Skocz do zawartości

PIERWSZY ODCINEK NO KILL WE WROCŁAWIU - AKCJA STREET FISHING POLAND

Rekomendowane odpowiedzi

W Warszawie jest jedno prężne koło i pierwszy odcinek no kill w mazowieckim stał się faktem na rzece Rządza od 1 stycznia 2015. Teraz Wrocław i to z kawałkiem Odry. Coś się dzieje. PZW można zmienić od środka?!

No kill na Rządzy istnieje od 2014 :)

a od 2015 rusza także okresowy no kill na odcinku Kanału Żerańskiego :)

Rafał - gratulacje za kawał dobrej roboty! :)

• Like 2

Powt

Gratulacje ZedSet! Uczyniłeś niemożliwe możliwym.

Gratulacje ZedSet! Uczyniłeś niemożliwe możliwym - powtazam za Drago bo warto.

Mega szacun - niech to będzie kamyk który rozpoczynie lawinę dobrych zmian w PZW.

Edytowane przez analityk
  • Like 1

Wszystko co obowiązuje na odcinkach NK. Haki bezzadziorowe, podbieraki bezwęzełkowe, zakaz połowu na żywą i martwą rybkę itd. Wszystkie info będą na bieżąco tutaj wrzucane. O karach za łamanie regulaminu też coś będzie ;)
Póki co może ktoś z Was ma jakieś zdjęcia z czasów kiedy kanał był dostępny? Ja jeszcze takich nie posiadam bo łowię we Wrocławiu od roku :ph34r: Zachęcam wszystkich do publikacji :)

Mistrzostwo świata...Marzy mi się taki odcinek na mojej Wierzycy,łososiowate które stają przed zaporą w Starogardzie Gdańskim są zbyt łatwym celem dla buraków z glizdą na haku,póki co przeganiamy bydło po chłopsku jak się pojawia .Miło wiedzieć że komuś w końcu udało się nadkruszyć zwaliska betonu.

• Like 1

Póki co może ktoś z Was ma jakieś zdjęcia z czasów kiedy kanał był dostępny? Ja jeszcze takich nie posiadam bo łowię we Wrocławiu od roku :ph34r: Zachęcam wszystkich do publikacji :)

Nawet zdjęć nie masz, łowisz we Wrocku od roku a już tak tu namieszałeś...??

Miałem Ci kupić osękę na Gwiazdkę, ale niestety w obecnej sytuacji możesz tylko obejść się smakiem ! :D

Sam sobie jesteś winien ! :)

• Like 1

Nawet zdjęć nie masz, łowisz we Wrocku od roku a już tak tu namieszałeś...??

Miałem Ci kupić osękę na Gwiazdkę, ale niestety w obecnej sytuacji możesz tylko obejść się smakiem ! :D

Sam sobie jesteś winien ! :)

Widzisz jakoś tak się ułożyło. Znajomy mi napisał "przyszedł taki co nie wiedział że się nie da i zrobił " :D

Za prezent dziękuję, Tobie dwie butelki octu ładnie zapakuję :lol:

• Like 3

Widzisz jakoś tak się ułożyło. Znajomy mi napisał "przyszedł taki co nie wiedział że się nie da i zrobił " :D

Za prezent dziękuję, Tobie dwie butelki octu ładnie zapakuję :lol:

Ocet to fajny prezent, ale troszkę nie na czasie.

Haki bezzadziorowe i podbierak bezwęzłowy trochę "gryzą" się z octem ?? :D

Edytowane przez Tomek O