mario_s Opublikowano 7 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2017 (edytowane) Celował bym raczej w 3000.Takie jest moje zdanie, i pewnie nie każdy się z tym zgodzi. czemu? Poradzić, poradzić - jak długo pociagnie to inna sprawa. Ninja ma sporo zalet, jednak to full plastik i mocy na poziomie almniowych, ciężkich młynków nie należy oczekiwać.Gdybym zamierzał używać jeden kolowrotek do wszystkiego, to postawiłbym na dużo mocniejsze konstrukcje i to rozmiarze 3500-4000. zapewne kiedys tak zrobie ale teraz za rzadko wedkuje, zwlaszcza na spina. Edytowane 7 Lipca 2017 przez mario_s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 7 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2017 Będzie mocniejszy i dłużej posłuży ,lecz pewności nie ma.W wielkości 3000 ma mocniejszą przekładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario_s Opublikowano 7 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2017 dzieki za odpowiedzi. Na poczatek wzialem ninje 3000. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 10 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 Tylko i wyłącznie ścięta szpula .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacob1993 Opublikowano 25 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2017 czy kupno 1000-ki pod pletke power pro 4lb bedzie dobrym pomyslem ?Jak radzi sobie ten mlynek z pletkami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hvast Opublikowano 26 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2017 Dobrze sobie radzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intoxication Opublikowano 22 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2017 Cześć. Orientuje się ktoś gdzie dostane szpule do ninja 2500 ? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RulleZ Opublikowano 22 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2017 W sklepie. Jakieś 90pln... Też kiedyś szukałem na jb.pl i nikt nie ma. Nadzieją są pasujące szpule od innych modeli, ale też swoje kosztują. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zandermafija Opublikowano 22 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2017 Cześć. Orientuje się ktoś gdzie dostane szpule do ninja 2500 ?PozdroMam taką zapasową z delikatnie uszkodzonym rantem. Jak coś PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 5 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 jak się wam sprawuje tak po 2 sezonach przy lekkim spinie? Bo cena kusząca 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin1 Opublikowano 5 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 U mnie po prawie dwóch sezonach przy boleniu i szczupaku na lekko (do 20g) Ninja 3012A bez zarzutu. Jakieś ledwo wyczuwalne szmery pojawiły się po zapięciu jakiejś łodzi podwodnej, i 5 min właściwie tylko oddawania linki, ostatecznie wypięciu się ryby. Poza tym nic jej nie dolega. Mam cały czas w pogotowiu łożysko ezo do wstawienia gdyby rolka zaczęła szwankować, ale nic takiego jeszcze nie miało miejsca. Generalnie jestem w szoku, że w takiej cenie po tylu kilometrach zwijania linki i po tylu rybach ten kołowrotek jeszcze tak dobrze chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miko89 Opublikowano 5 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 jak się wam sprawuje tak po 2 sezonach przy lekkim spinie? Bo cena kusząca Kończę drugi sezon Z Ninją 2500, którą żongluję między okoniówką a klenio-jaziówką i wszystko bez zarzutu. Nie wiem nawet co napisać więcej, nie ma się czego przyczepić, a przez te 2 sezony nie był nawet rozkręcany do przesmarowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas93 Opublikowano 5 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 Może komuś się przyda https://okoniowybartus.blogspot.in/2017/08/daiwa-ninja-2000.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 6 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2017 O kurde to rzeczywiście, obecnie posiadam arctice 2000 do polowu kleni i lo dwóch sezonach od czasu do czasu slychac jak cos zatrzeszczy w srodku i tak mi sie wydaje ze dlugo juz nie pokreci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush111 Opublikowano 9 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2017 Mam cały czas w pogotowiu łożysko ezo do wstawienia gdyby rolka zaczęła szwankować, ale nic takiego jeszcze nie miało miejsca. Witam .A mógłbyś podać rozmiar tego łożyska i ew. linka gdzie je można kupić ?Pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin1 Opublikowano 9 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2017 3x6x2.5 Co do linka, to nie chcę Ci niczego niepewnego podsuwać, ja kupuję u siebie w sprawdzonym sklepie stacjonarnym, typowym z łożyskami, gdzie na pewno podróbki nie wcisną. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romeo7 Opublikowano 9 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2017 To jeszcze chyba podkładek będziesz potrzebował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Derrek Opublikowano 9 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2017 (edytowane) A powiedzcie jak to sie ma do Ryobi Arctica czy cos podobnego w tych cenach? Którym warto sie zainteresowac?jak już lepiej zainwestować zaubera niż kupować jakąś szermramą ninje ;p Edytowane 9 Października 2017 przez Derrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
graf74 Opublikowano 9 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2017 jak już lepiej zainwestować zaubera niż kupować jakąś szermramą ninje ;pJestem zupełnie innego zdania. Wolę ninje. Mam jej 3. Mam też zaubera cf. Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Derrek Opublikowano 9 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2017 Jestem zupełnie innego zdania. Wolę ninje. Mam jej 3. Mam też zaubera cf. Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalkano to nie wiem bo zauber pracuje jak maszynka za 400-500 zł płynie ... natomiast ninjago tak jakby miał się rozlecieć oczywiście można brać pod uwagę że każdy egzemplarz może pracować gorzej lub lepiej kwestia jak chińczyk go złoży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin1 Opublikowano 9 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2017 (edytowane) no to nie wiem bo zauber pracuje jak maszynka za 400-500 zł płynie ... natomiast ninjago tak jakby miał się rozlecieć oczywiście można brać pod uwagę że każdy egzemplarz może pracować gorzej lub lepiej kwestia jak chińczyk go złoży Ninja na pewno nie ma tego denerwującego ząbkowania, z którego Zaubery i ich klony słyną. Przy lekkim łowieniu daje to mega przewagę na korzyść Daiwy. A jeżeli chodzi o płynięcie, to raczej Ninja gładziutko chodzi. Hmm... co kto woli. Nikogo nie będę na siłę przekonywać. Chociaż fanatyków Zaubera nigdy nie rozumiałem, szczególnie że czasy ich świetności już dawno się skończyły Edytowane 9 Października 2017 przez Marcin1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 9 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Derrek Opublikowano 9 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2017 Ninja na pewno nie ma tego denerwującego ząbkowania, z którego Zaubery i ich klony słyną. Przy lekkim łowieniu daje to mega przewagę na korzyść Daiwy. A jeżeli chodzi o płynięcie, to raczej Ninja gładziutko chodzi. Hmm... co kto woli. Nikogo nie będę na siłę przekonywać. Chociaż fanatyków Zaubera nigdy nie rozumiałem, szczególnie że czasy ich świetności już dawno się skończyłyjeżeli gładkością nazwiesz zatrzymanie obrotu na 2 Natomiast zauber obraca się płynie jak stradic FK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 9 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2017 Zauber został już dawno w tyle Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
etherni Opublikowano 9 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2017 ...zauber obraca się płynie jak stradic FKTeraz to pojechałeś po całości - nawet w czasach świetności zaubery nie miały takiej płynności. Miały sporo zalet, i pracowały zupełnie przyzwoicie, ale bez masła. O dzisiejszych nie wspomnę nawet, sieczkarnia z zatartym wałem lepiej pracuje. Sprzedajesz Ryobi, czy Dragon/Konger płaci za posty? Bo takiej bzdury nawet wielki miłośnik zaubera by nie wymyślił... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi