ZedSet Opublikowano 21 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 Napotkanych tam mięsiarzy do wody aby sumy miały co jeść Gratuluję.Lepiej ich przeciągnąć na dobrą stronę mocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo86 Opublikowano 21 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 W Warszawie jest jedno prężne koło i pierwszy odcinek no kill w mazowieckim stał się faktem na rzece Rządza od 1 stycznia 2015. Teraz Wrocław i to z kawałkiem Odry. Coś się dzieje. PZW można zmienić od środka?!No kill na Rządzy istnieje od 2014 a od 2015 rusza także okresowy no kill na odcinku Kanału Żerańskiego Rafał - gratulacje za kawał dobrej roboty! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr123 Opublikowano 21 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 Ale zrobiłeś nam i rybom prezent na gwiazdke. Podziwiam takich ludzi i inicjatywy. Brawo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paco321 Opublikowano 21 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 Super dobra robota.Brawo ty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanekM Opublikowano 21 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 Świetna sprawa! Gratuluję po stokroć. Cieszę się na tak pozytywną zmianę! Takie wody są potrzebne w całym kraju, fajne że i Wrocław dołączył 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alex62 Opublikowano 21 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarzyk1 Opublikowano 21 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 Coś tam słyszałem ale nie wierzyłem . BRAWO 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raffallo1 Opublikowano 22 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 Gratulacje :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arhuku Opublikowano 22 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 (edytowane) A więc mieszkam nad prawdziwym no-killem Serdeczne gratulacje dla tych, co to sprawili. Edytowane 22 Grudnia 2015 przez Arek Kubale 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azhek Opublikowano 22 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 Super, gratulacje dla dzielnych wojowników dobrej sprawy. Oby tylko udało się upilnować ten cud. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 22 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 Tylko mogę pomarzyć o takim No Killu na krakowskiej Wiśle, ale ja to załatwię jak nie za rok to za dwa lub więcej Od Przewozu do mostu drogowego w Niepołomicach 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kefaspirit Opublikowano 22 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 To ja też pozwole sobie pogratulować doprowadzenia do szczęśliwego finału tej szczytnej inicjatywy!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalvcf Opublikowano 22 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 Ale super wiadomość na nowy rok pomyśleć ze 300m od domu bede miał taka wode :) super !! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomason Opublikowano 22 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 Ale super wiadomość na nowy rok pomyśleć ze 300m od domu bede miał taka wode :) super !!Musisz być tymbardziej czujny, co by Ci pod nosem żaden smakosz rybiego mięsa nie podbierał ryb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 22 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 (edytowane) Powt Gratulacje ZedSet! Uczyniłeś niemożliwe możliwym.Gratulacje ZedSet! Uczyniłeś niemożliwe możliwym - powtazam za Drago bo warto.Mega szacun - niech to będzie kamyk który rozpoczynie lawinę dobrych zmian w PZW. Edytowane 22 Grudnia 2015 przez analityk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 22 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 Ktoś te kamyki musi rzucać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gringo Opublikowano 22 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 (edytowane) Super! Tak trzymać!!! Oby takich łowisk coraz więcej w Polsce. Tylko teraz musicie go pilnować, żeby leśne dziadki się nie panoszyły.PS Jeśli można widzieć jakie koło opiekuje się tym odcinkiem? Edytowane 23 Grudnia 2015 przez gringo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalvcf Opublikowano 23 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 Jakiś ogólny osobny regulamin łowiska powstanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZedSet Opublikowano 23 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 Wszystko co obowiązuje na odcinkach NK. Haki bezzadziorowe, podbieraki bezwęzełkowe, zakaz połowu na żywą i martwą rybkę itd. Wszystkie info będą na bieżąco tutaj wrzucane. O karach za łamanie regulaminu też coś będzie Póki co może ktoś z Was ma jakieś zdjęcia z czasów kiedy kanał był dostępny? Ja jeszcze takich nie posiadam bo łowię we Wrocławiu od roku Zachęcam wszystkich do publikacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xdaczajuplx Opublikowano 23 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 Mistrzostwo świata...Marzy mi się taki odcinek na mojej Wierzycy,łososiowate które stają przed zaporą w Starogardzie Gdańskim są zbyt łatwym celem dla buraków z glizdą na haku,póki co przeganiamy bydło po chłopsku jak się pojawia .Miło wiedzieć że komuś w końcu udało się nadkruszyć zwaliska betonu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomek O Opublikowano 23 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 Póki co może ktoś z Was ma jakieś zdjęcia z czasów kiedy kanał był dostępny? Ja jeszcze takich nie posiadam bo łowię we Wrocławiu od roku Zachęcam wszystkich do publikacji Nawet zdjęć nie masz, łowisz we Wrocku od roku a już tak tu namieszałeś...?? Miałem Ci kupić osękę na Gwiazdkę, ale niestety w obecnej sytuacji możesz tylko obejść się smakiem ! Sam sobie jesteś winien ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drago75 Opublikowano 23 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 Póki co może ktoś z Was ma jakieś zdjęcia z czasów kiedy kanał był dostępny?Zdjęcia zdjęciami, ale ten film to już klasyka. W roli głównej Michał @Oleix i sum 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZedSet Opublikowano 23 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 Nawet zdjęć nie masz, łowisz we Wrocku od roku a już tak tu namieszałeś...?? Miałem Ci kupić osękę na Gwiazdkę, ale niestety w obecnej sytuacji możesz tylko obejść się smakiem ! Sam sobie jesteś winien ! Widzisz jakoś tak się ułożyło. Znajomy mi napisał "przyszedł taki co nie wiedział że się nie da i zrobił " Za prezent dziękuję, Tobie dwie butelki octu ładnie zapakuję 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 23 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 Lepiej ich przeciągnąć na dobrą stronę mocy Obawiam się, że się nie da. Pogadaj z tymi co siedzą poniżej jazu z gruntówkami.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomek O Opublikowano 24 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2015 (edytowane) Widzisz jakoś tak się ułożyło. Znajomy mi napisał "przyszedł taki co nie wiedział że się nie da i zrobił " Za prezent dziękuję, Tobie dwie butelki octu ładnie zapakuję Ocet to fajny prezent, ale troszkę nie na czasie.Haki bezzadziorowe i podbierak bezwęzłowy trochę "gryzą" się z octem ?? Edytowane 24 Grudnia 2015 przez Tomek O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi