobrze , że napisałeś ''niektórzy''.Porównanie do aut jest kiepskie , są ładniejsze , bezpieczniejsze , wygodniejsze i bardziej funkcjonalne. Oczywiście o trwałości nie mówimy Edytowane 21 Grudnia 2015 przez Szymon82 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majo Opublikowano 21 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 Mnie denerwuje że w nowszych shimano nie ma blokady obrotów wstecznych. Dla mnie to bardzo istotny element, i bez tego takie kołowrotki mnie nie interesują. A szkoda... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 21 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 (edytowane) Mnie denerwuje że w nowszych shimano nie ma blokady obrotów wstecznych. Dla mnie to bardzo istotny element, i bez tego takie kołowrotki mnie nie interesują. A szkoda... Rzeczowa uwaga. Mi podczas brodzenia brak przelacznika doskwiera. Lowilem Stella 14 i ten brak jednak odczuwalem przy podbieraniu ryb.Teraz lowie Existem do takich zastosowan i z przelacznika korzystam.Dlatego raczej Vanquisha pod uwage brac nie bede. Aczkolwiek niektore modele (wersje) sa naprawde ciekawe, unikatowe bym powiedzial.No ale TEN przelacznik Edytowane 21 Grudnia 2015 przez Guzu 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 21 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 Jestem fanem Shimano, ale oni chyba postawili sobie za cel zrobienie najbrzydszego kołowrotka i z każdym następnym modelem są w tym coraz lepsi Najładniejsze młynki robili miedzy Stellą '10 a '14. Żeby tak choć cały czarny był.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 21 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 Jestem fanem Shimano, ale oni chyba postawili sobie za cel zrobienie najbrzydszego kołowrotka i z każdym następnym modelem są w tym coraz lepsi Najładniejsze młynki robili miedzy Stellą '10 a '14. Żeby tak choć cały czarny był.... Calego czarnego rzuca jako LIMITED. W 17tym badz 18tym 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 21 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 21 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 (edytowane) i jeszcze zeszli z waga Znalazłem wyraźniejsze zdjęcie na innym forum Ja wiem czy on taki brzydki?? Edytowane 21 Grudnia 2015 przez Wiktor 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 21 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 Na tym zdjeciu mocno tanio wygląda Na pierwszej fotografii robila wrażenie korbka. Tutaj jest inna.Ale tez ciekawa. Do stelli ze szpul yumeya będzie taka 50tka jak znalazł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 21 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 Eeeee. Ładny nawet. Do TP podobny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 21 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 Faktycznie ta korba z katalogu jest ciekawsza ale tez nie do końca wiem co to za wersja? Może jeszcze jakaś testowa? Znalazłem na forum australijskim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajtelek2 Opublikowano 22 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 (edytowane) I generacja Vanquish ładniejsza od tej 2016r. .Na nowoczesnym kosmosie firma się nie dorobi , gdyby wrócili do produkcji modeli z lat 98r. do 2012r. mieliby lepsze branie na swój towar.Ludziska wolą starsze konstrukcje bo była w nich moc i wygląd.Jak będzie wyglądał Vaniek w 2020r. strach pomyśleć. Edytowane 22 Grudnia 2015 przez Kajtelek2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 22 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 I generacja Vanquish ładniejsza od tej 2016r. .Na nowoczesnym kosmosie firma się nie dorobi , gdyby wrócili do produkcji modeli z lat 98r. do 2012r. mieliby lepsze branie na swój towar.Ludziska wolą starsze konstrukcje bo była w nich moc i wygląd.Jak będzie wyglądał Vaniek w 2020r. strach pomyśleć.Niebywalym zaniedbaniem ze strony producenta jest fakt, ze jeszcze dla nich nie pracujesz... 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz W Opublikowano 22 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 Wygląda jak nowy stradic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 22 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 Kolejny Vaniek po głowie mi chodzi a tu takie brzydactwo na 2016r wypuszczają .Design do mnie kompletnie nie przemawia - cóż, trzeba będzie pójść w Luviasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi