Wojtek B. Opublikowano 23 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 Cześć! Od dawna wiedziałem, że jerkbait.pl jest nie tylko cudowną kopalnią wiedzy w tematyce wędkarstwa, ale także, a raczej przede wszystkim stowarzyszeniem niesamowitych ludzi. W tym miejscu chciałbym podziękować naszym 2 forumowym kolegom: Bartkowi- @bartsiedlce i Przemkowi- @PrzemekL. Dziękuję Panowie za poświęcony mi skrawek Waszego prywatnego życia, który mogliście spożytkować na zupełnie inne cele niż na bezinteresowną pomoc nieznajomemu. Dziękuję Wam za zaangażowanie i za to, że zainteresowanie poruszonym tematem wypłynęło bezpośrednio od Was. Chciałbym w tym miejscu napisać, że zawsze możecie na mnie liczyć i mam nadzieję, że w niedługim czasie spotkamy się nad wodą, gdzie uścisnę Wasze przyjazne dłonie! Stokrotne dzięki! Wojtek 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 23 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 Bo jerkbait to cos więcej niż forum... Jerkbait to rodzina oszołomów Panowie,Panie zdrowych, wesołych,radosnych Świąt Bożego Narodzenia 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemekL Opublikowano 24 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2015 Nie zrobiłem nic wielkiego Ot przy okazji opłacania swojej karty zabrałem i Wojtka.Połamania na trotkach w styczniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 24 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2015 Nie zrobiłem nic wielkiego Ot przy okazji opłacania swojej karty zabrałem i Wojtka.Połamania na trotkach w styczniu No przestań , samo się nie zrobiło , nie wszyscy są chętni do bezinteresownej pomocy ..Rozbiłeś bank i tyle.https://www.youtube.com/watch?v=t3bVcrIYj9I Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 24 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2015 Wojtku, dobrzy ludzie przyciągają do siebie ... dobrych ludzi. ot co 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 26 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2015 Aż mi gupio Daj spokój Wojtku, jak czegoś będziesz potrzebował z mojej strony Wisły, dzwoń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi