przemow Opublikowano 12 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 Daniel jak już specjaliści od serwisu dokładają drugie łożysko na wodzik Stelli zamiast tej tulejki to dołożenie podkładki to pikuś :-))) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kadet Opublikowano 12 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 Z każdym nowszym rocznikiem co raz gorzej z powtarzalnością. W starych shimano była 1 podkładka i to zalatwiało sprawę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 12 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 Daniel jak już specjaliści od serwisu dokładają drugie łożysko na wodzik Stelli zamiast tej tulejki to dołożenie podkładki to pikuś :-)))Na takie tricki to ja za słaby jestem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 12 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 (edytowane) Z każdym nowszym rocznikiem co raz gorzej z powtarzalnością. W starych shimano była 1 podkładka i to zalatwiało sprawę.Trzeba jednak powiedzieć że jest różnica w spasowaniu aktualnych modeli a choćby modeli z rocznika 2007/08 - 2010/2011A tych starszych to już na szczęście nie pamiętam .Dawno nie mialem juz z nimi kontaktu. Nie tesknie Natomiast ten wymagany luz w generacji Stella FE(JDM10) czy TP11 to byla niezla pulapka na serwisantow.Spasowanie "po daiwowemu" szybko konczylo przekladnie w tych kolowrotkach. Natomiast Stella 14 /FI czy TP 15 chodza zdecydowanie ciasniej spasowane. I naprawde nie mowie tu o jednym ezgemplarzu, tylko wyciagam wnioski na probie kilkunastu / dwudziestu sztuk z modelu, ktore mialem okazje miec / krecic / serwisowac . Edytowane 12 Grudnia 2017 przez Guzu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 21 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2017 (edytowane) Wersja limitowana 4000XG:https://web.facebook.com/AngelsportMoritz/photos/pcb.1476805522388964/1476805415722308/?type=3&theater PS. Całkiem zgrabna maszynka im wyszła, zdaje się z przeznaczeniem na słone trocie, bassy. Z tego co piszą dostępny wyłącznie w JP. Edytowane 21 Grudnia 2017 przez vako Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 21 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2017 Wersja limitowana 4000XG:https://web.facebook.com/AngelsportMoritz/photos/pcb.1476805522388964/1476805415722308/?type=3&theater PS. Całkiem zgrabna maszynka im wyszła, zdaje się z przeznaczeniem na słone trocie, bassy. Z tego co piszą dostępny wyłącznie w JP.To model z 2013 !Limited na bazie pierwszej generacji vanquishaByły inne wersje Limited teZPolecam poszukać na plat.jpJest tabelka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.synowiec-83 Opublikowano 21 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2017 (edytowane) Nie zuważałem ze Guzu mnie ubiegl w wyjasnieniu....A nowa wersja limited tylko 1000? Edytowane 21 Grudnia 2017 przez Kmicic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EdekZfabrykiKredek Opublikowano 21 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2017 Nie zuważałem ze Guzu mnie ubiegl w wyjasnieniu....A nowa wersja limited tylko 1000?Od kiedy Vanquish FW TUNE jest limitowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.synowiec-83 Opublikowano 21 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2017 Pomyślałem ze analogicznie do tego 2013... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 21 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2017 To model z 2013 !Limited na bazie pierwszej generacji vanquishaByły inne wersje Limited teZPolecam poszukać na plat.jpJest tabelkaFaktycznie masz rację. Mój błąd. Zasugerowałem się to stellką. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
garage1 Opublikowano 27 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2018 Witam, mam pytanie odnośnie doboru Vanqish do wędki TICT - Ice Cube IC-69 0.1 ~ 5g dł. 207cm przelotki tytanowe SIC TORZITE, jaki model polecacie ? Jeziora niezbyt głębokie 10m max 15m. Może inne w podobnym przedziale cenowym ? C2000 SFAC2000 SFA HGC2500 SFA HG2500 SFA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smokwelski Opublikowano 28 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2018 C2000 z przełożeniem tobie odpowiadającym. Mam c2000s, obecnie raczej dołożyłbym już do stelli 1000, choć jeśli ma być max lekko i każdy gram się liczy to tylko vaniek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luckyguliver Opublikowano 14 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2018 Szubkie pytanie. Czym sie rozni wersja 4000XG od 4000HG? Szukam kolowrotka pod wirowki 2-3, wahadla do 30g i silikony na glowkach 10-15g. Okazjonalnie lowienie w morzu podobnymi przynetami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruz Opublikowano 14 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2018 Tylko przełożeniem. XG ma wyzsze Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smokwelski Opublikowano 14 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2018 W takim wypadku (dość duże i ciężkie przynęty) Vańka ZDECYDOWANIE zastąpiłbym Twinem - zostanie na zapasową szpulkę (lub dołożył do Stelli). Nie miałem XD, ale Twin 2015 to pewniak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mathew.stepnicki Opublikowano 14 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2018 Vaniek da radę tylko jak długo... Jeśli chcesz młynek na dłużej do cięższego zastosowania Twin power PG czy Certate 3000. Sprawdzone konstrukcje, przyjemna praca cenowo będą za mniej niż vaniek w Polsce. Wysłane z mojego Redmi 5 Plus przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luckyguliver Opublikowano 14 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2018 (edytowane) Na ta chwile do wyzej wymienionych zadan mam Bradie 3000. Nie mam co narzekac ale od czasu do czasu czlowiek dostaje impuls na upgrade. Tym razem padlo na Vanka ale z tego co piszecie jest to kolowotek skonstruowany do lzejszych przynet. Hmmm lampka upgrade'u przygasla Edytowane 14 Września 2018 przez Luckyguliver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 14 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2018 (edytowane) Nie wiem jak bardzo sie spieszysz z tym upgradem... Ale majac w perspektywie Stelle FJ 4000 w Niemczech za 420 - 440 Euro, ale tyle beda kosztowaly tam tej jesieni.To moim zdaniem zaden kolowrotek nie wytrzymuje relacji tego co mozna MIEC kupujac Stelle w Niemczech w takich pieniadzach.Byc moze jest to nudne podejscie, wobec takiego argumentu nie mam kontrargumentow Edytowane 14 Września 2018 przez Guzu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 14 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2018 Tym bardziej , że różnica wagowa w tym rozmiarze Vańka 16' do Stelli FJ zrobiła się już pomijalna . Nie tak , jak jeszcze w przypadku Vanquisha 12' i Stellki FI . Oczywiście , jeśli kryterium wagowe było podstawą , a tak było w moim przypadku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smokwelski Opublikowano 14 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2018 (edytowane) Było pytanie o vańka xg i hg, stąd wnoszę iż koledze chodzi o maszynkę z większym przełożeniem. Jeżeli zaś nie jest to warunkiem sine qua non, to w mojej opinii Twin PG, którym ostatnio namiętnie poławiam na Drwęcy na zmianę z TP 4000SW XG, będzie wyborem idealnym. W praktyce niczego więcej nie potrzeba.Chyba że istotnie zajdzie opcja nabycia drogą kupna Stelli w rzeczonej przez Guzu kwocie. Wówczas nie ma o czym mówić tylko brać. Edytowane 14 Września 2018 przez smokwelski 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruz Opublikowano 15 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2018 Nie wiem jak bardzo sie spieszysz z tym upgradem... Ale majac w perspektywie Stelle FJ 4000 w Niemczech za 420 - 440 Euro, ale tyle beda kosztowaly tam tej jesieni.To moim zdaniem zaden kolowrotek nie wytrzymuje relacji tego co mozna MIEC kupujac Stelle w Niemczech w takich pieniadzach.Byc moze jest to nudne podejscie, wobec takiego argumentu nie mam kontrargumentow Juz mozna w Moritzu za 399 € kupic Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 15 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2018 Wstaw linka tej Stelli 4000FJ za tyle euro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruz Opublikowano 15 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2018 (edytowane) Wstaw linka tej Stelli 4000FJ za tyle euro.Do Moritza niestety linkow nie ma. Nie mają sklepu internetowego Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 15 Września 2018 przez kruz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 15 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2018 Ulotkę widziałem, ale pokaż Stellę 4000FJ za te pieniądze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1ns4n1ty Opublikowano 15 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2018 Angling direct mial ostatnio vanki za £220 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi