Z Olsztyna Opublikowano 19 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2023 Ja nic nikomu nie tłumaczę. Mam swój budżet ona swój. Sama tak chciała i spoko od lat 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rychu1961 Opublikowano 22 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2023 Ja swoją żonę poprosiłem o pomoc w prowadzeniu biznesu wędkarskiego wskutek tego bardzo często słyszę od niej jedż na ryby,odpocznij od tych pomyleńców,lub kup sobie coś nowego bo Ci sie nalezy 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Umbra Opublikowano 22 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2023 U mnie w domu za to mówią, że jestem "poj3bany".Kupuje drogi sprzęt, a "nawet nie ma ryb" [emoji854] 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi