przemow Opublikowano 20 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 Witam . Potrzebuje blank podobny do Daiwa Infinity Q Jiggerspin 270 ,8-35 g Ale z mocniejszą szczytówką żeby nie kucała pod obrotówką Aglia nr 5....na wode stojacą. Moze mocie jakies propozycje? Będe wdzięczny za pomoc bo juz zgłupiałem od ilosci dostępnych blanków???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 20 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 Może taki CD Blue Rapid 2,75 do 20lb i do 35g ... nie miałem w łapie, ale jakoś tak ... chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 20 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 Tez tak typowałem ale nie miałem go w ręku. Obawiam sie że może byc troche za sztywny na środku.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 21 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 Sprecyzowanie... Potrzebny blank 270-275cm o prawie pełnym ugięciu pod rybą , dobrze (glęboko) ładujący sie ale szybki, konkretnie pod obsługe obrotówki aglii nr 5 13gramowej ale tez aglii nr5 ok7-8gramowej( bez korpusu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 21 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 Witam. Poszukuję blanku długości 2,70-2,75 nie krótszego, o prawie pełnym ugięciu ( min 3/4) ale szybkiego. Ma to komfortowo obsługiwać obrotówki Aglia i Comet nr 5 ,13gramowe ale i takie same wielkościowo bez korpusu czyli w okolicach 8 gramów. Tylko i wyłacznie woda stojąca. Chce żeby blank daleko wyrzucał te 8gr nieloty i żeby dało sie za daleka zaciąć. Blank cenowo do 650-700 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 22 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 Przemek, to są małe obrotówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 22 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 He he w sumie... chcialem zamowic 7 w meppsie to odpowiedzieli ze nie ma bo nikt takich nie chce a dla mnie jednego nie zamowiaGdybym mial taka 7 to kij juz mam a potrzebuje konkretnie pod 5ki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lepton Opublikowano 22 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 Problem "piątek" skutecznie rozwiązałem kupując używanegoShimanowskiego Diaflasha EX (270cm 15-40g).Nawet gdy dodam koszt przelotek,które zamierzam wymienićwyjdzie taniej,niż cena którą chcesz przeznaczyć na blank. Wędka spełni Twoje oczekiwania (z wyjątkiem nielotów). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mako150 Opublikowano 22 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 Nie proś o zamknięcie, tylko napisz co wybrałeś. Ktoś kiedyś pewnie będzie miał podobny problem, a ten temat może mu pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 22 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 Nic bo nikt mi nie pomogl... drugi temat bardziej sprecyzowany zalozylem po instrukcji kolegi bazyless. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 22 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 (edytowane) O ten niuans chodzi ze na mocnym kiju czuc obroty skrzydelka ok ale męcza bardzo rękę i ciezko sie tym rzuca. Przetestowalem cd orka 902mh 10-35g 10-30lb i zle mi sie tym rzucalo, za sztywny i za mocny jak dla mnie...mam takiego starego Admirala 3.05m wyrzut niby 30-60g i on daje rade ale dolnik ma okolo 60 cm do stopki kolowrotka i wazy chyba ze 2 kg....:-) dostale to cudo w spadku a uzywany byl na dorsze przez poprzednika. Z kijkow seryjnych mialem daiwe shoguna 8-35g i on tez dawal rade ale jakis uprzejmy zapitolił go . Teraz kosztuje 1200zl wiec wole cos ukrecic , obecnie daiwa infinity q 8-35g ale tu kladzie sie szczytowka. :-( Edytowane 22 Grudnia 2015 przez przemow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 22 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 Nic innego jak CD taiaha 10-35g 20 lb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 22 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 O tym nie pomyslalem. Sprawdze sobie parametry. Dziękuje. Czekam moze jeszcze cos wpadnie. Cd blue rapid i talon 6+ chyba by zagrały ale obdzwonilem pracownie i te blanki niedostepne do niewiadomo kiedy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 22 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 Taiaha to chyba blank niedostepny? Ale chyba niezly kierunek w te blendy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 22 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 O tym nie pomyslalem. Sprawdze sobie parametry. Dziękuje. Czekam moze jeszcze cos wpadnie. Cd blue rapid i talon 6+ chyba by zagrały ale obdzwonilem pracownie i te blanki niedostepne do niewiadomo kiedy....O Talony pytałeś w FC ? Oni mają mieć dostawę na wiosnę podobno , przynajmniej tak mi powiedział Pan Ireneusz.Rozmawiałeś w Art-Rodzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 22 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 Art rod pomijam nie wypowiaadam sie. W FC w poniedzialek pytalem. Beda ale podobno nawet do 30% drozsze i nie tylko Talony tak mi p. Hubert powiedział. :-( Te blanki Taiaha niedostępne nigdzie a to by chyba był strzał w 10... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 22 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 Dlaczego pomijasz ART-ROD ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 22 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 Nie po drodze mi:-) tzn blank moge kupic u nich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 22 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 Bez podtekstów po prostu ma mi kto poskładać graty w całość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 22 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 Ciekawe jak sie ma Blaas F do Taiahy.???? Bo to tez blend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 22 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 A co za problem kupić w ART-RODZIE blank i dać poskładać komuś innemu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 22 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 Cd blue rapida to nigdzie nie ma a o talona do Art rod nie dzwonilem. Ogolnie to 2 blanki sa potrzebne bo i moj kompaan od wypraw takiego samego szuka. Tyle ze Talona na koncu ustawilem...jakos tak:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pstrągman Opublikowano 22 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 Ja proponuje Blaasy Slim.Jedne z głębiej pracujących blanków na rynku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 22 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 Jutro zadzwonie. Ewentualnie zostaja targi w lutym w Poznaniu tylko ze juz wtedy do sie na maj z patykiem nie wyrobie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 22 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 Ja to taki niewierny Tomasz ,nie pomacam nie kupie:-) a jakos nie moge zadnego blaasa namierzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi