Rheinangler Opublikowano 25 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 Wstępnie sklejony korek i rękojeść czeka na japoński blank....Kabuto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
randomrodmaker Opublikowano 25 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 (edytowane) Cena niestety też "barokowa"... Lemke LC1 z insertem maple burl. tak, kabuto 7643 Edytowane 25 Marca 2016 przez randomrodmaker 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 25 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 (edytowane) Chyba stałem się na starość sybarytą,- mnie się bardzo podoba ten dolnik a na pewno nie mniej jak pomysł założenia go do blanku kabuto fajna para będzie Edytowane 25 Marca 2016 przez Rheinangler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
randomrodmaker Opublikowano 25 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 Dzięki mam nadzieję, że fajnie wyjdzie. Projekt w założeniu będzie na topowych komponentach, a uchwyt miał być koszerny czyli downlock.... i z opcją dokręcania, a tutaj wybór już mocno się zawęża.Zastanawiam się nad agatowym stripperem, wyglądają super, ale nie brakuje opinii, że kamień pęka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 25 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 (edytowane) może się zdarzyć, że pęknie ale jest super i pięknie wygląda, muszę poszukać miałem gdzieś adres do pewnej firmy uchodzącej za najlepszą jak chodzi o agat-ologię PSspecjalnie napisałem z przerwą,- proszę mnie nie uświadamiać co to agatologia - wiem i stosuję Edytowane 25 Marca 2016 przez Rheinangler 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pwizer Opublikowano 25 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 może się zdarzyć, że pęknie ale jest super i pięknie wygląda, muszę poszukać miałem gdzieś adres do pewnej firmy uchodzącej za najlepszą jak chodzi o agat-ologię PSspecjalnie napisałem z przerwą,- proszę mnie nie uświadamiać co to agatologia - wiem i stosuję Pomogę.http://www.perfect-europe.com 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 26 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 Pomogę.http://www.perfect-europe.comtak to właśnie tego sprzedawcę miałem na myśli,- dziękuję Piotrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
randomrodmaker Opublikowano 19 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 Kabuto 7'6'' #4.Korek flor klejony i modelowany własnoręcznie.Przelotki i tiptop Snake Brand Universal, low profile Pacific Bay stripper.Na łączeniach transparentna nić tak, by nie zaburzyć rytmu szarych omotek po złożeniu wędki, dwa akcenty pomarańczowe (fluo).Nić to jedwab YLI.Uchwyt Lemke LC1 z insertem maple burl. 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
randomrodmaker Opublikowano 19 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 (edytowane) detal Edytowane 19 Czerwca 2016 przez randomrodmaker 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRIspin Opublikowano 19 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 Ślicznotka czysto i bez zbędnych fajerwerków bardzo mi się podoba.Podpis też klasa pogratulować ręki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 19 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 Ale pięknotka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bosyba Opublikowano 20 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 Pozazdrościć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homax Opublikowano 20 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 Piękna Taka albinoska! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
albercik86 Opublikowano 20 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 Ręce się same do oklasków składają na widok wykonania wędki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marszal Opublikowano 20 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 Bardzo ładny. Mam jednak pewną uwagę użytkową. Tak ostre krawędzie uchwytu korkowego od strony przelotek bedą niestety narażone na wyłamania i wykruszenia przy wkładaniu kijka pod pachę lub podczas innych chwytów przy zmianie przynęty. Przynajmniej ostrość krawędzi powinna zostać fazowana, a jeszcze lepiej zamieniona w cygarko z pierścieniem na końcu. Ale to jest moje zdanie, nie podważające zacności tego kijka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
randomrodmaker Opublikowano 20 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 (edytowane) Mariusz, ten portugalski korek jest tak twardy i zwarty, że nie ma takiej opcji.Nawet nie zamierzam tych kilku naturalnych rys szpachlować i corksealować Mam kij, w podobnym wykończeniu, prezentowany na forum i nie zauważyłem tendencji do tego typu ubytków, a korek słabszyi kupiony również jako flor. Oczywiście rozważałem wersję o jakiej zapewne myślisz, ale po przymiarce zdecydował modyfikowany half wells.Gdyby coś się stało można zawsze zaokrąglić do profilu typu torpedo. Pozdrawiam wszystkich i dziękuję za miłe słowa! Edytowane 20 Czerwca 2016 przez randomrodmaker Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 20 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 Gdzie flora kupowałeś. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
randomrodmaker Opublikowano 20 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 Kupiłem kilka mies. temu na ebay, 30 sztuk na próbę i żałuję bo Portugalczyk szybko wyprzedał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 20 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 Ciężko teraz o dobry korek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 20 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 Jak długa jest rękojeść? Wejściówkę w jakim rozmiarze wsadziłeś w ten kijek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
randomrodmaker Opublikowano 20 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 12 półcalowych krążków, striper 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 23 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2016 Dzięki. Złącze w tym modelu jest typu spigot? Ten spigot to pełny materiał czy rurka szklana jak cały blank? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 23 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2016 Piękna klasyka . Aż mi się szklaka zachciało . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 23 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2016 Bardzo ładny szklaczek, warto było zakończyć rękojeść jakimś delikatnym checkiem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
randomrodmaker Opublikowano 24 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 Tomku, myślę, że będzie okazja wystrugać kiedyś coś z winding checkiem szczególnie fajnie to wygląda przy cygarach, i gdy element pochodzi od producenta uchwytu, ten sam kolor, żebrowanie.Wiem, że Lemke takowe produkuje, ale w kolorze bright nickel silver, a ja wybrałem do tego projektu smoked.Brak checka powoduje, że poprzeczka technicznie idzie w górę - korek musi być super dopasowany do blanku, brak wyszczerbień,niczego nie przymaskujesz, a tak sobie życzył klient, czyli ja Arku, trudno powiedzieć, chyba wypełniony. Pozdrawiam i dzięki za miłe słowa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi