karbusd Opublikowano 22 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 (edytowane) Posiadam właśnie poprzedni model w wersji 4000 i używam go do typowego połowu szczupaka na przynęty do 25g. Jest lekki więc z premedytacją kupiłem większy coby na dłużej starczył :-) Faktycznie wersja 2016 szału stylistyką nie robi... Edytowane 22 Grudnia 2015 przez karbusd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tabias Opublikowano 23 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 kto co lubi jak dla mnie wygląda jak kołowrotek Predatora poczekamy zobaczymy jak wyeliminowali słynny szum to może zaryzykuję i zakupie ale najpierw poczekam tutaj na opinię 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maicke82 Opublikowano 23 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 (edytowane) I generacja Vanquish ładniejsza od tej 2016r. .Na nowoczesnym kosmosie firma się nie dorobi , gdyby wrócili do produkcji modeli z lat 98r. do 2012r. mieliby lepsze branie na swój towar.Ludziska wolą starsze konstrukcje bo była w nich moc i wygląd.Jak będzie wyglądał Vaniek w 2020r. strach pomyśleć.Jakoś ludziska o te starocia się nie zabijają bo wiszą na ebay'u po kilka miesięcy.A te nowe schodzą jak świeże bułki.Także firmie shimano w najbliższym czasie bankructwo nie grozi, dopóki rynek polski będzie dla nich tak ważnym odbiorcą jak dla techniki grzewczej rynek afrykański. Edytowane 23 Grudnia 2015 przez maicke82 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CM Punk Opublikowano 25 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2015 Jakoś ludziska o te starocia się nie zabijają bo wiszą na ebay'u po kilka miesięcy.A te nowe schodzą jak świeże bułki.Także firmie shimano w najbliższym czasie bankructwo nie grozi, dopóki rynek polski będzie dla nich tak ważnym odbiorcą jak dla techniki grzewczej rynek afrykański.Gdyby były nowe i byłby serwis,to by się zabijali,ile czasu leżała w Złotym Karasiu fabrycznie nowa Stella 4000FB?Sam bym kupił kilka nowych staroci,gdyby były dostępne,a nie trzeba by wyszukiwać,wygrzebywać i ryzykować,że jeśli taki sprzęt kupię,to nie będzie miał np. przekładni z ołowiu? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 7 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 Trochę nowych danych http://spinreels.com/reels/spinning_reel/shimano_jdm/16_vanquish/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 8 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 Ładny tylko dlaczego nie all black!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kadet Opublikowano 9 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 Porażka. Rozmiar 4000 tylko z wysokim przełożeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asafa Opublikowano 19 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 Różne gusta, wiadomo, ale w moim odczuciu nowe modele Shimano fatalnie wyglądają. Myślałem że nic brzydszego od nowej Stelli (10' to była/jest piękność) nie wymyślą a jednak :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 20 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 Różne gusta, wiadomo, ale w moim odczuciu nowe modele Shimano fatalnie wyglądają. Myślałem że nic brzydszego od nowej Stelli (10' to była/jest piękność) nie wymyślą a jednak :-)Jak walniesz kilka browarów to nowe modele się ładne zrobią. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek60 Opublikowano 25 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 A jak Ci się zaczną już podobać,to z piciem koniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jogger1 Opublikowano 26 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 Po kilku browarach wszystkie ...(kolowrotki), kobiety sa piekne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 27 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 Po kilku browarach wszystkie ...(kolowrotki), kobiety sa piekne... Nie ważne ile wypijesz....fakt...faktem Vaniek 2012 zdecydowanie bardziej porywał na forum niż 2016. Może już wszyscy maja Stelle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jogger1 Opublikowano 28 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Moja żona ma na imię Stella...i nie jest prawda,że wszyscy ją mieli ;-) 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbertkrakow Opublikowano 31 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Czytam i czytam i wiecie co. Za taka kasę wolę starą stellę z ebaya. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 1 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Gdyby jednak kogos nowa wersja Vanquisha interesowala to :https://www.facebook.com/stellove2014/videos/810496679055446/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michał263 Opublikowano 1 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Ładny/nieładny rzecz gustu. Mi po jednym sezonie i jednej konkretnej rybie, która dała trochę popalić (sumek 170cm), reszta bolki itp, generalnie tylko woblery się praktycznie posypał..Tak wiec może nie wygląd jest najważniejszy przy tym modelu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 1 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Ładny/nieładny rzecz gustu. Mi po jednym sezonie i jednej konkretnej rybie, która dała trochę popalić (sumek 170cm), reszta bolki itp, generalnie tylko woblery się praktycznie posypał..Tak wiec może nie wygląd jest najważniejszy przy tym modelu kurcze sory ale kompletnie nic nie zrozumiałem....czyli ze co?? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 1 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 kurcze sory ale kompletnie nic nie zrozumiałem....czyli ze co??Wychodzi na to, że sumek 170cm i stado boleni łowionych na wobler pokonało Vańka Tak, to zrozumiałem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puszek7 Opublikowano 1 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Ja mam poprzedni model i jestem mega zadowolony. Nowy - rzeczywiście, dość kontrowersyjny. Poczekam do oceny jak zobaczę go na żywo Wysłane z mojego SM-G388F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 1 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Wychodzi na to, że sumek 170cm i stado boleni łowionych na wobler pokonało Vańka Tak, to zrozumiałem Mam nadzieje ze Kolega rozwinie bo informacja ciekawa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 1 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Ciekawa informacja, ze ta nowa korbka jest w modelach do rozmiaru C3000.3000 HGM i 4000 ida z bardziej tradycyjna korbka. Jest tez nowa DH w tym design : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 1 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 (edytowane) a te widziałeś ? http://www.hedgehog-studio.co.jp/product/2583 40mm - 6,1g Edytowane 1 Lutego 2016 przez bazyloss 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 1 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 (edytowane) a te widziałeś ? http://www.hedgehog-studio.co.jp/product/2583 40mm - 6,1gKozak !Zaczynam szukac do Daiwy Dziekuje Edytowane 1 Lutego 2016 przez Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 1 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 ni ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 1 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 (edytowane) A shimano tylko h1Probowal ktos h1 korbke do h2 kolowrotka ? Edytowane 1 Lutego 2016 przez Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi