grunwald1980 Opublikowano 25 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2015 Jesli @Remek jest Mikolajem to kim sa jelenie Taki swiateczny zarcik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 25 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2015 ...to my jesteśmy...reniferami , bo ciągniemy te sanie jakieś 10 lat... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 25 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2015 O murwa, nie widzę żadnego Świątecznego loga, także nie wiem czy jestem jeleniem czy reniferem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 25 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2015 O murwa, nie widzę żadnego Świątecznego loga, także nie wiem czy jestem jeleniem czy reniferem ? Wyczyść pamięć przeglądarki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thibar Opublikowano 25 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2015 Jesli @Remek jest Mikolajem to kim sa jelenie Taki swiateczny zarcik jelenie jeleniami .. jest worek z prezentami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi