Bolo8888 Opublikowano 11 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2021 Siema ludki ma ktoś pojęcie jaka korba od czego podejdzie?. Łożyskowany knob mi się zamarzył do ninjy. Oryginał nitowany. Podpowie ktoś?. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hudzik Opublikowano 20 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2021 Witam,od kilku lat używałem przy spinningu max 20gr budżetowego modelu 3000 daiwy ninja(stary model).Wyjechało sporo szczupaków ,okoni, nawet sum 2m, kołowrotek jak na swoją cenę (zwłaszcza w Decatlonie) rewelacja.Chciałem kupić 2gi taki, bo stary już wysłużony,ale widzę ,że wizualnie te nowe modele są chyba pomniejszone(odchudzone).Stąd moje pytania,brać wersje 300o, czy 4000? jak ma się wymiana szpul pomiędzy nowym modelem a starym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nalewator Opublikowano 20 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2021 Bierz 4000 ,szpule nie pasują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacob1993 Opublikowano 2 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2022 1000 a 2000 to tylko pojemność szpuli .Mowa o nowej lt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi